محتوای مخفی: تک کانکشن
محتوای مخفی: سیگنال
محتوای مخفی: پینگ تعجب برانگیز
ما که دیگر قید ايرانسل زدیم. اصلا اوضاع خوبی نداره
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
دوست من مورد بهتري ميشناسين معرفي كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
خوبه خودتونم تو جملاتتون گفتین این بسته یه جورایی اینترانت بود نه اینترنت ؟ آیا اینترانتم مشکل پهنای باند داره ؟ معلومه نه و این بسته هیچ ربطی به ضعف سرویس نداره .
فراموش نکنیم شرکتها هر گیگ میدنه 4000 تومن .
ارزانترین شرکت های وب گیگی 720 تومن تهش حجم بالاش 600 تومن . بعد ملت مثل هلو بسته 30 گیگیشو میخرن 20 تومن حال میکنن بعد شما 5 یا 4 گیگ دانلود میکنین 500 تومن باز اعتراض دارین که ارزون نیست ؟
واسه یک روز میشه 24 هزارتومن ؟ شما تو یک روز میخوای 144 گیگ دانلود کنی ؟ بعد در ماه 4 ترابایت میخوای دانلود داشته باشی ؟ اگر شما شرکتی پیدا کردی با 720 تومن تونستی 4 ترابایت دانلود کنی منو خبر کن . من تازه کمتری میزان گرفتم با هر بسته 3 گیگ دانلود کنی . یه چیزایی میکین اینگار اروپاست .
مشکل اینه این اینترنت رو با ADSL مقایسه میکنید حتی یک پیج هم نمیشه باز کرد فقط بدرد دانلود میخوره
بعد خیلی جاها 4g نیست 90% بزور 3g دارن که 500 هم نمیده
مقایسه باید واقعی باشه نه اینکه آیدهآل یکی رو با واقعی دیگری مقایسه کنیم
در ضمن گرونترین شرکت ها هر گیگ 3600 هست نه 4 تومن
3600 خامه با عوارض 3960 یعنی 4000 تومن . کسی با adsl مقایسه نمیکنه ولی یه چیزی هست این مشکلاتی که دوستان میگن مگه توی adsl نیست ؟ یه جا خوبه یه جا بد یه مرکز مخابرات خوبه یه جا بد ؟ یه شهر شبانش خوبه یه جا بد ؟ تو یه شر خوب تو یه شهر بد ؟ 4g هم همینه . پس نمیشه گفت چون 4g برای من بده پس باید برای بقیه هم بد باشه یا بقیه چرا استفاده کنن من نکنم .
من این حرف رو خطاب به اون دوستانی گفتم که می گفتن بسته رو حذف کنن تا شبکه بهتر بشه
من خودم طرفدار بسته نیم ساعتی هستم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)