سلام
اينم همون عكس از سي دي تصويري
در ضمن يك سايت مناسب جهت آپلود كردن معرفي كنيد
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اينم همون عكس از سي دي تصويري
در ضمن يك سايت مناسب جهت آپلود كردن معرفي كنيد
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 7918+khoram; 23-06-2006 at 16:11.
سلام ...
sorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟
7918+khoram جان !
از بابت عكس ها ممنون .
من آخر نفهميدم فيلم ها توي تراك 0 بود يا تراك 2 ؟! چون توي تصوير شما تراك 0 را نشون داديد ، اما گفتيد تراك 2 را استخراج كرديد .
براي آپلود عكس پيشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه بدون دردسر و راحت است .
( شايد بتونيم اين كاري كه اينها كردند را شبيه سازي كنيم )
ترك00 هيچ فايل اجرايي وجود ندارد و اگر دقت كني متوجه مي شوي كه حجم ان فقط2.83 مگا بايت هست و فيلم اصلي داخل ترك 2 ميبشد اگر باز هم دقت كني از روي حجم ان مشخص است
سلام مهدي جان. كاملا درست ميگي افزايش حجمو اين كلكا فقط براي گول زدن بچه ها خوبه.حرفه اياش راحت كپيش ميكنن. ولي همون طور كه گفتم اگه حجمه ايميج به حدوذ 5 گيگ برسه شايد بشه گفت قفل. البته بايد سي دي پر از weak sector وelligal character باشه تا به اسونی اکسترکت نشه. در هر صورت از وقتی که روی این کار گذاشتی ممنون. فقط اگه میشه ccd lock 1.7.5رو برام یجایی بذار.نوشته شده توسط mehdi_7070
.......................................
روشی که مد نظر داری خیلی جالبه! ولی در عمل میشه چنین کاری رو انجام داد؟ من که تا حالا در هیچ قفلی چنین متدی را ندیدم.
ولی اشکال نداره میگن "همیشه نقطه آغاز باش" بگو از کجا باید شروع کنم .من تو این کارا آماتورم. تازه از دولتی سر بچه های این تاپیک فهمیدم hex , bin چیه. همین!
khoram جان !
سلام !
بايد خدمتتون عرض كنم كه هميشه اين حجم ها درست نيستند . يعني اين حجم ها ممكن هست دستكاري بشوند و بخواهند شما را گول بزنند . صرف اينكه حجم يك تراك برابر با x هست نميشه قضاوت كرد . به هر حال ممنون از جوابتون . اگه تونستم شبيه سازي كنم حتما خبرتون مي كنم . و نكته ديگه اينكه قرار نيست كه توي VCD فايل اجرايي باشه !
SILWESTER جان !
سلام ... چه طوري ؟
- پروژه افزايش حجم اصلا چيز جالبي نيست . شايد به قول شما بچه ها نتونند اون را ( البته زماني كه حجمش به 4 گيگ برسه ) كپي كنند . اما راحت ميشه اون را استادش كرد !! در ضمن مطمئن باش كه weak sector و علي الخصوص كاراكتر غير مجاز هيچ كمكي به ما نمي كنه . weak sector تاثيري نداره . در ضمن وقتي تونست يك image بگيره ، ديگه كار استخراج با موفقيت انجام ميشه ! و نكته بعدي اينكه در روش استخراجي كه خدمتتون عرض كردم ، فقط يك حجم مشخص از image جدا ميشه .
و اما نكته پاياني اينكه : در اونهايي كه افزايش حجم داريم ، در پايان image پر ميشه از بايت هاي 00 ... پس يعني عملا اين بايت هاي 0 تاثيري در اطلاعات ما ندارند . پس مي تونيم از بودن اونها صرف نظر كنيم . ( البته منظورم تمام بايت هاي 0 پاياني يك Image نيست ! )
- خواهش مي كنم . من اتفاقا خيلي خوشحالم كه يكي پيدا شد كه با هم بحث كنيم . واقعا از بابت همراهي شما ممنونم .
- در مورد آپلود هم چشم ... راستي نسخه 1.7.5 را مگه خودت نداري ؟!
- در عمل ميشه چنين كاري را انجام داد . بله !
- خوب مگه ما بايد حتما از ابداعات ديگران استفاده كنيم . خودمون چيز جديدي درست مي كنيم . البته من فكر نمي كنم كه كسي از اين متد استفاده نكرده باشه ! يعني اينكه شايد الان توي بعضي قفل ها داره استفاده ميشه !
- در مورد فوايدش هم كه خودتون مي دونيد . اگر به طرف 4 گيگ تحويل بدهيم ، باز توش اظلاعات بدردبخور و قابل استخراج هست . اما اگر 0 بايت باشه ! اون وقت ديگه كاري نمي تونند بكنند .
- من فعلا يك كارهايي را شروع كردم . متاسفانه به يك سري مشكلات هم برخورد كردم . بد نيست بدونيد كه نتيجه كار اين بود :
- من هم آماتور هستم و بايد شاگردي كنم ... من خودم نمي دونم . چه طوري شما را راهنمايي كنم ؟!
به هر حال شما هم تست را شروع كن .
يا اينكه شروع كن به طراحي فرضيه !! البته اين كار خيلي سخت تر از اجراي اون هست . ولي تلاشت را بكن .
با تشكر ـ مهدي![]()
سلام مهدي
1-من فيلم را از ترك02 در آوردم در نتيجه فيلم اصلي داخل ترك 2 مي باشد
2-ازميان اين 99 ترك فقط ترك 2 كپي ميشودبقيه به هيچ وجه قابل ايميج گرفتن نيست
بعضی از قفل ها مثل نگهبان علاوه بر اینگونه فایل ها سیدی را چند ترک میکنند و همه ی ترک ها به جز ترک 0 مجازی هستند و هیچ محتوایی ندارند و وقتی ایمیج میگیرم محتوای ترک 0 کپی نمیشودsorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟
چکار کنم
سلام به همگي !
khoram جان !
از توضيحاتت ممنون ...
sorset جان !
پس بحث سر قفل نگهبان هست !!
شما ببين كدوم ورژن هست ! دقيق ...
دوست عزيز !
در مورد تراك ها كه شما مي فرماييد خودتون مي تونيد به وسيله نرم افزارهايي چون winlock و tzcp مي تونيد تراك را به image اضافه كنيد ... در مورد تراك 0 هم از tzcp استفاده كنيد . ( اينها را روي cue اعمال مي كنند )
اين كه اطلاعات تراك اصلي كپي نشود ، ممكن است دلايل مختلفي داشته باشد .
شما از clone نسخه 2.5 استفاده مي كنيد ؟ اگر استفاده نمي كنيد از اين ورژن استفاده كن . ورژن هاي 3 هم خوب هست . حتما از رايتر براي image گرفتن استفاده كن .
با نرم افزار blind write هم امتحان كنيد .
با تشكر ـ مهدي![]()
سلام مهدي
اگه بخواي من ميتونم سي دي ها رو در اختيارت بزارم تا بهتر بتووني شبيه سازي كني![]()
اقا مهدي نبودي اين سوالام بي جواب موند آخر1.آخرش پري گپ من راه نيفتاد نتونستم ايميج بگيرم
يه سوال ديگه اينكه تو ايزو بوستر كنار بعضي فايلايي كه حجم مجازي دارند يه دايره قرمز هست كه توش يه ضربدر قرمز است وقتي ميخاي اونارو extract كني ارور ميده و ميگه بد سكتور داره بايد چي كارش كرد؟
يه سوال ديگه اينكه آيا بلايند رايت با بلايند سويت فرق داره؟
يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟[/QUOTE]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)