دوست عزیز بارسلونا هم که باشی جلوی بازی دفاعی و بسته نمیشه کاری کرد (بارسلونا اینتر یادتونه که؟! مورینیو با بازی دفاعی دهه 80، 90 ایه ایتالیایی بارسلونا رو حذف کرد)
دوست عزیز بارسلونا هم که باشی جلوی بازی دفاعی و بسته نمیشه کاری کرد (بارسلونا اینتر یادتونه که؟! مورینیو با بازی دفاعی دهه 80، 90 ایه ایتالیایی بارسلونا رو حذف کرد)
علی آقا من درباره نیمه اول نظرمو دادم وگرنه نیمه دوم کاملا ما برتر بودیم و مخصوصا از سمت راست خیلی موقعیت درست کردیم ولی بی دقت بودیم. اکثر موقعیتهای ما رو هم با دستوری که بهشون رسیده بود با خطا خراب کردن. چیزی که مشخص بود آقای مربی حریف اومده بود تا رکوردش حفظ بشه و به خواستش هم رسید و همچنین کار دفاعیشون با 7 مدافع کارهای تهاجمی ما رو برهم زد. ما نتونستیم فوتبال خوبی ارائه بدیم چون آقای تیموریان وسط زمین اعصاب ملتو بهم ریخت و همچنین با خطاهای پیاپی کل سیستم تیم ما رو خراب کردن !من که بعید میدونم شما پرسپولیسی باشی
یه بار دیگه بازی رو ببین شاید متوجه شدی کی زیر توپ میزد(تو پرسپولیسی بودن منم شک نکن)
![]()
از ماست که بر ماست
----------------------
من به شخصه دیگه لیگ ایران رو نگاه نمیکنم چون توهین به شعور خود ادم هست
جناب قلعه نویی هم اومده بود برا مساوی و تونست مساوی رو هم بگیره
برتری هم با گلزنی و پیروزی هس نه با موقعیت بیشتر
علی دایی مربی روزهای سخت نیست
فقط امیدوارم اخر این فصل هر تیمی به جز این دوتا تیم قهرمان بشه
Last edited by kasra_khan2003; 17-01-2014 at 18:18. دليل: تصحیح نام مربی تیم حریف
دوست من، اینتر اون بازی انقدر خوب دفاع کرد که بارسلون اصلا نمیتونست از دفاعشون رد شه! ولی این بازی پرسولیس چند باز دفاع استقلال رو از کناره ها دور زد ولی به دلیل نبود بازیکن تو 18 قدم یا بی دقتی تو پاس دادن به گل نرسیدیم!
اول نیمه دوم عالیشاه نفوذ کرد ولی پاس داد استقلالیا!
بعد یه بار دیگه رد شد و پاس داد خلعتبری که هیچکس تو محوطه نبود و خلعتبری هم توپ رو لو داد!
صادقیان هم دو بار رد شد که یکیش رو تو یه موقعیت عالی انداخت پشت دروازه و یکیشم پاس داد به دفاع حریف!
حالا دیگه سانترها رو نمیگم. فقط کافیه یه بار دیگه بازی رو ببینید. 90% سانترها که میخورد به اولین مدافع! مخصوصا علی عسگر چجوری انقدر دقیق همه سانتر هاش رو جوری مینداخت که میخورد به یار جلوییش!
دایی باید یه فکری به حال سانتر کردن و پاس عرضی دادن تیمش از کنار 18 قدم بکنه
واقعا این تعویض نکردن رو نمیشه توجیه کرد
تو بازی های قبلی هم دایی تازه از دقیقه 80 شروع میکنه به تعویض! اصولا اعتقادی به این کار نداره!
یک دربی کلیشه ای و کاملا ایرانی دیگه
این بازیکنایی که به تحت فشار این بازی شوت کردن حتی یادشون میره را همون بهتر به قلیون کشی لازم نکرده آبرومونا تو جام جهانی هم ببرن
دو تیم اگه این تلاش و انرژی که بابت خطا گرفتن و اعتراض به عدم کارت گیری تیم مقابل مصرف کردن را تو بازی گذاشته بودن خیلی بازی قشنگتری را میدیدیم
عجیبه که بعضی دوستان به این توجه نمیکنن که تیم حریف چجوری بازی کرده و از تیم انتقاد میکنن
دوستان چجوری بازی میکردیم
ژاوی و مسی اینیستا و نیمار هم جلوی فوتبال دفاعی کارشون سخت میشه
بدون دلیل انتقاد نکنید لطفا
تیمها فوتبال بازی میکنن برای گل زدن به همین خاطر وقتی توپ دارن حمله میکنن و وقتی توپ رو از دست میدن دفاع به همین دلیل دو تیم میتونن از غفلت و جلو کشیدن حریف استفاده کنن و گل بزنن
99 درصد گلهای وتبال توی دنیا بر همین اساس زده میشه
اما وقتی تیمی نخواد گل بزنه کار برای تیم حریف سخت میشه چون اون دیگه جلو نمیکشه که تو بتونی از فضاهای به دست اومده استفاده کنی
استقلال با سه هافبک دفاعی که به شکل عرضی جلوی خط دفاعیشون بازی میکردن فقط دنبال گل نخوردن بودن
تازه اگر دقت کنید باید بگیم با چهار هافبک دفاعی چون اکبرپور گاهی حتی از هافبکهای دفاعی هم عقب تر بازی میکرد
تازه نیمه دوم اولادی رو بیرون کشیده و یه دفاع دیگه اضافه کرده
یعنی یه بازی تخریبی و دفاعی صد در صد
باور کنید خیلی سخته جلوی چنین تیمهایی حتی بسیار ضعیفتر از استقلال ایجاد موقعیت کرد
تازه ما لابلای همین تراکم در یک سوم خط دفاعی استقلال هم تا جای ممکن خوب پاسکاری کردیم
یادتون نره مسلمان مصدوم شد و باز یادتون نره توی چند بازی اخیر مسلمان بود که گل سه امتیازی برامون زده بود
مسلمان که نبود صادقیان و خلعتبری هم رها نشدن
[حذف شد]
Last edited by Ezel; 18-01-2014 at 00:00. دليل: حاشیه - صحبت در مورد مربی استقلال
درسته، مشکل اصلی توپ هایی بود که از کناره ها نمی تونستیم بدیم داخل محوطه، که خوب یه دلیلش هم دفاع 11 نفره استقلال بود
مثل بازیهایی فوتبال زیبا خراب شد وقتی تیمی فقط برای نباختن انگیزه داشت
پرسپولیس خیلی شانس آورد که ضربهی خطرناک اولادی نگرفت بلایی سر بهترین مدافع حاضر بیاره داور هم که راحت ندید
صحنهای که داور تصمیم شاهکار کامرانیفر رو وتو کرد اونو تا شاهکار داود میرباقری تنزل داد و له کرد
سلیقهی داور در کارت دادن حرف داشت که خب با خدانگهدار آخر بازی و بروز احساسات بیخیالش
معدود موقعیتهای با کیفیت بازی رو پرسپولیس خلق کرد و کل بازی رو تیم دیگه خراب کرد
صحنهای که سید جلال برای اعتراض به سمت داور میرفت آندو چکاره بود مثلاً ؟ چرا وظیفشو در زمان اعتراض نیلسون درست انجام نداد!
مزدک که از دقیقه 25 روضه مساوی خوند و نیمه دوم هم در حال ماله کشی روی تیکههای نیمه اول بود از بازی بهتر نبود
کیفیت زمین خوب بود این موضوع با کیفیت دربی نسبت عکس داره درنتیجه وجود چند تا چاله برای تغییر روند بازی راهکار مناسبیه!!
برای تمامی تماشاگرانی که به دیدن یک بازی خوب امیدوار بودند متاسفم
رياحي: علي عسگر تمارض نکرد
کارشناس داوري در تحليل عملکرد تيم داوري شهرآورد 78 در نيمهي دوم گفت: دو مورد در اين نيمه قابل بررسي بود.
محمد رياحي دربارهي عملکرد تيم داوري شهرآورد 78 در نيمه دوم گفت: در اين نيمه کارت زردي که به علي عسگر از پرسپوليس داده شد اشتباه بود؛ چون او در محوطه جريمه استقلال تمارض نکرد.
به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: همچنين نميدانم چرا داور بيهوده سماجت کرد و از نيلسون خواست که توپ را در زمين خودي عقبتر بکارد. وقتي پشت محوطه جريمه خطايي صورت ميگيرد توپ بايد دقيقا همان جايي کاشته شود که خطا صورت گرفته ولي در زمين خودي اين کار دليل خاصي ندارد.
رياحي همچنين گفت: اخطارهايي که به حنيف عمرانزاده، مجيد غلامنژاد و بيگزاده داده شد درست بود.
وي در پايان دربارهي خداحافظي سعيد مظفريزاده از دنياي داوري گفت: حيف است که اين داور از دنياي داوري خداحافظي کند. او فيزيک مناسبي دارد ولي به نظر ميرسد به دليل مسائل شخصي و اتفاقاتي که براي داوران در اين فصل رخ داد خداحافظي کرد.
دايي: استقلال موقعيت يک درصدي هم نداشت
سرمربي پرسپوليس با تمجيد از شاگردانش اعتقاد دارد پرسپوليس بر کل بازي مسلط بود و ا مروز فوتبال روي بدش را به تيمش نشان داد.
علي دايي پس از پايان داربي 78 با تساوي بدون گل، درباره اين ديدار گفت: فکر ميکنم امروز عدالت فوتبال رعايت نشد. در روزي که خيلي بهتر از حريفمان بوديم نشد پيروز شويم. همه کار کرديم. اگر نيمه اول را ميديديد ما حاکميت توپمان خيلي بيشتر بود با اين حال ميتوان گفت تقريبا تيم استقلال در نيمه اول پا به پاي ما بود اما در نيمه دوم آنها حتي شانس يک درصدي هم روي دروازه ما نداشتند. آنها نتوانستند روي دروازه ما ايجاد خطر کنند. متاسفانه بازيکنان ما در لحظاتي که بايد شوت ميزدند يا پاس به موقع ميدادند اشتباه ميکردند. من فقط ميتوانم افسوس برخي اتفاقات نيمه دوم را بخورم. ما چند موقعيت ايجاد کرديم و خيلي خوب کار کرديم. سر زديم، موقعيت گل داشتيم اما فوتبال همين است. از طرف ديگر براي مظفريزاده آرزوي موفقيت در زندگياش ميکنم.
به گزارش ايسنا، او در پاسخ به سوالي که نظرش راجع به درگيري صادقيان در اوايل بازي و اينکه اين مسئله چقدر در به هم خوردگي نظم بازي و تيمش موثر بوده است گفت: اين نظر شماست. من اعتقاد دارم در فوتبال درگيري وجود دارد. در همان نيمه اول سيد جلال حسيني را زدند. از روي صورت عليعسگر رد شدند. آقاي تيموريان در اکثر صحنههاي بازي در شکم داور بود ولي صحبتهايي بين دو نيمه با بازيکنان کرديم، چون استقلال را عين کف دستمان ميشناختيم و راههاي نفوذش را بسته بوديم به ندرت توانست از چپ و راست ما نفوذ کند. ما آنها را خلع سلاح کرده بوديم. در کار هجومي خيلي خوب بوديم ولي کمي بدشانس بوديم و بايد در ضربات آخر دقت ميکرديم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که با توجه به فاصله 4 امتيازياش از صدر جدول آيا هنوز هم به قهرماني در اين رقابتها اميدوار است يا خير، اظهار کرد: اصلا و ابدا قبول ندارم. بعد از اين بازي از لحاظ جدولي با تيمهاي ردهپايين جدولي جز سپاهان بازي داريم. ما بازيهاي سختمان مثل تراکتور و نفت تهران را پشت سر گذاشتيم. ما ميتوانيم به قهرماني همچنان اميدوار باشيم. در هفت هفته 4 امتياز چيز عجيبي نيست. مطمئن باشيد بهتر از اين تمرين و کار ميکنيم تا بتوانيم قهرمان ليگ شويم. به شرايطي که تيم من در اين مدت داشته نگاه نکرديد. تيم من بحران بزرگي را پشت سر گذاشت. حل اين بحران و ارائه اين بازي تنها از بچههاي من برميآيد. بازيکنان من آنقدر شايستگي دارند که بتوانند قهرمان ليگ شوند.
دايي در پايان و در پاسخ به اين سوال که چرا در اين ديدار تعويضي نکرد بيان کرد: فکر ميکنم از لحاظ فني بهترين نفر من باشم که نظر دهم. مطمئن باشيد تيم من آنقدر خوب بود که احتياج به تعويض نداشت. عاليشاه تا دقيقه 90 هم عالي کرد. يک بازيکن در زمين بايد کار حمله و دفاعي انجام دهد. ما سمت راست استقلال را کنترل کرده بوديم. اين به تلاش اميد و ميثم و باقي بازيکنانم ارتباط دارد. لزومي نديدم تعويض کنم. موقعي که بازيکني ضعيف باشد و نتواند کارهايي که خواستهام را انجام دهد، تعويضش ميکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)