کشته نمیشه؟میشه یه کم زحمت می خواد، البته نه به این سختی...
کشته نمیشه؟میشه یه کم زحمت می خواد، البته نه به این سختی...
سلام چطوري اون غول ميشه كشت
اونو باید زیاد بهش تیر بزنی . اون هم تیر ها رو باید به چشماش بزنی ، نه به بدنش . (r E Z A جان توجه کردی ؟ )سلام چطوري اون غول ميشه كشت
بابا خدايش من ديگه دهنم ... شد از وقتي كه بازي اومد و پچ ها هم اومدن همش رو گرفتم كامم رمش:512 كارت گرافيك:128 ولي ميره تو بازيو مياد بيرون پيام dont send mideh سي دي هم عوض كردم ولي باز همينه تو رو خدا كمكم كنيد؟
کشتن اون غوله خیلی اسونه فقط کافیه یکی از اون کپسول های گاز را جلوی پاش بندازی بعد از اینکه یخ زد یا با یک حرکت و یا با یک گلوله میتونید اون را تکه تکه کنید.
اگر هم ار پی جی داشتید با اون کارش را تموم کنید.
من باهات موافق نيستم. يعني ميشه كشت. و بعد از اينكه كشته شد يه تيكه از تاج پادشاهي رو بهت ميده. روش كشتنش هم ساده هست كافيه بعد از اينكه يخ زد با يه نشانه گيري دقيق به وسيله لانچر به راحتي كشته ميشه.
تورو خدا یکی درست جواب بده توی اون محوطه قدیمی اولین باز که دختره رو میگیری باید کجا بری فقط دو تا در باز هست که توی هیچکدور دختریه نمیپره اون ور در و دو تا در میخکوب شده
چی کار کنم
يه در خيلي بلند هست كه وقتي بخواي بازش كني دختره از كولت ميره بالا مي پره اون طرف و در رو برات باز ميكنه
يه كمك در مورد دكمه هاي بازي منظور از 6+5 يعني چي .. و اگر امكانش هست كد شكست ناپذيري و محماتش تموم نشرو مي خوام ممنون
سلام.يه كمك در مورد دكمه هاي بازي منظور از 6+5 يعني چي .. و اگر امكانش هست كد شكست ناپذيري و محماتش تموم نشرو مي خوام ممنون
5: R Shift
6: Left Shift
چون بازی ایمپورت شده ست چیت نداره. از ترینر استفاده کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)