یک سوال
این چهار هسته ای ها رو که اور میکنند و مثلا فرکانسش میشه 6000 این فقط فرکانسه یک هسته است یا نه چهارتایی روی هم
اگه برای یکی هست پس باید 4تایی روی هم 24000 باشه ؟
یک سوال
این چهار هسته ای ها رو که اور میکنند و مثلا فرکانسش میشه 6000 این فقط فرکانسه یک هسته است یا نه چهارتایی روی هم
اگه برای یکی هست پس باید 4تایی روی هم 24000 باشه ؟
اگر میشه یه پیشنهاد OVER CPU هم به من بدید
Core i7 860
Giga P55A UD3P
تو امضام هست
ممنون
برای هر یک از هسته ها هست یعنی هر هسته فرکانسش 6 گیگاهرتز هست
ضمنا اون 24000 هم اصلا معیار مناسبی برای سرعت پردازنده نیست چون سرعتش همون 6000 هست نه 6000X4
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
شما برای چی می خوای اورکلا کنی و کاربردت چی هست؟
اگر یک کاربر عادی هستی بهترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را یک واحد بیشتر کنی
اینطوری فرکانس از 2.8 میاد روی 3
دوست عزیز مولتی پلیر این پردازنده به صورت دستی زیاد نمیشه
البته اگه رو حالت توربو قرار بدین در صورت نیاز تا25 هم بالا میره که میشه3.32
چطور میشه این کارو انجام داد
من فقط میخوام امتحان کنم و کمی یاد بگیرم
Last edited by AMIRICE; 19-04-2010 at 13:48.
راجع به اورکلاک core i7 میخواستم بدونم وقتی خودش بصورت اتوماتیک میتونه فرکانسشو بالا ببره وقتی ما خودمون هم اورکلاکش کنیم بازهم Turbo-boost فعاله و دوباره بالاتر میره؟!
برید در بایاس و در قسمت تنظیمات پردازنده و مقدار CPU MULTIPLIER را بین 0.5 تا یک واحد زیاد کنید که بدین ترتیب فرکانس پردازنده کمی بیشتر میشه
برای شما که کمی در اورکلاک آماتور هستین این بهترین کار هست چون نه خنک کننده داری نه به تمام پارامتر های اورکلاک در بایاس آشنایی داری و کمی گیچ می شی
اگر اورکلاک بشه بهتر هست که TURBO BOOST غیر فعال بشه چون محدودیت ایجاد می کنه و ممکن هست سیستم در تست ارور بده
البته این TURBO BOOST فرکانس را از یک مقدار مشخص بیشتر نمی کنه یعنی مثلا در پردازنده 750 با فعال بودن این پارامتر فرکانس در لورد از 2.66 به 2.9 یا 3 افزایش پیدا می کنه ولی اگر شما اور کردید و به فرضا سیستم در 3 گیگاهرتز پایدار بود(که با فعال بودم TURBO BOOSTاین پایداری بعید هست) دیگه در لود کامل مثلا 300 مگاهرتز به فرکانس اضافه نخاهد شد
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
ممنون بابت راهنمایی شما
بله این پردازنده مالتی پلایر بسته دارند ولی بایاس مادربردهای جدید این قابلیت را دارند که تا حدودی (البته نه به اندازه پردازنده های ضریب باز) روی این پارامتر مانور بدن چون اگر کاملا بسته باشه پس دیگه TURBO BOOST معنی نداره![]()
در بایاس قسمت تنظیمات پردازنده چیزی به اسم CPU MULTIPLIER پیدا نکردم
بعد یه سوال دیگه هم داشتم
رم من 1600 هست اما وقتی تست میکردم تو بایاس 1333 نشون میداد
از مغازه دار که پرسیدم گفت Voltage Dram Frequency رو بزار رو 1.620
میخواستم بدونم 1.600 درسته بزارم یا 1.620
شاید توی این مدت شما نفر چند 100 هستید که همین مشکل را دارید
ببینید تمام سیستم های حال حاضر از AMD گرفته تا I7 بصورت پیش فرض فرکانس رم را 1333 اجرا می کنند و برای تصحیحش باید در بایاس ضریب SD RAM MULTIPLIER را اصلاح کنید
شما در همین بخش اورکلاک یک تاپیک باز کنید و با ذکر مشخصات سیستم و همینطور دو تا شات از صفحه اطلاعات پردازنده و همینطور صفحه اطلاعات رم SPD بذارید تا من به شما بگم چیکار کنید
اون مغازه دار هم چیز تقریبا بی ربطی گفته چون ولتاژ رم ربطی به فرکانسش (البته بدین شکل) نداره
Last edited by ess_1362; 20-04-2010 at 17:53.
اکثر SPD ها و BIOS ها طوری طراحی میشند که در حالت پایه پروفایل اصلی JEDEC را لود کنند و بنابراین 1066 یا 1333 بوت میکنند .
برای این کار در بایوس میتونید Memory Multipier یا Divider مربوطه را دستی تغییر بدید یا پروفایل های رمتون را در صورتی که مادربرد پشتیبانی کنه لود کنید ( مثل XMP ، EPP و ... ) یا یک راه تخصصی و غیر معمول اینکه تغییرات توی SPD بدید .
باتشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)