تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 269 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

به اندرانیک باید جایزه اخلاق دادنه این که محکومش کنند

2. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیای جام باشگاه ها امسال چرا همشون 14.00 زده !؟!! درست زده ورزش 3 ؟! مثلا تو امارات و قطر مگه میشه ظهر بازی کرد آخه !!

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جمشیدیان و کبه هم دیروز به تمرینات برگشتن . امیدوارم دیگه روند مصدومیت های جمشیدیان تموم شده باشه

الان فقط نظری مصدومه

---------------------------------------------------- رحمتی ( حسینی ) -----------------

بیک زاده ( نیکبخت , نوری ) ------------- صادقی -------- حنیف ------------- غلام نژاد ( حیدری )

------------------------ ساموئل ( نوری ) --------------- تیموریان -----------------------

نوری ( باصفا ) ----------------------- جمشیدیان ( کاروالیو ) ---------------------- حیدری ( اکبرپور )

--------------------- قاضی ----------------- برهانی ( نظری , اولادی , کبه ) ---------

این کل تیم ماست . تازه همین 18 نفر یه سریشون مقاطعی مصدوم بودند .

تو هر سه ناحیه بهترین هامون رو از دست دادیم . فاز دفاعی پژمان منتظری فاز هافبک نکونام و جباری , فاز حمله فرهاد مجیدی

این تیم الان جنازه استقلاله که خیلی از تیم های پر ادعا و میلیاردی رو تو حسرت بردن گذاشته . نیم فصل دوم داره رکورد می زنه با همین بازیکنا

تو هر دو جام داخلی داره جلو میره . تیم از جام باشگاه های آسیا در عین شایستگی حذف شد و همینطور سنگ اندازی آقای کیروش و آقای فردوسی پور که فقط اسمش عادله , ولی روحیه بازیکنا حفظ شد و تیم جمع و جور شد

امیر قلعه نوعی نشون داد که مربیگری به داد و بیداد و حرف نیست . خیلی ها اعتقاد داشتند که قلعه نوعی هر سال توی بهترین تیم ها از نظر مهره قهرمان میشه اما حالا چی ؟

خوشحالم که سرمربی تیم امیر قلعه نوعی هست و بازیکنانی چون تیموریان و حنیف و صادقی و ... هستند که غیرت رو از بین نبردند

این مایه سرور و خوش اقبالیست به آسمان نگاه میكنم آبیست

گویا خدا هم استقلالیست
    Last edited by king of the kings; 24-01-2014 at 09:37.

5. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دفاعيه تيموريان: به ذات فوتبال احترام مي‌گذارم

بازيکن ملي‌پوش استقلال مي‌گويد ذات او خشن نيست و تنها به دليل پستي که در زمين دارد، فوتبالي درگيرانه ارائه مي‌دهد. او از هجمه‌هايي که عليه‌اش به وجود آمده است، انتقاد کرد و گفت: دوست ندارم با اين حرف‌ها من و استقلال به حاشيه برويم.

آندرانيک تيموريان اظهار کرد: با توجه به هجمه‌اي که عليه من در يکي، دو هفته اخير به وجود آمده است، نياز ديدم توضيحاتي را درباره اتفاقاتي که افتاده، ارائه کنم تا هم جامعه ورزشي روشن شود و هم افکار عمومي بتواند جواب سوال‌هاي خود را دريافت کند. در اين دو هفته اخير رسانه‌هاي زيادي به درگيري‌هاي فوتبالي من پرداخته‌اند اما بايد توضيح دهم که فوتبال يک بازي درگيرانه و فيزيکي است و ذات و پست من هم مي‌طلبد که چنين شيوه‌اي را در زمين پياده کنم. وقتي اين مسائل پيش مي‌آيد، ممکن است مشکلات اجتناب‌ناپذير باشد اما مهم ذات فوتبالي من است که فکر نمي‌کنم نيازي به توضيح داشته باشد.

به گزارش ايسنا، وي افزود: وقتي درگيري ايجاد مي‌شود، دوست ندارم بيرون از زمين و در رسانه‌ها درباره آن صحبت کنم. من در طول همين فصل بارها مصدوم شدم. مي‌توانيد از کادر فني و کادر پزشکي استقلال درباره مصدوميت‌ها و تعداد آنها بپرسيد. من بارها از ناحيه مچ و زانو با آسيب ديدگي مواجه شدم اما هيچ وقت آنها را رسانه‌اي نکردم و به بيرون از زمين گلايه‌هايم را نبردم.

