تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 602 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره

2. 4 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
    2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره

یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاش
    مطمئن باشید خیلی بیشتر گچگاری و نقاشی ساختمان پول برق واسه اینترنت ای دی اس ال و ... برداخته اند.

6. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان

منم تازه ۳ روزه سرویس ftth برام راه اندازی کرده مخابرات. از مازندران هستم.
    یه مودم an5506 بهم داده با یه خط تلفن sip و ۳۰۰ گیگ ترافیک یک ساله و کابل کشی هم کلا تا داخل واحد و پریز نصب کرد هم خودشون انجام دادن.
    کلا هزینه همه ی اینارو از من ۷۳۴ تومن گرفتن.

از طریق سایت speedtest بررسی تست سرعت گرفتم. با سرور داخل ایران. پینگ روی ۳۰ بود . دانلود روی ۱۶۰ مگابیت و اپلود روی ۱۵۰ مگابیت
    داخل idm هم از سایت ------ دانلود کردم سرعت دانلود روی ۲۵ مگابایت بود‌

بنظرتون این سرعت خوبه؟؟؟
    سرعت شما ها چه مقدار هستش؟؟
    هزینه ای که پرداخت کردم چطور بود؟؟

و اینکه در رابطه با رنگ سبز و ابی یک سری موارد گفتید در اینجا بنده متوجه نشدم.
    بیشتر توضیح میدید. و تفاوت رنگ ها به چه معنی هستش

8. 2 کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پیمانکار من کابل رو تا باکس تقسیم آشپزخانه کشید اونم من خودم مسیر رو گفتم و موجود بود بستر برای ادامه داخل پریز منزل برقکار خودم آوردم اونا دست نزدن دیگه بستگی به نیازی که دارید باید هزینه کنید من اگه میدونستم از قبل دم در هم باکس درست حسابی نصب میکردم و تو مسیر بستر بهتری آماده میکردم کلا انقدر جدیده و اطلاع رسانی بد چون دست مخابرات و پیمانکاراشه آدم نمیدونه چیکار کنه اما همه سرویسهایی که وارد خونه میشه نیاز به بستر مناسب داره تا خوب و طولانی مدت مداوم کار کنه فکر کنید خونه گاز نداره الان میخوان گاز بدن بخاطر خرابی لوله کشی از خیر گاز میگذرید ؟ یا آب برق تلفن اینا چون عادی شدن و از اول کار میشه تو ساختمون نه هزینه به چشم میاد نه نیازش جای تعجب داره اما برای سرویس جدید و بروز هزینه کردن عجیب به نظر میاد.

10. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
    2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد
    سرعت بالای 16 رو برای تغییر سرویس به 20 و 30 و 50 باید مرکز درخواست داد، اینم بامبول جدیدشون که هیچ کی تو 2020 خبر نداشت بعد شاکی شدن تازه رفتن پرسیدن گفتن، اگه حرفشون درست باشه من مرکز نرفتم هنوز.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

میشه عکس بگیری ببینیم چه سرویسهایی موجوده فعلا

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!
    مودم، 1 عدد پچ 3متری سبز نوری ،1 عدد پچ RG45، آداپتور مارک هواوی با سری برق ایران یعنی تبدیل نمی خواد، یه برچسب که روش چند تا سریال نامبر دستگاه چاپ شده، یه برچسب با آرم CE و نوشته هواوی مجارستان وارد کننده دستگاه هست حتما سفارش اونجا بوده ... همین

ببخسید من EchoLife HG8245H رو خریدم شما مدل دیگه خواسته بودید بد متوجه شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •