تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 457 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درود
    آقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)

یکی از دوستان من خواهان دیدار شما در شبکه اجتماعی ف ی س بوک هست در صورت موافقت نام کاربری خود را به صورت پیام خصوصی به من بدهید

دوست من فقط برای آشنایی با Comodo و سوالاتی در این رابطه خواهان دیدار با شماست و هیچ انگیزه بدی پشت این دعوت نیست

ایشان به دلیل امنیت کم و قوانین حاکم بر اینجا حاضر به عضویت در p30world نیست ایشان بر این عقیده اند که ف ی س بوک به دلیل فضای دوستانه و راحت تر می تواند بستر بهتری برای این گفتگو باشد

قصد من از ساختن این حساب کاربری و نوشتن این پیام به شما انتقاد از قوانین p30world نبوده و نیست من فقط عقیده ایشان را بازگو کردم قصد من از ایجاد این حساب کاربری فقط و فقط رساندن پیام ایشان به شما بوده

ایشان مشخصا سوالاتی درباره Hips, firewall,auto sandbox از شما دارند امیدوارم راهنمای ایشان باشید.

شاید لحن این پیام به نظر شما مسخره بیاید اما بدانید بنده هم راضی به این گونه نوشتن نیستم و از ترس دوستانی که به راحتی گزارش توهین آمیز می دهند اینگونه می نویسم تا مبادا خاطر کسی از کلمات من آزرده نشود.
    Last edited by sharmu; 02-08-2013 at 15:23.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

البته مسائل راجع به کومودو در همین انجمن و تاپیک کومودو پرداخته میشه و دوست داشتم شما و دوست گرامی شما را در همین انجمن ببینم که ظاهرا برای دوست شما مقدور نیست.

و اینکه باید عرض کنم بنده اهل ف ی س بوک نیستم..... بنابراین دیدار در ف ی س بوک منتفی میشه.

به هر حال اگر گفتگو در وسط این تاپیک و بین جمع و همچنین ارتباط از طریق پیغام خصوصی را به صلاح نمیدونید من پیشنها میکنم در "انجمن رسمی شرکت کومودو" و در پروفایل خودم بصورت خصوصی مطالب را در میون بزاریم.

امنیت خوبی داره به لحاظ حفظ حریم خصوصی، و اطلاعات هم در دست تیم کومودو خواهد بود که طبیعتاً غیری به اونها دسترسی نخواهد داشت.

به هر حال اگر فرصت کافی در اختیار داشته باشم و کمکی از دستم ساخته باشه در خدمت خواهم بود.

3. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

سلام دوستان
    من آخرین ورژن CIS رو روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم ، ویندوز کاملا هنگ میکنه و وقتی هم که ویندوز بالا میاد زمان بسیار زیادی طول میکشه تا سرویس کمودو شروع به کار کنه
    از چندنفر شنیده بودم که با ویندوز 8 64 بیت مشکل داره میخواستم بدونم صحت داره این قضیه یا خیر !

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

علی آقا کتاب آموزشی Comodo کی تموم میشه؟

6. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام علیکم

البته مسائل راجع به کومودو در همین انجمن و تاپیک کومودو پرداخته میشه و دوست داشتم شما و دوست گرامی شما را در همین انجمن ببینم که ظاهرا برای دوست شما مقدور نیست.

و اینکه باید عرض کنم بنده اهل ف ی س بوک نیستم..... بنابراین دیدار در ف ی س بوک منتفی میشه.

به هر حال اگر گفتگو در وسط این تاپیک و بین جمع و همچنین ارتباط از طریق پیغام خصوصی را به صلاح نمیدونید من پیشنها میکنم در "انجمن رسمی شرکت کومودو" و در پروفایل خودم بصورت خصوصی مطالب را در میون بزاریم.

امنیت خوبی داره به لحاظ حفظ حریم خصوصی، و اطلاعات هم در دست تیم کومودو خواهد بود که طبیعتاً غیری به اونها دسترسی نخواهد داشت.

به هر حال اگر فرصت کافی در اختیار داشته باشم و کمکی از دستم ساخته باشه در خدمت خواهم بود.

ممنون به امید دیدار شما در انجمن کومودو ( من شما رو به عنوان دوست اد کردم)

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان
    من آخرین ورژن CIS رو روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم ، ویندوز کاملا هنگ میکنه و وقتی هم که ویندوز بالا میاد زمان بسیار زیادی طول میکشه تا سرویس کمودو شروع به کار کنه
    از چندنفر شنیده بودم که با ویندوز 8 64 بیت مشکل داره میخواستم بدونم صحت داره این قضیه یا خیر !
    توی پیغام خصوصی چند تا سوال ازتون میپرسم...

البته من توی فرومهای خارجی خیلی ندیدم این مشکل شایع باشه، اینجا بیشتر هست! ، احتمالا روی ویندوز 32 بیتی سبکتر کار میکنه.

در کارکرد ویندوز هم تاثیر منفی داشته؟

علی آقا کتاب آموزشی Comodo کی تموم میشه؟
    خواستم تا آخر ماه رمضون تموم کنم که CMS وقتم را گرفت... البته نسبتا تموم شده قسمت: پاسخ به برخی پرسشهای متداول مونده... باید یکسری سوال جدید اضافه بکنم و احتمالا یکسری سوالات را حذف کنم!

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    منم همین مشکل رو هنوزه هنوزه دارم
    رو ویندوز
    7 و 8 با معماری های 32 و 64 بیت
    فک کنم بقول اقا علی بعد نصب
    Comodo چون در حال پردازش و شناسایی پروسس ها و برنامه های ویندوزی هستش طول میکشه تا خودشو پیدا کنه
    نمیدونم این
    ایراد هستش یا مزیت؟!
    تو بعضی سیستم ها از
    نیم ساعت تاخیر شروع میشه تا 3 ساعت و گاهی بیشتر

11. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

توی پیغام خصوصی چند تا سوال ازتون میپرسم...

البته من توی فرومهای خارجی خیلی ندیدم این مشکل شایع باشه، اینجا بیشتر هست! ، احتمالا روی ویندوز 32 بیتی سبکتر کار میکنه.

در کارکرد ویندوز هم تاثیر منفی داشته؟

بله دوست عزیز همونطور که گفتم کارکرد ویندوز رو به شدت مختل میکنه و تا سرویسش load نشه تقریبا نمیشه کار دیگه ای انجام داد !

13. 2 کاربر از SH@HIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستانی که با مشکل سرعت CIS یا سیستم مواجه هستند این کارو انجام بدهند و بعد سیستم را ریستارت بکنند.... بازخوردش را اینجا بزارید بینم چی میشه:

ابتدا CMD را باز بکنید (Run as admin)

از منوی استارت ویندوز و پوشه Accessories

بعد این عبارت را کپی و در CMD پیست کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیغامی میاد و تایید کنید.

سیستم را ریستارت کنید....

ویندوز میاد بالا و کمی صبر کنید....

نتیجه اش را اینجا بزارید.

=====

ویرایش؛

جواب سوال پست پایینی که دوستمون جناب AM4 فرمودند :
    فقط یه مشکل کوچولو داره کومودو وقتی اپدیت نباشه از اسکن خبری نیست
    توی اسکن کامل و سریع تیک اون قسمت که نشون دادم را بردارید:

Last edited by Jadda; 03-08-2013 at 00:03.

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خدایا شکرت منم 8 اینترپرایز 64 دارم تا حالا یه هیچ مشکلی برخورد نکردم فقط یه مشکل کوچولو داره کومودو وقتی اپدیت نباشه از اسکن خبری نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •