...................![]()
...................![]()
Last edited by kases; 21-04-2013 at 07:30.
سلام
من از اینترنت سکیوریتی 13.0.1.4190 استفاده میکنم، نمی دونم چرا در تمامی پوشه ها که فایلی وجود دارد یک فایل با پسوند tmp ایجاد میشود؟ از دوستان کسی علت این را میداند؟ و اینکه چه تنظیمات باید از آنتی ویروس تغییر کند؟
با سلام
از کسپر 2013 استفاده میکنم هر چند دقیقه یکبار انگار که خاموش میشه و ویندوز پیام میده که روشنش کنم و این حرفا ممنون میشم راهنماییم کنید.
Kaspersky Anti-Virus has stopped working properly
سلام دوست عزیز
برعکس چطور؟
هم ویندوز و هم کسپر یک پوشه جداگانه برای فایلهای موقتی یا همون temp خود دارند.اینکه در هر پوشه چنین فایلی وجود داشته باشه یکم غیر طبیعیه.ولی راه حلی پیشنهاد نمیکنم چون مطمئن نیستم.شما منتظر دوستان حرفه ای باشید.ولی تا اون موقع محض اطمینان کسپر رو آپدیت و یک اسکن کامل از سیستم انجام بده.
شما ابتدا این راه زیر رو انجام بده.اگه درست نشد نیاز به GetSystemInfo هست.
1.روی آیکون کسپر در تسکبار کلیک راست و exit کن
2.کسپر رو uninstall کن
3.ریستارت کردن ویندوز
4.نصب آخرین ورژن کسپر
5.آپدیت کردن کسپر
6.ریستارت کردن ویندوز
ببخشید دوستان حرف خودمو در پست بالا پس میگیرم یه سری از تنظیمات تغییر نمیکنه
با تستی که الان انجام دادم متوجه شدم یه سری از تنظیمات در پیور تغییر نمیکنه مثل تنظیمات بخش parental control و بخشی از تنظیمات Secure Keyboard Input
تنطیمات بخش اپلیکیشن کنترل وخیلی از تنظیمات دیگه مثل فایل انتی وب انتی و...... تغییر میکنه اما یه سری از گزینه ها در بخش Secure Keyboard Input تغییر نکرده
وارد کردن تنظیمات پیور به اینترنت سکیوریتی وبلعکس غیر اصولیه . تنظیمات وارد میشه اما کاملا با هم مطابقت ندارن.
ممنون دوست عزیز
یک بار پاکش کردم دوباره نصب کردم درست شد.
ممنون. ولی هنوز هم نمی دونم مشکلش چی بود. چون پی سی هم دقیقا همینطور شده. احتمالا اگر نفهمم مشکلش کجاست باید اونو هم پاک کنم دوباره نصب کنم.
البته سر آپدیت کردنش خیلی معطل میشم. باید صبر کنم تا دوباره از اول آپدیت شه.
دوستان سایت معتبر و قابل اطمینان برای خرید آنلاین اینترنت سکیوریتی می شناسید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نمایندگان رسمی ثبت شده در سایت کسپرسکی(البته بعضی سایتها اکسپایر شده اند):
--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارشها (reports) در پیور 3 کجاست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)