تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 232 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنونم از صبرو حوصله ای که به خرج دادین و جواب دادین
    واقعا متشکرم

1-شما میفرمایین کلا اپراتور های ایران رو جواب نمیده؟؟ پس چرا وارد ایران میشه؟؟ میشه توضیح بدین چون اطلاعات کافی ندارم و میخوام بدونم

2-اینکه رام رو گارانتی تعویض میکنه ؟ یا باید حتما خودم عوضش کنم؟

3- اینکه از کدوم گارانتی بخرم؟؟ مایکروتل سامتل یا همراه سرویس؟ که مایکروتل گرونتر و همراه سرویس که ارزونترینه

شرمنده انقد سوال میکنمچون میخوام مطمئن خرید کنم

کوچیکتیم
    بله اپراتور ایران رو ساپورت نمی کنه ، چیزی که چندتا از مدیرا می گفتند...سوال خوبی هست که چرا این نسخه میاد ولی جوابش رو خودم هم درست نمی دونم.شاید بشه انلاک کرد ولی یکم مشکل هست بنظرم همون gti300بخر و تموم.

رام رو خودت هم م یتونی عوض کنی ، با نرم افزار ادین که بچه ها می تونن راهنماییت کنن...یا می تونی موقعی که گوشی رو خریدی به صاحب مغازهب گی رام گوشی من رو به رام 4.1.2 موجود اپگرید کن.

تاجایی که من اطلاع دارم گارانتی مایکروتل شناخته شده هست و بهتر.گرچه وقتی شماره سریال گوشی رو به شماره مورد نظر پیامک کنی پیامک جوابیه برای تایید گارانتی از سرویس خاورمیانه میاد.

گارانتی تو ایران که به عنوانی درست و حسابی ساپورت نداره ولی اسم گارانتی خودش یک ضمانته..گارانتی بگیر نگیر داره

شما هرچی میخوای سوال بکن..کاربر مصطفی منو میشناسه موقعی که میخواستم بخرم ، مصطفی رو حسابی بهش زحمت دادم..و اینجا باز ازش یک تشکر می کنم.

2. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله اپراتور ایران رو ساپورت نمی کنه ، چیزی که چندتا از مدیرا می گفتند...سوال خوبی هست که چرا این نسخه میاد ولی جوابش رو خودم هم درست نمی دونم.شاید بشه انلاک کرد ولی یکم مشکل هست بنظرم همون gti300بخر و تموم.

رام رو خودت هم م یتونی عوض کنی ، با نرم افزار ادین که بچه ها می تونن راهنماییت کنن...یا می تونی موقعی که گوشی رو خریدی به صاحب مغازهب گی رام گوشی من رو به رام 4.1.2 موجود اپگرید کن.

تاجایی که من اطلاع دارم گارانتی مایکروتل شناخته شده هست و بهتر.گرچه وقتی شماره سریال گوشی رو به شماره مورد نظر پیامک کنی پیامک جوابیه برای تایید گارانتی از سرویس خاورمیانه میاد.

گارانتی تو ایران که به عنوانی درست و حسابی ساپورت نداره ولی اسم گارانتی خودش یک ضمانته..گارانتی بگیر نگیر داره

شما هرچی میخوای سوال بکن..کاربر مصطفی منو میشناسه موقعی که میخواستم بخرم ، مصطفی رو حسابی بهش زحمت دادم..و اینجا باز ازش یک تشکر می کنم.
    مرسی از راهنماییت دادا <3
    راستی میشه ببینی الان اگر تمام برنامه ها بسته باشه چقدر از رم گوشیت قابل استفادس؟؟

شما گارانتیتو مایکروتل گرفتی؟؟
    یکی از دوستامم میگفت که اگه با گارانتی بگیری حداقل میدونی گوشیت اصله و خیالتم تا حدی راحته البته تا حدی ))

تا حالا که کلا نظرم اومد رو i9300 البته با کمک شما دیگه تردیدی باقی نمونده
    فقط میترسم که مشکل کمبود رم که بعضی ها ازش حرف میزنن برام پیش بیاد !!

