تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 262 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازی خیلی خوب شده من واقعا دارم لذت میبرم

2. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من بازی لپتاپ رو با hdmiبه مانیتور وصل کردم که خودش خروجی صدا نداره...چطوری میتونم کاری کنم که صدا از لپتاپ بیاد بیرون؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داوری حسابی تو بازی تو ذوق میزنه!! زرت و زرت کارت زرد میده!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان این کیفیت پایین چمن رو فقط من احساس میکنم یا همه همین حس رو دارن ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من جدیدا یک مشکلی دارم لطفا راهنمایی فرمایید
    چه در انلاین و چه درافلاین وقتی دوربین سریع حرکت می کنه تصویر انگار کند میشه به عبارتیmotion picture خیلی روون نیست در صورتی که قبلا اینطوری نبود
    شما اطلاعاتی ندارید؟؟ (اپدیت استفاده نکردم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    دیشب تونستم اولین تجربه آنلاین روی PES 2015 رو تجربه کنم و به تمام شایعات مبنی بر تجربه آنلاین پایان بدم
    بعضی دوستان عنوان کرده بودن که دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ولی اشتباه میکنن و بیخودی جو منفی میدن
    حالا ممکنه در بعضی ساعات سرورهای بازی فعال نباشن و یا کرک مخصوص انلاین رو نریخته باشن
    با توجه به اینکه برای بازی کرکهای زیادی ریخته بودم دقیقا یادم نیست از کدوم کرک استفاده کردم ولی بالاخره تونستم اولین بازی خودم رو انجام بدم

بر خلاف چیزی که تصور میکردم تجربه آنلاین دقیقا مثل تجربه آفلاین بود یعنی من هیچ افت تصویر و یا کندی تصاویر ندیدم و هیچگونه تاخیری هم در شوتها نداشتم و خیلی راحت بازی کردم
    از شانس خوب من هم کسی که با اون بازی میکردم علی رغم دو باخت هرگز بازی رو قطع نکرد و تا آخر بازی جوانمردانه بازی کرد
    البته هر دو بار تونستم با تیم بارسلونا تیم آرسنال اونو شکست بدم و تجربه خوبی بود اونم برای بار اول
    فقط دنبال این هستم که دقیق بررسی کنم که برای هر بازی 15 دقیقه ای حدودا چقدر از ترافیک اینترنت کم میکنه که باید دقیق این مورد رو بررسی کنم
    هر چند دیشب چیزی که مشاهده کردم ترافیک کمی بود که مصرف شده بود ولی هنوز نمیتونم دقیق اینو تایید کنم
    البته اینم بگم که در بعضی منوهای بازی دچار ارور میشدم و یه نکته که خیلی اذیت میکنه اینه که لودینگ برای پیدا کردن افراد کمی کند هست و ممکنه چند دقیقه ای طول بکشه که کسی رو برای بازی پیدا کنه
    امیدوارم که دوستان هم بتونن انلاین بازی کنن

به عنوان اخرین سوال
    در برنامه استیم که ما یوزر کاربری ساخته ایم اگر یوزر همدیگر رو اد کنیم میتونیم همدیگرو اد کنیم و همزمان بازی کنیم؟
    ایدی من همین ایدی سایت هست و اگر کسی از دوستان خواست میتونه ایدی منو اد کنه تا با هم بازی کنیم

و سوال اخر اینکه در بازی نیدفور اسپید ریوال هم میشه از طریق استیم انلاین بازی کرد یا خیر؟
    با تشکر

8. 2 کاربر از Shr776 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان من استریم رو نصب کردم. کامل آپدیت نمیشه
    میشه نسخه آفلاین و به روزش رو جایی پیدا کرد.
    الان من بازیم قطع شده گیر این موضوع هستم!!

