ركسار ؟
كيپر ؟
تينكر باز يه چيزي
احیانا شما Dota Allstars V 0.01 Beta AI بازی کردی تو 40 دیقه تیم مقابلو زدی؟ برو 38 بازی کن یا 41 ی چیزی. ببینم می تونی بزنی یا نه. بعدشم این ورژنای جدید دقیقا هیرو ه مخالفتو بر میدارن پدر آدم در میاد. من یه بار می خواستم با insane تک به تک بزنم. 5 بار Dazle ورداشتم. هر 5 بارشم Clinkz ورداشت. خودشم اینا وای میستن بیس 5 تا 5 تا لول میگیرن. مثلا 3 تا هیرو جلوته. اونا لول 5 ان. ولی تو تنهایی لول 3. roflتو 2 ساعته تموم کردی من 40 دقیقه ای با sandking
یکی به من لیست هیرو هایی که ضدّ vengeful هستن رو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مسابقه بزرگ Dota در کیم نت Silk Way در تاریخ 10 مرداد برگذار خواهد شد از علاقه مندان برای ثبت نام دعوت میکنیم که حداکثر تا تاریخ 5 مرداد جهت ثبت نام به گیم نت Silk Way مراجعه کنید: Address:میدان ونک, خیابان برزیل شرقی, روبه روی دانشکده شهید شمس پور, پلاک 38, گیم نت Silk Way برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن 88884256 تماس حاصل کنید
بياين بچه ها خوشحال ميشن اين همه بازيكن رو ميبينن lol
ما هر کار کردیم و اتک دادیم جواب نداد همینطوری دمیج میشد .
اگر کسی میدونه بیشتر توضیح بده .
این خیلی باحاله اگه جواب بده؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عزیز دل برادر. منظورش از اتک دادن اینه که می تونی یار خودی رو Deny کنی. باگ هم نیست. قبلا فقط اگه رو طرف Shadow ی چیزی بود اگه اتک میدادی می تونستی یارتو دینای کنی. ولی جدیدا اگه یارت هلثش زیر 50 باشه می تونی دینایش کنی. چیز زیاد مهمی نیست.
بهترین حریف جلوی banelemental کسی نیست جز tide hunter اگر شما این بازی را کردی و باختی برو دوتا را ترک کن...
چون با تاید هانتر نه لول 6شش میگیره نه لول 1 و نه لول خوابش(همش 1 ثانیه بیشتر نیست)این یعنی اینکه...آتروپوس=====>پشمک میشه
خوب عزیز من اینطوری اگر باشه طرف می تونه اینکارا برای بیشتر لول ها بکنه!(مثلا)لول 6 doom وقتی هلث دوستت کم شد خودت سرش را زیر اب کن
ye mosabeghate besyar bozorg dar gonbade kavoos vaghe dar ostane golestan bargozar khahad shod ke alaghe mandan be shekat dar in mosabeghat bayad har che zoodtar sabte nam konand
tarikhe mosabeghat 6 mordad khahad bood va afrad bayad ghabl az 3 mordad sabte nam konand
mosabeghat shamele DotA Allstars va War3TFT khahad bood
DotA allStars dar soorati ke Teamhaye hazer balaye 15 ta bashand bargozar khahad shod pas az alaghe madani ke dota ra doost darand davat mikonim ke hatman sabte nam konand![]()
makane mosabeghat kheili khoob va bozorge dar zemn moshkele moondan ham nakhahid dasht chon khabgah dare ye link az akse mahale mosabeghat ham mizaram baratoon
sorry age toolani shod ama lazem bood
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Baraye Dariaft Eltel@ e Bishtar Ba shomarehaye Zir :
09112745940 : Beniamin e sarli
01723335983 : Milad e Soleimani
Tamas Hasel Befarmaeed
Please Visit Team-doa.741.com
in ham chand ta shomareye dige baraye sabte nam dar mosabeghat ajaleee koniddddd![]()
چرا همه جا مسابقات برگذار ميشه؟ منم مسابقه مي خوام...
كسي مي دونه در اصفهان مسابقات خاصي هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راسي مسابقات Wcg كي بيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)