راستی دادا من گوشیو که تحویل گرفتم چطوری باید تست کنم؟؟ و مطمئن بشم؟؟
    زیاد وارد نیستم و این اولین گوشیه اندرویدی هست که میخوام بگیرم تا حالا تو سیمبین گیر کرده بودم

متشکر دادا

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی از راهنماییت دادا <3
    راستی میشه ببینی الان اگر تمام برنامه ها بسته باشه چقدر از رم گوشیت قابل استفادس؟؟

شما گارانتیتو مایکروتل گرفتی؟؟
    یکی از دوستامم میگفت که اگه با گارانتی بگیری حداقل میدونی گوشیت اصله و خیالتم تا حدی راحته البته تا حدی ))

تا حالا که کلا نظرم اومد رو i9300 البته با کمک شما دیگه تردیدی باقی نمونده
    فقط میترسم که مشکل کمبود رم که بعضی ها ازش حرف میزنن برام پیش بیاد !!

راستی دادا من گوشیو که تحویل گرفتم چطوری باید تست کنم؟؟ و مطمئن بشم؟؟
    زیاد وارد نیستم و این اولین گوشیه اندرویدی هست که میخوام بگیرم تا حالا تو سیمبین گیر کرده بودم

متشکر دادا
    خب ببینید مصرف رم گوشی بعد چند رو زاستفاده کردن کمی بیشتر پر میشه و البته بستگی به پروسه های برنامه ها هم هست که در حال اجرا شدن هستند کم ترین مصرف از 2 مگ تا 65 برنامه برای رم وجود داره که شما از برنامه خارج شدید ولی در اصل برنامه د رحال اجرا شدن هست.خوده اندروید هم مصرفش بالا هست.

فوقش بعد سه روز استفاده کردن گوشی رو که یک ریستارت بکنید باز رم گوشی خالی میشه !

والا این کد رو بزن موقع روشن کردن *#0*# و اینو رو چک کن reciver - red رو چک بکن برای اینکه پیکسل سوخته وجود نداشته باشه.

دیگه این کد رو بزن که سریال نامبر گوشی رو با کارتن چک کنی *#06# ..دو سه بار خاموش و روشن کنی و تو منو ها بری و دوربین و صدا رو چک کنی.چیزایی که بلد بودم در همین حد هست.

خوده منم اولین گوشی اندرویدیم S3 بود و قبلش C6-01داشتم سیمبین بل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب ببینید مصرف رم گوشی بعد چند رو زاستفاده کردن کمی بیشتر پر میشه و البته بستگی به پروسه های برنامه ها هم هست که در حال اجرا شدن هستند کم ترین مصرف از 2 مگ تا 65 برنامه برای رم وجود داره که شما از برنامه خارج شدید ولی در اصل برنامه د رحال اجرا شدن هست.خوده اندروید هم مصرفش بالا هست.

فوقش بعد سه روز استفاده کردن گوشی رو که یک ریستارت بکنید باز رم گوشی خالی میشه !

والا این کد رو بزن موقع روشن کردن *#0*# و اینو رو چک کن reciver - red رو چک بکن برای اینکه پیکسل سوخته وجود نداشته باشه.

دیگه این کد رو بزن که سریال نامبر گوشی رو با کارتن چک کنی *#06# ..دو سه بار خاموش و روشن کنی و تو منو ها بری و دوربین و صدا رو چک کنی.چیزایی که بلد بودم در همین حد هست.

خوده منم اولین گوشی اندرویدیم S3 بود و قبلش C6-01داشتم سیمبین بل
    دادا دمت گرم خیلی آقایی یه دونه ای

فقط نگفتی که گارانتی خودت چی بود؟

اگه بازم سوال پیش اومد میپرسم

احتمالا تا دو سه روز دیگه میرم میخرمش ایشالا

چاکر دادا
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا دمت گرم خیلی آقایی یه دونه ای

فقط نگفتی که گارانتی خودت چی بود؟

اگه بازم سوال پیش اومد میپرسم

احتمالا تا دو سه روز دیگه میرم میخرمش ایشالا

چاکر دادا
    ممنونم
    سلام

گارانتی من مایکروتل بود

فدات

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .... سوال فوری
    2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میکنه ( هر سری هم 3 دقیقه و 30 ثانیه که از روشن شدنش میگذره هنگ میکنه) و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
    برنامه هایی هم که طی اوون چند روز نصب کرده بودم هم همه رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد .....
    برنامه mobile care هم دارم که safe بودن برنامه ها رو چک کنه
    راهنمایی کنین لطفا ....

سلام مجدد ........دیگه اعصابمو به هم ریخته
    به کمک یکی از دوستان اینجا ... امروز گوشیمو ریست فکتوری کردم و بعد با برنامه ای که شهاب جان مهرفی کرد go backup برنامه ها رو برگردوندم و الان که 2-3 ساعت ازش میگزره متاسفانه باز گوشیم هنگ میکنه !!!!!!!!!!!!!! یعنی یکدفعه (چه صفحه روشن باشه و چه خاموش) همه چیز قفل میشه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم با دکمه سمت راست ، پاور رو نگه دارم تا گوشی اجبارا ریست دستی بشه و بعد باز همین برنامس .....
    جالب اینکه گوشیم کاملا صحیح و سالم بود و یکدفعه به این روز افتاده !!!!
    اساتید راهنمایی بفرمایید .... در ظمن گوشیم "رووت" نیست .
    Last edited by infernal_a; 10-09-2013 at 14:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام مجدد ........دیگه اعصابمو به هم ریخته
    به کمک یکی از دوستان اینجا ... امروز گوشیمو ریست فکتوری کردم و بعد با برنامه ای که شهاب جان مهرفی کرد go backup برنامه ها رو برگردوندم و الان که 2-3 ساعت ازش میگزره متاسفانه باز گوشیم هنگ میکنه !!!!!!!!!!!!!! یعنی یکدفعه (چه صفحه روشن باشه و چه خاموش) همه چیز قفل میشه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم با دکمه سمت راست ، پاور رو نگه دارم تا گوشی اجبارا ریست دستی بشه و بعد باز همین برنامس .....
    جالب اینکه گوشیم کاملا صحیح و سالم بود و یکدفعه به این روز افتاده !!!!
    اساتید راهنمایی بفرمایید .... در ظمن گوشیم "رووت" نیست .
    سلام
    من امکان میدم ، از اون نرم افزارهایی که ریستور کردی یک بدافزار وجود داشته باشه ، شما گوشی رو به حالت ریکاوری ببر .... wipe reset factori انجام بده ... wipe cach انجام بده ... بعد دوباره رام رو فلش بزن .... بزار یک روز بدون نصب هیچ نرم افزاری کار کنه ، بعدش نتیجه رو اعلام کن .

9. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من امکان میدم ، از اون نرم افزارهایی که ریستور کردی یک بدافزار وجود داشته باشه ، شما گوشی رو به حالت ریکاوری ببر .... wipe reset factori انجام بده ... wipe cach انجام بده ... بعد دوباره رام رو فلش بزن .... بزار یک روز بدون نصب هیچ نرم افزاری کار کنه ، بعدش نتیجه رو اعلام کن .

ممنون دوست عزیز ... من آماتورم و فقط تونستم فکتوری ریست کنم همین ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

کاری نداره آسونه ... رام عوض کردن بلد نیستی؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یک رام ورژن دیگه دانلود کنید. بعدش بیایید ما راهنمایی میکنیم عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •