همه مراکز همین مشکل رو دارن ! الان ساعت ۳:۳۰ و اینترنت عالی ولی عصر و شب که آدم میخواد استفاده کنه داغون
![]()
همه مراکز همین مشکل رو دارن ! الان ساعت ۳:۳۰ و اینترنت عالی ولی عصر و شب که آدم میخواد استفاده کنه داغون
![]()
سلام.
ولله من میگفتم مرکز مخابراتیه، ولی قبول نمیکردن، میگفت کوچیک ترین مشکلی پیش بیاد. واسه ما خطا نشون میده، مرکز موردی نداره.
به هرحال:
عرض شود که دیروز تا حالا مشکل ندارم.
با اینکه خطم رو 9 مگ بسته بود، ولی سرعت دانلودم حداکثر 450 میشد (تقریبا 4 مگابیت) ،
همون دیروز یه کارشناس خودش زنگ زد (این دومین دفعه بود) گفت خطتون کشش نداره. بذارم رو 6 مگ واسط؟؟؟، اگه مشکل باز پا برجا بود، بهم بگو. الان خطم رو 6 مگ هست ، سرعت دانلودم فرقی نکرده، همون 400-450 هست. اما اپلودم از 128 کیلو بایت، شده 60 (نصف حالت قبلی شده، رفتم تو مودم دیدم که ،بله، اپلودم از 1 مگ شده 512 )
فعلا مشکلی ندارم. خوبه .
اینم از تجربه ی ما.
راه نداره بگم اپلودم رو فقط بالا ببرن؟؟؟؟؟(میترسم دوباره باز مشکلم برگرده، اگه میشه چنین درخواستی کرد، بذارین یه 1-2 ماهی بگذره، بعد درخواست میدم)
نا گفته نماند من هم مثل دوستان ،صبح ها سرعتم خوبه، غروب دیگه به زور به 100-80 میرسه.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Last edited by 880446534; 02-10-2015 at 09:37.
دوستان این طرح جدید پارس یعنی تو اون مدتی که این سرویس داریم هر گیگ اضافه هزار تومن برامون محاسبه میشه؟
* نوشته هزینه هر گیگابایت اضافه هزار تومن (توی سایت پارس انلاین)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دقیقا کجاش نوشته؟
نه، اون فقط یک سرویس یکساله با ۶۲ گیگ ترافیک و قیمت ۶۲ هزار تومنه که واس مشترکین جدیده فقط، و اگه بخوان گیگ اضافه بخرن قیمتش همینیه که الان هست یعنی ۳۶۰۰ تومن.
اره درسته منم زنگ زدم بخش فروش. گفت این حجم که تموم بشه همون گیگی 3900 حساب میکنن.
آقا من میخوام بیام پارس آنلاین. اوضاع خوبه؟ از ping 8.8.8.8 -t میشه یکی عکس بزاره. مرسی
سلام؛
شما روی چه مودمی OpenWrt ریختید ؟ راضی اید ازش ؟ به نظرتون ارزش داره من از DD-wrt سویچ کنم به OpenWrt ؟
GUI هم دارد ؟
روی "مودم" نیست. روی یک router هست از محصولات d-link
نباید راضی بود؟
dd-wrt is actually based on openwrt! فقط dd-wrt شاید بشه گفت بسته های بیشتری به طور پیشفرض درونش گنجاندن و شاید کمی هم ساده تر شده.
آری اگر بسته ای برای دستگاه یا سخت-افزار بیس دستگاه شما پک و ریلیز شده باشه، داخلش gui خوب luci ایمپلیمنت گشته و مشکلی نداره. اگر هم خودتون پک/کامپایل میکنید باید پکیج رو نصب کنید یا بگنجانید که البته بستگی به حافظه ی داخلی دستگاه (router یا غیره) داره. قبل از هر اقدامی، توضیحات لازم برای ساپورت و مشکلات مربوط به دستگاه خویش رو اگر بر wiki یا forums مطلبی در موردش هست، مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کدوم شرکت اینترنت نامحدود میده 24 ساعته دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)