کدهای آموزشی اسفند ثبت شده و می تونید از نظام وظیفه شهرتون بپرسید
اما هنوز تو سیستم پلیس +10 نیومده و احتمالا یک هفته بعد بیاد
برگه سفید هم که تا 7-8 روز دیگه احتمالا بیاد در خونه
ولی سریع ترین راه همینه که برید نظام وظیفه بپرسید
کدهای آموزشی اسفند ثبت شده و می تونید از نظام وظیفه شهرتون بپرسید
اما هنوز تو سیستم پلیس +10 نیومده و احتمالا یک هفته بعد بیاد
برگه سفید هم که تا 7-8 روز دیگه احتمالا بیاد در خونه
ولی سریع ترین راه همینه که برید نظام وظیفه بپرسید
منم امروز پرسیدم ، افتادم نیروی انتظامی شهید باهنر
یعنی دنیا دور سرم چرخید، یکی از افتضاح ترین مرکزای آموزشیه
دوستم که پارسال اردیبهشت اونجا بود خاطرات وحشتناکی ازش برام تعریف کرده بود
سلام ب دوستان وایییییییییییییییی کد ارتش برای من خورده با اینکه یکماه پیش پذیرش سپاه گرفتم.میخوام بدونم میشه کد مرکز آموزشو به سپاه تغییر دادخدااااااااااااااااااا چرا اینجوری شد.
سلام دوستان
1.اگر سربازیم سپاه باشه کار دارن ریشم چقدر بلند باشه یا باید از یک حدی بیشتر نباشه؟
2.اگر من اول اسفند دفترچه بگیرم تاریخ اعزام رو چقدر می شه عقب انداخت؟
سپاه چراااااااااااااااا نشد بدبخت شدم ارتش هم خدمته واقعا که.............. نههههههههههههههههههههه
اشتباه کردین اخر سال پذیرش سپاه خیلی سخته و باید حداقل 2 ماه قبل اقدام کنین.
از راه عادی امکان پذیر نیست و باید در نظام وظیفه پارتی کله گنده ای داشته باشین.
در ضمن سپاه تا اردیبهشت سال بعد سهمیه نداره.
فقط با تیغ نزنین و ته ریش داشته باشین کافی هست.
شانسی هست،اگه 1 اسفند ارسال کنین درخواست رو ،اگه دیپلم باشین که اگه تو اعزام 19 ام جا باشه میخورین همون تاریخ ولی اگه فوق دیپلم به بالا باشین میرین واسه به احتمال زیاد اردیبهشت.
سلام دوست عزیز
یعنی قبلا استعلام کرده بودی سپاه بود، الان برگه اعزام که امده شده مرزبانی کرمانشاه؟؟
متاسفانه تا اونجایی که من میدونم ( البته کامل مطمئن نیستم ) مرکزهای آموزشی مرزبانی بعد از تقسیم فقط برای مرزبانی استفاده میشه، توصیه ای که دارم ( از خدمت کرده ها شنیدم ) اینکه آموزش ها رو دقیق یاد بگیر چون توی مرزبانی همه اش به کار میاد ( مهمه ) . اصلا هم نترس، همه مرزها الان درگیر نیست، خیلی ها مزربانی بودن و هستن و خدمتتشون از کسایی که توی کلانتری و پلیس امداد و ... که با جرم و جنایت سر و کار دارن راحتر بوده. توکل به خدا. ایشالا بهترین ها برات رقم میخوره.
میشه بپرسم اعزامی کی هستی؟ اول اسفند یا 19 بهمن؟
مدرکت چیه؟
[/QUOTE]
فقط با تیغ نزنین و ته ریش داشته باشین کافی هست.
شانسی هست،اگه 1 اسفند ارسال کنین درخواست رو ،اگه دیپلم باشین که اگه تو اعزام 19 ام جا باشه میخورین همون تاریخ ولی اگه فوق دیپلم به بالا باشین میرین واسه به احتمال زیاد اردیبهشت.
من ریشم بلند هست باید کوتاه کنم؟برعکس متوجه شدین شما
و اینکه می گن می شه اعزام رو چند مرتبه عقب انداخت صحیح هست ؟واگر بله برای چه مدت می تونم عقب بندازم؟
سلام دوستان . خبر ندارین کارتهای پایان خدمت صادره از سال 60 به بعد رو که باید تعویض کنیم چند روز تعویضش طول میکشه ؟
[
بله از یه حد بیشتر بشه گیر میدن .. این حدو هم در ارتش و ناجا و سپاه فرق میکنهمن ریشم بلند هست باید کوتاه کنم؟برعکس متوجه شدین شما
و اینکه می گن می شه اعزام رو چند مرتبه عقب انداخت صحیح هست ؟واگر بله برای چه مدت می تونم عقب بندازم؟
در خواست تمدید هم فقط برای یک دوره امکان پذیره یعنی یک بار میتونین بندازین دوره بعد
سلام بین 4 تا 6 ماه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)