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام مجدد
    این قسمت آنلاین رقابتهای فوتبال چرا اینقدر مسخره هست؟
    من در یک سری مسابقات ثبت نام کردم و وارد بازیها شدم و یک بازی هم انجام دادم ولی دیگه نمیتونه برام رقیبی پیدا کنه و ارور میده
    زمان مسابقات مقدماتی هم فقط یک ساعت هست و هر کسی امتیاز بیشتری داشته باشه میره مرحله بعد
    برای دوستان هم چنین مشکلی هست؟
    اینطوری خیلی نامردیه به خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

دوستان سلام مجدد
    این قسمت آنلاین رقابتهای فوتبال چرا اینقدر مسخره هست؟
    من در یک سری مسابقات ثبت نام کردم و وارد بازیها شدم و یک بازی هم انجام دادم ولی دیگه نمیتونه برام رقیبی پیدا کنه و ارور میده
    زمان مسابقات مقدماتی هم فقط یک ساعت هست و هر کسی امتیاز بیشتری داشته باشه میره مرحله بعد
    برای دوستان هم چنین مشکلی هست؟
    اینطوری خیلی نامردیه به خدا
    درود
    ناراحت نباش بعضی وقتا سایت خودش میبنده یا اون طرف بازیکنی پیدا نمیشه خطا میده یا هم سرور شلوغه

12. 3 کاربر از mechanicali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    دیشب تونستم اولین تجربه آنلاین روی PES 2015 رو تجربه کنم و به تمام شایعات مبنی بر تجربه آنلاین پایان بدم
    بعضی دوستان عنوان کرده بودن که دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ولی اشتباه میکنن و بیخودی جو منفی میدن
    حالا ممکنه در بعضی ساعات سرورهای بازی فعال نباشن و یا کرک مخصوص انلاین رو نریخته باشن
    با توجه به اینکه برای بازی کرکهای زیادی ریخته بودم دقیقا یادم نیست از کدوم کرک استفاده کردم ولی بالاخره تونستم اولین بازی خودم رو انجام بدم

بر خلاف چیزی که تصور میکردم تجربه آنلاین دقیقا مثل تجربه آفلاین بود یعنی من هیچ افت تصویر و یا کندی تصاویر ندیدم و هیچگونه تاخیری هم در شوتها نداشتم و خیلی راحت بازی کردم
    از شانس خوب من هم کسی که با اون بازی میکردم علی رغم دو باخت هرگز بازی رو قطع نکرد و تا آخر بازی جوانمردانه بازی کرد
    البته هر دو بار تونستم با تیم بارسلونا تیم آرسنال اونو شکست بدم و تجربه خوبی بود اونم برای بار اول
    فقط دنبال این هستم که دقیق بررسی کنم که برای هر بازی 15 دقیقه ای حدودا چقدر از ترافیک اینترنت کم میکنه که باید دقیق این مورد رو بررسی کنم
    هر چند دیشب چیزی که مشاهده کردم ترافیک کمی بود که مصرف شده بود ولی هنوز نمیتونم دقیق اینو تایید کنم
    البته اینم بگم که در بعضی منوهای بازی دچار ارور میشدم و یه نکته که خیلی اذیت میکنه اینه که لودینگ برای پیدا کردن افراد کمی کند هست و ممکنه چند دقیقه ای طول بکشه که کسی رو برای بازی پیدا کنه
    امیدوارم که دوستان هم بتونن انلاین بازی کنن

به عنوان اخرین سوال
    در برنامه استیم که ما یوزر کاربری ساخته ایم اگر یوزر همدیگر رو اد کنیم میتونیم همدیگرو اد کنیم و همزمان بازی کنیم؟
    ایدی من همین ایدی سایت هست و اگر کسی از دوستان خواست میتونه ایدی منو اد کنه تا با هم بازی کنیم

و سوال اخر اینکه در بازی نیدفور اسپید ریوال هم میشه از طریق استیم انلاین بازی کرد یا خیر؟
    با تشکر
    با چه کرکی بازی میکنی؟مال من تو پاس دادن تاخیر داره

14. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •