آخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست .
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
آخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست .
شاید منظورشون امتحانای استانی یا کشوری بوده !!
مطمئنی ؟خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی ...
حاظرم شرط ببنندم متوسطه میشه دبیرستان !
یکی بیاد تکلیف ما را روشن کنه متوسه یعنی راهنمایی یا دبیرستان ؟!
ویرایش شد .
قبل از پست من محسن جان یه پست داده بودند که توش یه سوتی بزرگ بود بعد خوشون متوجه شدند پاکش کردند پس شما در نظر بگییرید که یه پست قبل از پست من بوده و متنش هم این بوده :
خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی .
Last edited by tizhoosh4com; 07-01-2008 at 00:33.
بابا دمت گرم بسی خندیدیم
روی جلد کتابای دبیرستان رو نگاه کن نوشته سال فلان آموزش متوسطه
دقیقا من رو همین موضوع شک دارم . آخه امتحانای ترم اول که استانی(نهایی) نیستآخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست
فکر کنم منظورشون همین امتحانای ترم اول بوده![]()
متوسطه=دبيرستان;
فردا صبح یعنی در حقیقت امروز دوشنبه امتحان شیمی داریم و من بخش دو رو هیچی بلد نیستم
خدا کنه تعطیل شده باشه
در ضمن عجب باد خفنی داره میاد
من دو هفته امتحان داشتم تاپیک 20 صفحه رفته جلو, حالا وقتی من بودم ماهی 1 پست میرفت جلو
تا دو هفته دیگه هم امتحان دارم هنوز...
بله من هم مدیر Trash هستم
این یکم بیشتر از اطلاعاتیه که ما نیاز داریم...
من منیبی و ایراندوست و صرامی رو یادمه ولی مثلا اونوقتا که ما داشتیم تموم می کردیم تازه حقیقی اومده بود (اگه اشتباه نکنم)
کشته مرده صرامیم, هنوزم درس می ده؟![]()
می دونستم میشه دبیرستان میخواستم تستتون کنم ببینم بلدید یا نه ...قبل از پست من محسن جان یه پست داده بودند که توش یه سوتی بزرگ بود بعد خوشون متوجه شدند پاکش کردند پس شما در نظر بگییرید که یه پست قبل از پست من بوده و متنش هم این بوده :
خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی .
دیدم خوب بلدید ... آفرین![]()
مگه شما كي اومدي كانون كه حقيقي تازه اومده بوده؟؟؟؟؟؟
حقيقي به گفته خودش دو سال بعد از تاسيس كانون اومده بوده اونجا،منتها يه پاش آمريكا بوده يه پاش ايران........
جدا؟؟؟؟ از صرامي خوشت ميومد؟؟؟؟؟ من كه اصلا باهاش حال نميكردم.......
آره هنوزم درس ميده،اما يه جاي ديگه هم كار ميكنه واسه همين توي كانون كلاس كم گرفته
اینجا یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه :می دونستم میشه دبیرستان میخواستم تستتون کنم ببینم بلدید یا نه ...
دیدم خوب بلدید ... آفرین
....
جون محسن امتحان نیست !فردا صبح یعنی در حقیقت امروز دوشنبه امتحان شیمی داریم و من بخش دو رو هیچی بلد نیستم
خدا کنه تعطیل شده باشه
در ضمن عجب باد خفنی داره میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)