مرسی از راهنماییت. میخوام اینترنتی بگیرم. جایی هست mtx داشته باشه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
مرسی از راهنماییت. میخوام اینترنتی بگیرم. جایی هست mtx داشته باشه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام
من یه پخش 7056 کنوود دارم یه ساب باکس جی بی ال gt5_ 1204 br. امپ 8400 کنوود باند اینفینیتی کاپا 693.11 ماشین ال 90
برای استیج جلو می خوام یه کامپ بگیرم ترجیحا از برند هیلیکس و یه امپ منو از برند کنوود
سوال من اینه استیج جلوی ال 90 کامپ 13 می خوره ولی شنیدم اون قاب پلاستیکی رو در بیارم می شه کامپ 16 نصب کنم ایا می شه بدون برش کامپ 16 رو بدون دردسر نصب کنم که بعد دوباره بشه بدون تغییر در ظاهر ماشین به صورت اول برگردونم یا نه
پیشنهاد شما برای کامپ چیه چه مدلی بگیرم تا 500 برای کامپ مشکلی نیست ترجیحا دوس دارم هیلیکس باشه امپ 8400 رو وصل کنم به باندای جلو و عقب امپ منو رو بذارم برای ساب
برای کامپ جلو اگه 13 سانت بگیرم اصلا صداش در می یاد چون 13 خیلی کوچیکه
اصلا ارزش دار این کار رو بکنم در صدا تغییری ایحاد می شه چون الان صدای باندای جلو اصلا شنیده نمی شه می خوام این کار رو انحام بدم بعضی ها می گن باند جلو چون پشتش خالیه صدا جیق می شه
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم.
یه کن وود U300 بگیر خیلی بهتره 300 تومن.
سلام
شما اگر صدای یه کامپوننت خوب رو بشونی شک نکن دیگه سراغ کواکسیال نمیری مگر از اون دسته افراد باشی که عشق بیس دارن و بس.
سلام امیر حسین. مبارک باشه.آک گرفتی یا دست دوم؟عکس پس چرا نزاشتی؟
سلام دوست عزیز. اینترنتی رو نمیدونم ولی اگر مایل بودن من مستقیم از شرکت براتون تهیه میکنم. مدل دقیقش رو بفرمائید تا قیمتش رو عرض کنم.
اما در مورد M12 گلیدن دوستان این ساب رو دست کم نگرید،واقعا صدای بی نظیری داره نسبت به هزینه ای که پرداخت میشه مخصوصا تو باکس سیلد.MTX به هیچ عنوان به گرد پاش نمیرسه اینو بدون اغراق عرض میکنم.چند روز پیش یه ست M line روی پرشیای یکی از دوستان بستیم اینقدر این ست عالی بود که خودم باورم نمیشد.نمیخوام تبلیغ کنم ولی تا کسی نشنوه باورش سخته
هم کامپ M165هم آمپ Mline م هم ساب ووفرش فوق العاده هستن.
سلام
بله دوست من اون قاب به راحتی باز میشه و کامپوننت سایز 16 نصب میشه.من خودم هم ال 90 دارم و کامپ 16 نصب کردم.
تو گالری عکس سیستمهای صوتی بچه ها هست.
بدون شک 16 صدای بهتری نسبت به 13 داره.13 بیشتر کار یه میدرنج رو انجام میده تو سیستم صوتی.ضمنا من پیشنهاد میکنم حتما هم آمپ و هم برند کامپوننت رو عوض کیند.
آمپتون برای کاپا مناسب نیست. واز طرفی اگر کاپا خوب درایو بشه کامپهای هلیکس به خاطر توان کمشون ممکنه کم بیارن. لذا بهتره استیج جلو حد اقل کامپوننت 100 واتی نصب کنید.
ممنون حمید جان یعنی کامپ 16 سانتی بدون برش نصب می شه و بعد می تونم دوبار باندای خودش رو سر جاش بذارم موقع فروش ماشین
پیشنهادت چه کامپی هست
می شه از استیج جلوی ماشینت یه عکس بذاری.
گالری عکس سیستم های صوتی ادرسش رو می ذاری برم ببینم
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام
من روی سمند یه پخش پایونیر MVH-7350 به همراه آمپلی فایر 4 کانال پایونیر و دو باند بیضی پایونیر و سـاب ووفر 305 پایونیر 7 سال پیش نصب کرده ام فقط باند جلوروی در فابریک سمند هست که هم صداش اصلا در مقابل باند عقب در نمیاد و هم وار وار میکنه حالا میخوام براش باند جلو و ترجیحا پایونیر بخرم.
حال لطفا مدلی معرفی کنید که ترجیحا دقیقا جای قبلی ها بسته بشه و برش کاری نداشته باشه و اشکالات فوق را نداشته باشه
ضمنا سایز استاندارد باند جلو سمند چی هست.
ممنون
سلام همونطور که حمید اقا گفت. ببخشید که من دخالت کردم
16 سانتی به راحتی جا میشه شما اون پلاستیک پشتش رو 2تا خار داره اونارو باز کنی نه لازمه برش کاری انجام بدی و اینکه بعد خواستی ماشینو بفروشی دوباره اونارو جا میزنی.
من هم ال 90 دارم اون قابارو اما در نیاوردم چون فکر کردم آب از بالا جای شیشه یه موقع نریزه رو مگنت کامپ هااومدم به اندازه کامپ با ام دی اف 16 میل دوتا رینگ درست کردم و نمد چسبوندم روش و بعد کامپ ها رو روی اونا نصب کردم عکساش توی گالری فکر میکنم باشه اگه نگاه کنید .
سلام خدمت دوستان عزیز . داشتم در مورد آمپلی های هلیکس توی نت سرچ میکردم که به صورت اتفاقی به این انجمن برخوردم . البته به قسمت عکس سیستم های صوتی اعضا . عکس سیستم های بچه ها رو هم دیدم و خیلی لذت بردم به دو دلیل : یکی اینکه کیفیت کارا خیلی بالا بود و سلیقه ها کاملا کیفیتی . دو هم به این دلیل که بالاخره یه جمعی رو پیدا کردم که از صدا سر در میارن . متاسفانه اکثر مردم فقط دو چیز میشناسند پخش پایونیر و باند های 6975 و 718 . اما اینجا متوجه شدم شما هم مثل خودم کیفیتی باز هستید . البته سیستم صوتی من از هلیکس و کننود و در دو استیج جلو و عقب تشکیل شده و ایده آلی که مد نظرم هست نیست اما فعلا با همین پراید کار راه انداز هست . اما به کامپوننتی برخوردم که چیز جالبی به نظر میاد : کامپ گلیدن . لطفا در مورد قیمت این کامپ ( مدل های مختلفش ) و مقایسه صداش با کامپوننت هلیکس سری E اگر مقدور هست کمی توضیح بدید . تا ان شالله برای پژو 206 که قراره بگیرم یه سیستم خوب دست و پا کنم . الان روی پراید یه جفت باند بیضی هلیکس ای 69 دارم و باندای جلو هم یه جفت هلیکس بی 4 هست . پخش کنوود ایکس 400 هست و آمپ هم کنوود 527 هست.
برای پژو 206 قصد دارم که پخش کنوود 7056 و آمپ ma40fx مچ و کامپ E62 هلیکس برای در جلو و کامپ E52 هلیکس برای در عقب و ساب مچ mw12-d همراه با باکس پورتد شیاری بگیرم . خوشحال میشم نظراتتون رو بیان کنید .
Last edited by NAV!D; 05-03-2016 at 17:16.
سلام
همونطور که امیر حسین جان گفتند بله مشکلی ندارید. البته کاری که ایشون کردن هم میتونید انجام بدین ولی اون قاب هم در بیاد موردی ایجاد نمیکنه مگر کامپب که قسمت voice coi ش کاملا باز باشه که کمتر کامپی اینگونه هست.
برای کامپ چجقدر میخواهید هزینه کنید.کامپ 100 واتی گلیدن RS165 میتونید بگیرید 530 تومن خیلی کیفیت خوبی داره.و از اون بهتر zero 165 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باید سایز 10 بگیرید. البته سایز استاندارد(که چه عرض کنم من درآوردی ایران خودرو12 هست) که همچین سایزی استاندارد تولید کننده ها نیست.ولی با کمی برش کاری سایز 13 نصب میکنند که خیلی صداش بهتر از 10 هست.
سلام نوید جان. به بخش سیستمهای صوتی خوش آمدین.
هلیکس یه برند آلمانی و بسیار باکیفیت هم در ساخت و هم در متریال و جنس صدا هست.اما نقطه ضعفشون تا رده کامپتیش کمبود توان و ضعیف بودن درایورها هست.در مقابل گلیدن هم برندی آلمانی هست که از سال 90 به صورت رسمی نمایندگیش اخذ و داره وارد میشه.این برند مثل هلیکس همه چیزش خوبه و اون نقطه ضعف توانی رو هم پوشش داده.کامپوننتهاش از 75 وات به بالا هستند و با توجه به متریال و ساختار طراحیشون از کیفیت صدای بسیار بالائی برخوردارن. به اینگونه هستند که شما صدائی که ازشون میشنوید خیلی بیشتر از مبلغی هست که پرداخت کردین و هزینه شده.
کامپوننتهاش از 320 تومن شورع میشه تا 6 و خورده ای
برای 206 من این ست رو به دوستمون پیشنهاد دادم البته هزینه شون بالا رفت ولی خب نتیجه واقعا رضایت بخش شد براشون.
دو دست زیرو 165
آمپ ماسکونی AS100.4
امپ RS150c2 برای ساب
ساب SQX10VB
البته با هزینه کمتر هم میتونید ست کیفیتی نصب کنید.بستگی داره به هزینه شما.
سلام.دوستان نظرتون راجب پخش سونی xb100bt چیه ؟x400 رو بفروشم اینو بگیدم
دوستان برند maxeeder ایرانی هست؟؟
چرا هیچ جای اینترنت هیچی ارش پیدا نمیشه؟؟ همش سایتای ایرانی دارنش؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)