تيموريان به بازي استقلال و تراکتورسازي اشاره کرد و گفت: در آن بازي يکي از بدترين ضربه‌ها را خوردم و با مصدوميت مواجه شدم. تمام سايت‌ها و روزنامه‌ها به آن پرداختند. آن ضربه شايد باعث مي‌شد که فوتبالم تمام شود اما 10 دقيقه پس از پايان بازي وقتي به ميکسد زون رفتم در پاسخ به خبرنگاران گفتم که اين مصدوميت يک اتفاق عادي بود و ممکن است هر بازيکني در اشتباه محاسبه در تکل و ضربه خود باعث آسيب ديدگي بازيکن ديگري شود. همان جا گفتم که در فوتبال اين اتفاقات طبيعي است. من ديگر نه به آن موضوع پرداختم و نه آن را بزرگ کردم اما مي‌بينيد همان اتفاقاتي که براي من افتاد، وقتي براي ديگران مي‌افتد، چنين هجمه‌اي عليه من ايجاد مي‌شود و کميته انضباطي نيز من را جريمه مي‌کند. همانطور که گفتم پست بازي من فيزيکي است. اين حرف‌ها را براي توجيه نزدم بلکه خواستم افکار عمومي را روشن کنم.

تيموريان افزود: خواهش مي‌کنم هر اتفاقي که در فوتبال مي‌افتد آن را فوتبالي نگاه کنيد و ربطش ندهيد به اينکه يک نفر تندخوست يا بداخلاق. دوست ندارم با اين حرف‌هايي که زده مي‌شود من و استقلال به حاشيه برويم. برايتان يک مثال ديگر مي‌زنم. وقتي داور مي‌خواهد هند يک بازيکن را بگيرد، ابتدا مي‌بيند بازيکن قصدي داشته يا خير و بعد از آن تصميمش را مي‌گيرد. در بازي با استقلال خوزستان، بازيکن سياه‌پوست استقلال خوزستان از پشت من را زد و من در حالي که دو پايم روي هوا بود، به صورت بازيکن حريف برخورد کردم اما بعضي‌ها گفتند که من از روي عمد چنين کاري انجام دادم. مي‌خواهم بپرسم که چطور مي‌شود يک بازيکن وقتي روي هواست، مي‌تواند پايش را کنترل کرده و به صورت بازيکن حريف بکوبد؟

بازيکن مياني استقلال همچنين درباره داربي نيز گفت: فکر مي‌کنم درباره داربي آقاي مظفري‌زاده حرف‌هايي که بايد مطرح مي‌کرد را گفت و ديگر نيازي به توضيح اضافه من ندارد.اما بار ديگر مي‌گويم که من به ذات فوتبال احترام مي‌گذارم و اتفاقاتي که در بازي مي‌افتد، تنها فوتبالي است.

7. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دفاع ماجدي از تيموريان

سرپرست تيم استقلال گفت: برخي‌ها فکر مي‌کنند فوتبال مانند پينگ‌پنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند.

ميرشاد ماجدي درباره بيانيه باشگاه ذوب‌آهن به دليل رفتار آندرانيک تيموريان در بازي استقلال - ذوب‌آهن اظهار داشت: بعيد مي‌دانم شيرزادي مدير رسانه‌اي باشگاه ذوب‌آهن که براي او احترام زيادي قائلم چنين چيزي را در سايت باشگاه ذوب‌آهن درج کرده باشد.

به نقل از تسنيم، وي افزود: برخي‌ فکر مي‌کنند فوتبال مانند پينگ‌پنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند. در فوتبال روز دنيا برخورد و درگيري پيش مي‌آيد. اتفاقي در بازي با ذوب‌آهن افتاده و خطايي انجام شده ولي چرا مي‌خواهند پيروزي استقلال را زير سوال ببرند؟ آيا ذوب‌آهن همه بازي‌هاي قبلي خود را با پيروزي پشت سر گذاشته بود که به خاطر يک اتفاق ناراحت است؟

سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد: به کار بردن جملاتي نظير «پيروزي به هر قيمتي پسنديده نيست» در شأن و شخصيت تيمي چون ذوب‌آهن نيست. با اين وجود باز هم مي‌گويم، بعيد مي‌دانم مدير رسانه‌اي تيم ذوب‌آهن خواسته باشد با اين نوع کلمات پيروزي استقلال را زير سوال ببرد.

