بازی خیلی خوب شده من واقعا دارم لذت میبرم
بازی خیلی خوب شده من واقعا دارم لذت میبرم
دوستان من بازی لپتاپ رو با hdmiبه مانیتور وصل کردم که خودش خروجی صدا نداره...چطوری میتونم کاری کنم که صدا از لپتاپ بیاد بیرون؟
داوری حسابی تو بازی تو ذوق میزنه!! زرت و زرت کارت زرد میده!
دوستان این کیفیت پایین چمن رو فقط من احساس میکنم یا همه همین حس رو دارن ؟!![]()
دوستان من جدیدا یک مشکلی دارم لطفا راهنمایی فرمایید
چه در انلاین و چه درافلاین وقتی دوربین سریع حرکت می کنه تصویر انگار کند میشه به عبارتیmotion picture خیلی روون نیست در صورتی که قبلا اینطوری نبود
شما اطلاعاتی ندارید؟؟ (اپدیت استفاده نکردم )
با سلام به همه دوستان
دیشب تونستم اولین تجربه آنلاین روی PES 2015 رو تجربه کنم و به تمام شایعات مبنی بر تجربه آنلاین پایان بدم
بعضی دوستان عنوان کرده بودن که دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ولی اشتباه میکنن و بیخودی جو منفی میدن
حالا ممکنه در بعضی ساعات سرورهای بازی فعال نباشن و یا کرک مخصوص انلاین رو نریخته باشن
با توجه به اینکه برای بازی کرکهای زیادی ریخته بودم دقیقا یادم نیست از کدوم کرک استفاده کردم ولی بالاخره تونستم اولین بازی خودم رو انجام بدم
بر خلاف چیزی که تصور میکردم تجربه آنلاین دقیقا مثل تجربه آفلاین بود یعنی من هیچ افت تصویر و یا کندی تصاویر ندیدم و هیچگونه تاخیری هم در شوتها نداشتم و خیلی راحت بازی کردم
از شانس خوب من هم کسی که با اون بازی میکردم علی رغم دو باخت هرگز بازی رو قطع نکرد و تا آخر بازی جوانمردانه بازی کرد
البته هر دو بار تونستم با تیم بارسلونا تیم آرسنال اونو شکست بدم و تجربه خوبی بود اونم برای بار اول
فقط دنبال این هستم که دقیق بررسی کنم که برای هر بازی 15 دقیقه ای حدودا چقدر از ترافیک اینترنت کم میکنه که باید دقیق این مورد رو بررسی کنم
هر چند دیشب چیزی که مشاهده کردم ترافیک کمی بود که مصرف شده بود ولی هنوز نمیتونم دقیق اینو تایید کنم
البته اینم بگم که در بعضی منوهای بازی دچار ارور میشدم و یه نکته که خیلی اذیت میکنه اینه که لودینگ برای پیدا کردن افراد کمی کند هست و ممکنه چند دقیقه ای طول بکشه که کسی رو برای بازی پیدا کنه
امیدوارم که دوستان هم بتونن انلاین بازی کنن
به عنوان اخرین سوال
در برنامه استیم که ما یوزر کاربری ساخته ایم اگر یوزر همدیگر رو اد کنیم میتونیم همدیگرو اد کنیم و همزمان بازی کنیم؟
ایدی من همین ایدی سایت هست و اگر کسی از دوستان خواست میتونه ایدی منو اد کنه تا با هم بازی کنیم
و سوال اخر اینکه در بازی نیدفور اسپید ریوال هم میشه از طریق استیم انلاین بازی کرد یا خیر؟
با تشکر
سلام
دوستان من استریم رو نصب کردم. کامل آپدیت نمیشه
میشه نسخه آفلاین و به روزش رو جایی پیدا کرد.
الان من بازیم قطع شده گیر این موضوع هستم!!
مرسی
![]()
دوستان سلام مجدد
این قسمت آنلاین رقابتهای فوتبال چرا اینقدر مسخره هست؟
من در یک سری مسابقات ثبت نام کردم و وارد بازیها شدم و یک بازی هم انجام دادم ولی دیگه نمیتونه برام رقیبی پیدا کنه و ارور میده
زمان مسابقات مقدماتی هم فقط یک ساعت هست و هر کسی امتیاز بیشتری داشته باشه میره مرحله بعد
برای دوستان هم چنین مشکلی هست؟
اینطوری خیلی نامردیه به خدا
درود
ناراحت نباش بعضی وقتا سایت خودش میبنده یا اون طرف بازیکنی پیدا نمیشه خطا میده یا هم سرور شلوغه
با چه کرکی بازی میکنی؟مال من تو پاس دادن تاخیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)