اینطوری که من پرسیدم برای اندیشه ظاهرا دو نوع یوزر وجود داره یکی مخابرات و یکی اندیشه... اونایی که تو خط مخابرات بودن منتقل شدن بقیه هنوز اندیشه هستند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینطوری که من پرسیدم برای اندیشه ظاهرا دو نوع یوزر وجود داره یکی مخابرات و یکی اندیشه... اونایی که تو خط مخابرات بودن منتقل شدن بقیه هنوز اندیشه هستند.
من تعداد زیادی سوال پرسیدم ( صفحه ی قبل) که شما جواب ندادی دوست عزیز .
تو همین پستم دو تا سوال پرسیدم که شما بند کردی به یه چیز دیگه. به 2020 هم زنگ میزنی همه ی اپراتوراش گیج میزنن. از طرف سوال می پرسی یه سری جواب از قبل حفظ شده رو برات تکرار می کنه.
خوب تکلیف مایی که نامحدود هستیم و هنوز از قراردادمون با اندیشه مونده تو محدود به چه شکل میشه ؟
الان ما کجا باید یوزر و پس خودمون رو وارد کنیم ؟ منظورم آدرس سایت هست تا وضعیت نتمون رو ببینیم؟
![]()
Last edited by TimeWarp; 29-05-2014 at 11:22.
شما به کدوم سایت و چه آدرسی مراجعه کردی؟
منتقل شدم اشنای اول دوستان اینجا برین یوزر پسورد همون تنظیمات مودمتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعه هست به نوعی . قبلا اندیشه بودم مثلا 4 تا سایت میرفتم اخرش 10 مگ میپرید الان همون page ها رو باز کردم 23 مگ پروند در حالی که پورت همون پورته ! چرا اینجوریه ؟
سرعت دانلود شبانه این سرویس چنده ؟
pr-s00-ADSL-1024-8G-1M-B
چنده؟
میشه شبی حداقل 2 گیگ باهاش دانلود کرد ؟
ساعت رایگانش از یک تا 7 صبحه درسته ؟
![]()
آقا من ضحی کیش بودم. شارژم یهو تموم شد و خود به خود رفتم تو آشنای اول! به قول فامیل دور چی شده؟حالا مهم نیست. جهنم و الضرر. اصلا سگ خورد! (آخ چه حالی میده به اینا فحش میدی!)
آقا این دیگه نامحدود نداره؟؟؟ یعنی چی آخه؟؟؟ زنگ هم بزنیم نمیشه؟؟؟ آقا اصلا به چه شماره ای باید زنگ بزنیم؟؟!! گیری کردیم تو این مملکت خر تو خر باو!
آقا یه سوال دیگه این سرویس های 5 و 10 مگ رو به ما ها هم میدن؟ دانلود شبانه واسم مهم نیست!
سلام بر همه من تا الان از اندیشه میگرفتم الان مثل این که شده آشنای اول اره؟ کلا یه توضیحی میدین؟ نامحدود بعد چی میشه؟
سلام واسه منم انتقال پيدا كرده به آشتاي اول ولي هنوز آي پي انديشه رو بهم ميده، جريان چيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)