تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1981 از 2403 اولاول ... 9811481188119311971197719781979198019811982198319841985199120312081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,801 به 19,810 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آقا من ضحی کیش بودم. شارژم یهو تموم شد و خود به خود رفتم تو آشنای اول! به قول فامیل دور چی شده؟ حالا مهم نیست. جهنم و الضرر. اصلا سگ خورد! (آخ چه حالی میده به اینا فحش میدی!)
    آقا این دیگه نامحدود نداره؟؟؟ یعنی چی آخه؟؟؟ زنگ هم بزنیم نمیشه؟؟؟ آقا اصلا به چه شماره ای باید زنگ بزنیم؟؟!! گیری کردیم تو این مملکت خر تو خر باو!
    با 2020 تماس بگیر. همینش مسخرست که نامحدود نداره اصلا

سلام بر همه من تا الان از اندیشه میگرفتم الان مثل این که شده آشنای اول اره؟ کلا یه توضیحی میدین؟ نامحدود بعد چی میشه؟
    شرکت اندیشه با مخابرات قرارداد داشته که بهشون سرویس بده ، حالا خود مخابرات بعد چند سال همه چیز رو در دست گرفته و خودش مستقیم می خواد به یوزرهاش خدمات بده . پشتیبانیشم 2020 هست و بدبختی اینه که سرویس نامحدود نداره.
    حالا شما مثلا تو رشتی و می تونی isp تعویض کنی. بدبختی بنده این هست که در محدوده ی ما isp غیر از مخابرات وجود نداره. چندتا سایت باز کردم 23 مگ حجم بنده به فنا رفت

2. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با 2020 تماس بگیر. همینش مسخرست که نامحدود نداره اصلا

شرکت اندیشه با مخابرات قرارداد داشته که بهشون سرویس بده ، حالا خود مخابرات بعد چند سال همه چیز رو در دست گرفته و خودش مستقیم می خواد به یوزرهاش خدمات بده . پشتیبانیشم 2020 هست و بدبختی اینه که سرویس نامحدود نداره.
    حالا شما مثلا تو رشتی و می تونی isp تعویض کنی. بدبختی بنده این هست که در محدوده ی ما isp غیر از مخابرات وجود نداره. چندتا سایت باز کردم 23 مگ حجم بنده به فنا رفت
    نه داداش منم رشت نیستم
    اینجا الان تنها شرکتی که نامحدود میده پارس آنلاین هست که خیلی گرونه
    256 نامحدود 50 تومن سرعت 30
    وایمکس ایرانسل که گیلان نداره
    رایتل هم تو شهر ما آنتن نمیده
    بقیه شرکت ها هم نامحدود ندارن
    ای خدا ...

4. این کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عجب! من رفتم از آشنای اول بگیرم گفتن اول اندیشه رو جمع کن، الان 2 هفته اس نت ندارم منتظرم این اندیشه سیریش جمع شه! اونوقت اینور دارن خودشون انتقال میدن؟ ببخشیدا، مال ما خار داشت؟

6. این کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آقا من ضحی کیش بودم. شارژم یهو تموم شد و خود به خود رفتم تو آشنای اول! به قول فامیل دور چی شده؟ حالا مهم نیست. جهنم و الضرر. اصلا سگ خورد! (آخ چه حالی میده به اینا فحش میدی!)
    آقا این دیگه نامحدود نداره؟؟؟ یعنی چی آخه؟؟؟ زنگ هم بزنیم نمیشه؟؟؟ آقا اصلا به چه شماره ای باید زنگ بزنیم؟؟!! گیری کردیم تو این مملکت خر تو خر باو!
    عجب! من رفتم از آشنای اول بگیرم گفتن اول اندیشه رو جمع کن، الان 2 هفته اس نت ندارم منتظرم این اندیشه سیریش جمع شه! اونوقت اینور دارن خودشون انتقال میدن؟ ببخشیدا، مال ما خار داشت؟
    اندیشه پورت مخابرات جمع میشه و میره رو آشنای اول وگرنه خود پورت اندیشه که تغییر نمی کنه. بابا اندیشه سگش به این مخابرات شرف داره حداقل نامحدود داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

فاجعه هست به نوعی . قبلا اندیشه بودم مثلا 4 تا سایت میرفتم اخرش 10 مگ میپرید الان همون page ها رو باز کردم 23 مگ پروند در حالی که پورت همون پورته ! چرا اینجوریه ؟

سرعت دانلود شبانه این سرویس چنده ؟
    pr-s00-ADSL-1024-8G-1M-B
    چنده؟

میشه شبی حداقل 2 گیگ باهاش دانلود کرد ؟

ساعت رایگانش از یک تا 7 صبحه درسته ؟

این سرویس سرعت دانلود شبانش چنده؟کسی اطلاع نداره؟

9. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مایی که الان منتقل شدیم به این به اصلاح آشنای اول ! دیگه تو سرویس هاش اینترانت که نیست یهو اشتباهی بزنیم ؟!
    .
    چرا بعضی سرویس ها تو لیست 2 تا هستن و فقط فرقشون اینه آخر اون یکیشون زده 3 M-B ، این داستانش چیه مثلا یه سرویس 512 با ترافیک 3 گیگ 14 تومنه ، اون یکی هم با 3 گیگ ترافیک 40 تومنه ! سرویس اختصاصی و اشتراکی و این داستان هاست ؟!
    .
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
    +
    درسته که قیمت سرویس ها پایین اومده ، اما مایی که ماه قبل پول بیشتر دادیم الان سرعت سرویس 128 محدودی که این ماه گرفته بودم ، سرعتش از 65 شده 30 کیلوبایت بر ثانیه
    +
    میشه حدس زد باقی سرویس ها چه سرعتی دارن
    Last edited by SA.JJ.AD; 31-05-2014 at 09:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مایی که الان منتقل شدیم به این به اصلاح آشنای اول ! دیگه تو سرویس هاش اینترانت که نیست یهو اشتباهی بزنیم ؟!
    .
    چرا بعضی سرویس ها تو لیست 2 تا هستن و فقط فرقشون اینه آخر اون یکیشون زده 3 M-B ، این داستانش چیه مثلا یه سرویس 512 با ترافیک 3 گیگ 14 تومنه ، اون یکی هم با 3 گیگ ترافیک 40 تومنه ! سرویس اختصاصی و اشتراکی و این داستان هاست ؟!
    .
    +
    درسته که قیمت سرویس ها پایین اومده ، اما مایی که ماه قبل پول بیشتر دادیم الان سرعت سرویس 128 محدودی که این ماه گرفته بودم ، سرعتش از 65 شده 30 کیلوبایت بر ثانیه
    +

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

.
    .
    +
    +
    اون 3 ماهه هست عزیز اونیکی 1 ماهه

سرعت ها تقریبا 2 برابر هست به جز سرویس 2 مگ که 2 برابر نشده

مثلا 512 بالای 100 هست 1 مگ 200 و 2 مگ تا 230

13. این کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با توجه به تجارب احتمال قوی حداکثر سرعت سرویس ها به شرح زیره

128 محدود = 35
    256 محدود =
    65
    512 محدود =
    100
    1024 محدود =
    135
    2048 محدود =
    165
    البته تو بهترین و خوشبینانه ترین حالت ممکن

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمال قوی حداکثر سرعت سرویس ها به شرح زیره

128 محدود = 35
    256 محدود = 65
    512 محدود = 100
    1024 محدود = 135
    2048 محدود = 165

تو خوشبینانه ترین حالت البته
    من قبل از اینکه این ماجرای انتقال پیش بیاد گفتم برم این آشنای اول ببینم سرعت هاش چجوریه ها
    رفتم سوال کردم گفتم این 256 محدود سرعت دانلودش چنده مرتیکه گفت زیاده :| میگم خب چنده؟ میگه ما بلد نیستیم خونه یکی رو دارم که استفاده میکنه میگه خوبه :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •