ای خدا ... با بازیکن تیم درست نمیشه ... الان فکر کنم با نیمکت ذخیره ها تیم 100 نفر بشه ...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ای خدا ... با بازیکن تیم درست نمیشه ... الان فکر کنم با نیمکت ذخیره ها تیم 100 نفر بشه ...
در گفت و گو با فارس
شيري: خوشحالم كه سرانجام به پرسپوليس رسيدم
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال برق شيراز گفت: سرانجام به آرزوي دوران كودكيام يعني پوشيدن پيراهن پرسپوليس رسيدم.
مهدي شيري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره قرارداد خود با تيم پرسپوليس اظهار داشت: ساعتي قبل پس از توافق نهايي با مسئولان اين تيم قرارداد يك ساله اي را امضا كردم و تا دو سه روز ديگر هم قراردادم ثبت مي شود.
وي كه به همراه برادر خود در باشگاه پرسپوليس حضور يافته بود در مورد اينكه گفته مي شود مجتبي مقدمات حضور او در اين تيم را فراهم كرده عنوان كرد: اين اخبار صحت ندارد. مگر مجتبي مديربرنامه هاي من است يا سمتي در باشگاه دارد كه بتواند چنين كاري كند. او از قبل براي امروز قرار تمديد قرارداد داشت و من هم با قرار قبلي با انصاري فرد به باشگاه آمدم.
شيري كه با مسئولان استقلال هم به توافق رسيده بود ادامه داد: بعد از توافق با مسئولان باشگاه استقلال براي فسخ قرارداد، پيشنهاد پرسپوليس به دستم رسيد. من از مدت ها قبل مي خواستم به اين تيم بيايم. حتي آقاي پروين هم علاقه زيادي به من داشت. به هر حال قسمت بود كه اين فصل در خدمت اين تيم باشم.
قرارداد رضايي با پرسپوليس نهايي شد
خبرگزاري فارس: رضايي با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد نهايي خود را امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي امروز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد 2 سالهاي را منعقد كرد.
رضايي سابقه حضور در پرسپوليس را داشت ولي فصل گذشته از اين تيم جدا شد و به صباي قم پيوست.
باقريها با پرسپوليس تمديد كرد
خبرگزاري فارس: نبيا... باقريها با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد مالي خود را براي يك فصل ديگر تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نبيا... باقريها امروز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد مالي خود را به مدت يك فصل ديگر با سرخپوشان تمديد كرد.
پيش از اين اعلام شده بود از امروز بازيكناني كه حضورشان در باشگاه براي فصل بعد نهايي شده است با حضور در دفتر مديرعامل قراردادهاي رسمي خود را براي ثبت در هيات فوتبال به امضا خواهند رساند.
انتهاي پيام/ا
براي سرمربيگري پرسپوليس
تاپمولر فردا جواب نهايي را ميدهد
خبرگزاري فارس: تاپمولر فردا به مسئولان باشگاه پرسپوليس جواب نهايي را ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تاپ مولر كانديداي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسه روز گذشته هيات مديره قرار است تا فردا جواب نهايي اش را در خصوص حضور در پرسپوليس به مسئولان اين تيم بدهد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس از تاپ مولر خواسته اند مبلغ پيشنهادي خود را كاهش دهد اما او ظاهرا با اين موضوع موافق نيست. گفته مي شود تاپ مولر براي حضور در پرسپوليس خواهان دريافت مبلغ يك ميليون و 200 هزار يورو شده است.
مدير برنامه هاي تاپ مولر در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: با توجه به صحبتهايي كه شب گذشته با اين مربي داشتم قرار است وي تا فردا جواب نهايي خود را به من بگويد تا به باشگاه پرسپوليس اعلام كنم. تاپ مولر پيشنهادهايي او از دو كشور ديگر نيز دارد.
درباره مربيگري پرسپوليس گفته مي شود مديران پرسپوليس خواهان حضور تاپ مولر هستند اما با توجه به رقم پيشنهادي بالاي اين مربي آلماني، شانس لوكا پرزوويچ كروات براي مربيگري پرسپوليس بيشتر است.
فصل پیش که هنوز آثار تدابیر قطبی تو تیم بود اونجوری شد...
خدا به خیر کنه...
اینکه رسما از لیگ محروم شده!
اینا همش حرف الکیه!
دیروز که رسما گفتن نیکبخت هم محروم نشده. حالا امروز یهو اینو گفتن ، فردا باز تکذیبش میکنن.
بعدم ، مگه اینا این مدت چکار کردن که بخوان امتیاز منفی بگیرن؟
حالا هی برین مربی بزرگ بیارین که واسه یه جواب دادن انقد ناز کنه
من مطمئنم استیلی میشه مربی
علم غیب هم نمیخواد
اینا همه بازی های قبل فصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)