ماجدي تصريح کرد: استقلال فوتبال خود را بازي مي‌کند و نيازي ندارد با حاشيه به پيروزي دست يابد. جالب است که هر تيمي با استقلال بازي مي‌کند تا يک هفته روي جلد رسانه‌ها است و مي‌خواهد صحبت کند! آقايان بدانند استقلال روي پاي خود ايستاده و اين نوع کارها نمي‌تواند ما را از اهداف خود دور کند. فکر مي‌‌کنم افرادي از طرف سايت ذوب‌آهن بيانيه‌ داده‌اند که خودشان در اين تيم ميهمان هستند و از اين تيم جدا خواهند شد.

وي درباره جريمه 8 ميليوني تيموريان به دليل رفتارش در ديدار مقابل استقلال خوزستان عنوان کرد: ابلاغ کتبي اين جريمه تا پنج‌شنبه به دست ما نرسيده بوده ولي همانطور که کميته انضباطي اعلام کرده، اين راي قابل رسيدگي است. با مسئولان کميته استيناف صحبت کرده‌ايم که هر زمان راي آندو به دست ما برسد، از طريق اين کميته دوباره پيگيري کنيم.

ماجدي در اين باره که برخي مي‌گويند چطور صادقيان محروم شد، اما تيموريان محروم نشد گفت: محروميت صادقيان ربطي به آندو ندارد. خيلي جالب است که همه کميته انضباطي را زير سوال مي‌برند و بهتر است با اين شرايط به جاي اسماعيل حسن‌زاده تصميم‌ بگيرند. کمتيه انضباطي راي خود را صادر کرده و نبايد به جاي اين کميته تصميم‌گيري کنيم.

سرپرست استقلال در خصوص انتقاداتي که به عملکرد استقلال مي‌شود، خاطرنشان کرد: زيبا بازي کردن يک بحث است و گرفتن 3 امتياز بحث ديگر. ما با حداقل‌ها کار مي‌کنيم و در خيلي از مسابقات تعداد بازيکنان‌مان به 18 نفر نرسيد. با اين شرايط سعي کرديم 3 امتياز بازي‌ها را کسب کنيم و اکنون هم در صدر جدول قرار داريم.

ماجدي اضافه کرد: کدام از تيم‌هاي ليگ برتري زيبا بازي مي‌‌کنند که استقلال بخواهد زيبا بازي کند؟ آيا قرار است مانند رئال مادريد و بارسلونا بازي کنيم؟ کدام تيم مانند استقلال در طول سال چندين محروم داشت و چند بازيکن هم از تيمش جدا شد؟ با وجود اينکه هر 3،4 روز بازي مي‌کنيم، در صدر جدول قرار داريم و خوب هم بازي مي‌کنيم.

وي در پايان در مورد استعفاي محمد رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس و سرپرستي علي پروين گفت: در اين مورد صحبتي نمي‌کنم و تنها درباره تيم خودم حرف مي‌زنم.

9. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

تیم های دیگه باستارهاشون به کجارسیدن استقلال درکل بهترین بازی هارومی کنه چه موقعی که ستاره نداشت

11. 3 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان یار کمکی استقلال در آسیا؟
    مسئولان استقلال تهران قصد دارند مبعلی را به عنوان یار کمکی در آسیا به خدمت بگیرند..
    باید دید مسئولان استقلال خوزستان که در نیم فصل مانع حضور ایمان در تیم تهرانی شدند این بار نظرشان چه خواهد بود.

13. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

آندو ما به تو ایمان داریم.میدونم که این حرفها همه از سر ناراحتی اونایی هست که میلیاردها خرج کردن ولی مثل ما نتیجه نگرفتن.تو را هدف گرفتن تا تمرکزت را به هم بزنن چون تو قلب استقلالی.مثل همیشه بجنگ و ناراحت نباش.ایشالله باز هم خدا به استقلال کمک میکنه.

