عجب کیس توپی داری چقدر گرفتی؟
هیف نیست با این کیس سان اندریاس بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
عجب کیس توپی داری چقدر گرفتی؟
هیف نیست با این کیس سان اندریاس بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
فکر نکنید که من از ساناندریاس بدم میاد ها نه فقط به نظرم دیگه خیلی قدیمیه
دوست من شما انقدر پست پشت سر هم و بدون محتوا دادید.فکر نکنید که من از ساناندریاس بدم میاد ها نه فقط به نظرم دیگه خیلی قدیمیه
واقعا اگر علاقه ای به Sanandreas ندارید مجبور نیستید اینجا پستی ثبت کنید.
GTA سان آندریاس واقعا هنوز رقیب نداره و هیچ وقت هم قدیمی نمیشه. درست مثل Generals که هنوز طرفدار داره.
یه سوال میپرسم:
ماشین پژو 405 که قبل از سال 95 تولیدش متوقف شده و از قدیمی ترین ماشینهای دنیا به حساب میاد. چرا مردم باز هم میخرن؟؟؟
چرا مردم هنوز نوکیا 1100 میخرن؟
بعضی چیزها هر چقدر هم که قدیمی ولی باز هم خوبند. حتی اگر جدید تر از اون هم باشه.
شما هم بهتره به تاپیکهایی برین که چیزهای مورد علاقه شما تو اون هست.
از اطلاعاتی هم که دادید ممنون ولی بهتره صفحات تاپیک رو یک نگاهی بندازید. تمام بچه های اینجا تو کار ادیت GTA هستند.
البته نظر شما محترم.
ابی کراس درست میگه
بعدشم اینها همه واسه تجربه واسه ادیت GTA IV هست
ابی کراس جان چرا اگه اون مود پترول رو بریزی جای مرحله های خونه cj عوض میشه
بخاطر 100 % شدن بازیه ولی جایی که میذاره خیلی ضایع هست
اگه می تونی ادیتش کن
فکر کردی هر کس جی تی ای بازی میکنه باید گرافیکش 128 یا 64 باشه
ما اونقدر رو گرافیک بازی دست کاری کردیم
که حت یگرافیک 256 7300هم برای بازی کم هست
گرافیک من فعلا 512 ، 7300 هست
اینم چند تا ماشین دیگه هر کس خواست بگه بزارم.
وانت پیکان و رنو
![]()
جای مرحله منظورت کجا هست؟ابی کراس جان چرا اگه اون مود پترول رو بریزی جای مرحله های خونه cj عوض میشه
بخاطر 100 % شدن بازیه ولی جایی که میذاره خیلی ضایع هست
اگه می تونی ادیتش کن
اگر اون دایره قرمزه هست نمیشه کاریش کرد. تغییر تو فایل MAIN خیلی سخته. نرم افزارش Sanny Builder هست ولی وقتی فایل MAIN رو باز میکنی مثل اینه که یه فایل تصویری رو با Notepad باز کنی یعنی هیچی از توش نمیفهمی.
ولی تو قسمت Help کلی کد و راهنمایی داره که میتونی باهاشون یه کارایی بکنی مثلا Jump Threat بسازی و از مرحله ها بپری مثلا ماموریت Big Smoke رو بری و بعدش به End of the line برسی
من کلا مودی که فایل Main یا Script رو تغییر بده نصب نمیکنم و فقط Hot Coffee رو نصب کردم و اونهم که صفحه های قبل گذاشتم که بدون اینکه Main رو تغییر بدیم فعال میشه.
مرسی
راستی اینجا کسی اوبونتو داره؟؟
من بازی های دیگر رو تو اوبونتو با واین باز گردم ولی سان اندریاس فقط یک بار ران شد
و دفعه های بعد ارور های مبنای 16 و ... می داد
اگه می دونید مشکلش چیه کمک کنید
فکر کنم بهتره تو انجمن لینوکس سوالتون را بپرسید
من فکر کنم یه برنامه اونجا دیبدم که باهاش میشد بازیهای ویندوز را تو لینوکس هم بازی کرد
موفق باشینت
از دوستان عزيز خواهشمندم لصفا هرکس ميتونه فايل هاي streakc.dff و streakc.txd رو از توي gta3.img با IMG TOOL براي من آپلود کنه، به مشکل بدي برخوردم! ممنون ميشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)