سلام دوست من!
شما تو دمو دیدید که اسنایپ نشونه دار شده!!!!(اون رمزی چیزی نبود !اون تو HLTV بوده که تو دمو اسنایپ رو نشونه دار دیدید!)
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوست من!
شما تو دمو دیدید که اسنایپ نشونه دار شده!!!!(اون رمزی چیزی نبود !اون تو HLTV بوده که تو دمو اسنایپ رو نشونه دار دیدید!)
ممنونم اما هر چی تو کنسول می زنم جواب نمی دهمطمئنید کد درسته؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر من که اسنایپر خودش نشانه دارهدقیق تر می گین منظورتون رو؟
![]()
آره بابا . کد درسته . شما مطمئنی درست میزنی کد رو ؟ممنونم اما هر چی تو کنسول می زنم جواب نمی ده مطمئنید کد درسته؟
بابا مریم خانوم منظورشون اینه که بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه .به نظر من که اسنایپر خودش نشانه داره دقیق تر می گین منظورتون رو؟
سلام
بله منظورم بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه مثل بقیه ی اسلحه ها مثلا ak 47 یا بقیه که نشونه داره .
خوب مریم خانوم این کار نمیشه دیگه ! اگه اینطوری میشد همه همدیگه رو بدون هدف گیری میزدند !سلام
بله منظورم بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه مثل بقیه ی اسلحه ها مثلا ak 47 یا بقیه که نشونه داره .
پس یک راهنمایی دیگه بکنید ممکنه اشکال کار از کنسولم باشه یعنی 1 برنامه ای کم داشته باشه چند تا کد دیگه هم عمل نکرد اما از طرفی 1 تعدادیش عمل میکنه,کد رو درست می زنم ؛ کمکم کنید که حسابی گیج شدم![]()
سلام
در کانتر دیدین کا نایف رو به بالا گرفته میشه کدی هست که حالت گرفتن نایف عوض بشه مثلا رو به پایین بگیره.
شما دختری ؟![]()
چیه ؟ تاحالا دختر کانتر باز ندیدی ؟شما دختری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)