15. 6 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

محرومیت یک جلسه‌ای تیموریان، اولادی و صادقیان/ تذکر به ۴ سرخابی

کمیته انضباطی فدراسیون احکامش را در خصوص تخلفات واقع شده در دو دیدار فولاد خوزستان ـ پرسپولیس و پرسپولیس ـ استقلال اعلام کرد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، این احکام به شرح زیر است:
    بر اساسی گزارش ناظر بازی و ناظر داوری در دیدار تیم های فولاد خوزستان-پرسپولیس که 21 دی ماه در اهواز انجام شده بود، تماشاگران منتسب به تیم فولاد خوزستان، علی دایی سرمربی پرسپولیس، محمد دایی مربی و بهزاد غلامپور مربی دروازه بانان پرسپولیس تخلفاتی مرتکب شدند و همچنین این تیم با یک دقیقه تاخیر در نیمه دوم وارد زمین شد.
    بر همین اساس باشگاه فولاد خوزستان به دلیل تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم که شامل اهانت به سرمربی تیم مقابل و پرتاب بطری به سمت وی بود، به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
    علی دایی به خاطر اعتراض به نحوه قضاوت داوران، با دریافت تذکر به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. محمد دایی و بهزاد غلامپور به دلیل اعتراض به داور پس از پایان بازی هر نفر تذکر گرفتند و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. باشگاه پرسپولیس هم به خاطر تاخیر در ورود به زمین در نیمه دوم که یک دقیقه به طول انجامید به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. آرای صادره در پرونده فولاد-پرسپولیس قطعی است.
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی گزارش های ناظران داوری و ناظر بازی دربی تهران که روز جمعه 27 دی برگزار شد، آرای زیر را صادر کرد:
    آندرانیک تیموریان بازیکن تیم استقلال، به دلیل برخورد غیرورزشی با بازیکن تیم مقابل و بروز رفتار زننده در طول مسابقه یک جلسه محروم و سی میلیون ریال جریمه نقدی شد. این رای قطعی است.
    مهرداد اولادی بازیکن تیم استقلال و پیام صادقیان هم به دلیل برخورد زننده با بازیکن تیم مقابل هم هر کدام به پرداخت سی میلیون ریال جریمه نقدی و یک جلسه محرومیت محکوم شدند. رای صادره قطعی است.
    همچنین پرسپولیس در نیمه دوم دو دقیقه در ورود به زمین و استقلال هم در نیمه دوم یک دقیقه تاخیر داشتند که پرسپولیس به پرداخت شش میلیون ریال جریمه نقدی و استقلال به پرداخت سه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. رای صادره قطعی است.
    هر دو تیم استقلال و پرسپولیس به دلیل تخلفات تماشاگرانشان هر کدام به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده اند که این دو رای در کمیته استیناف یک هفته پس از صدور رای قابلیت تجدیدنظرخواهی دارند.
    همچنین کمیته انضباطی به سیاوش اکبرپور،رضا حقیقی، حمیدرضا علی عسگر، محمدرضا خلعتبری تذکر می دهد که در مسابقات آینده با رعایت مقررات از بروز رفتارهای غیرورزشی خودداری کنند. در غیر این صورت برابر با آیین نامه انضباطی تنبیه خواهند شد.
    لازم به ذکر است بر اساس اعلام کمیته انضباطی، محرومیت های اعلام شده تیموریان، اولادی وصادقیان به دلیل اینکه 72 ساعت پیش از بازی های فردای استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی مقابل ذوب آهن اصفهان در تهران و فولاد خوزستان در اهواز اعلام نشده اند، شامل بازیهای روز یکشنبه ششم بهمن ماه این دو تیم نمی شوند و محرومیت های آندرانیک تیموریان، مهرداد اولادی و پیام صادقیان از بازی بعدی پرسپولیس و استقلال اعمال می شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آندرانیک تیموریان بازیکن تیم استقلال، به دلیل برخورد غیرورزشی با بازیکن تیم مقابل و بروز رفتار زننده در طول مسابقه یک جلسه محروم و سی میلیون ریال جریمه نقدی شد. این رای قطعی است.
    كدوم رفتار آندو توي دربي زننده و غير ورزشي بود؟ وقتي داور مسابقه ميگه همه صحبت هاي آندو دوستانه و شوخي بود، اونوقت استناد كميته انضباطي به چيه؟ غير از اينه كه تحت تاثير خبرگزاري ها و برنامه نود و حاشيه سازي رسانه هاي وابسته به تيم رقيب، اين حكم رو صادر كرده

18. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •