تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 198 از 402 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوستان از بین این دو تا آنتی ویروس نسخه FREEE البته واسه ویندوزهای 7 و 8 کدوم رو پیشنهاد میدید
    آواست
    آویرا
    لطفا با دلیل بهم بگید . چون همیشه انتخاب یه آنتی ویروس برام یه چالش بوده . کلا به دلایلی این دو رو انتخاب کردم . حالا از این 2 کدوم . آویرا رو که 2 ساله دارم استفاده میکنم شایدم بیشتر . خوبه . ولی آواست رو نمیدونم . البته راجع به سیمانتک ( نورتون ) هم خیلی چیزا شنیدم ولی اصلا باهاش کار نکردم !!
    اینکه سبک باشه ، به هر چیزی گیر نده ، ویروسها رو بشناسه و پاک کنه البته قبلش بپرسه !! و نوع ویروس رو بگه و ....
    ممنون .
    آواست مدتی هست که دیگه برای ما آپدیت نمیشه.اگه میخواید باهاش کار کنید هیتلر شکن لازمه.
    آویرا از هر نظر خوبه.فقط شما در کنارش یه فایروال باید داشته باشید.
    دوستمون کاملا درست گفتن.شما حتما یه بار کمودو دو امتحان کنید چون بدون اجازه حتی آبم نمیخوره فقط چیزی که نمیپرسه سوالات خانوادگیه

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

2. این کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام این ip 184.72.43.147 مربوط به سیستم کلود وب روت هست که در شاتل و ایرانسل به طور کامل تایم اوت داره میگید من چی کار کنم ؟همه سیستم های ابری این جوری شده؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام این ip 184.72.43.147 مربوط به سیستم کلود وب روت هست که در شاتل و ایرانسل به طور کامل تایم اوت داره میگید من چی کار کنم ؟همه سیستم های ابری این جوری شده؟
    سلام

خسته نباشید

به نظر میرسه مشکل از اینترنت ایران نیست چون قطعی ها احتمالا خارج از ایران هست

این Tracert آی پی شما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

خسته نباشید

به نظر میرسه مشکل از اینترنت ایران نیست چون قطعی ها احتمالا خارج از ایران هست

این Tracert آی پی شما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

10 مقایسه انتی ویروس های مختلف

انتخاب یک بسته امنیتی خوب دغدغه مهمی است که خیلی از کاربران رایانه همیشه با آن روبرو هستند.اینکه چه انتی ویروسی نصب کنیم یا اصلاً کدام انتی ویروس از بقیه بهتر است.سؤالاتی هستند که هر کاربر یا متخصصی پاسخ های خاص خودش را برایش دارد.حقیقت ان است که دنیای رایانه همانند همیشه در حال تغییر است و خیلی از انتی ویروس های سنتی در این دنیای جدید.جایی ندارند.پنج یا شش سال پیش یک بسته امنیتی خوب که تنها اصل شناسایی امضای ویروس‌ها تمرکز داشت،تمم چیزی بود که شما برای امنیت رایانه خود نیاز داشتید شرکت های امنیتی نیز تنها کافی بود امضای ویروس های جدید را پیوسته به‌صورت آنلاین برای انتی ویروس‌ها آپدیت کنند تا بدین ترتیب دامنه شناسایی انتی ویروس‌ها برای ویروس های تازه به حد کفایت ه روز بماند.اما در سال های اخیر جرائم سایبری خیلی پیچیده‌تر شده‌اند و بدافزارها نیز تنوع بیشتری یافته‌اند.در نتیجه استراتژی قدیمی دیگر جوابگو نیاز های امروز دنیا نیست.شرکت های تولیدکننده نرم‌افزار های امنیتی این روزها در حال توسعه تکنولوژی های تازه‌ای بر پایه شیوه‌های نوین همانند آنالیز اکتشافی(که از طریق آن نرم افزار در طول زمان خوب و بد را یاد می‌گیرد) و آنالیز رفتاری (که انتی ویروس از طریق رفتار بد افزارها را زیر در نظر می‌گیرد) هستند.در این روش های جدید از پردازش ابری حفظ امنیت سیستم شما در فضای آنلاین استفاده می‌شود.این متد نسبت به شیوه قدیمی دو نکته برتر دارد.
    اول اینکه این موضوع به شرکت های امنیتی اجازه واکنش سریع به بدافزار تازه از طریق به‌روز کردن انتی ویروس تمام کاربرانشان به‌صورت همزمان را می‌بخشد.در ثانی حجم کاری که یک نرم‌افزار از انتی ویروس به سیستم شما تحمیل می‌کند را کاهش می‌دهد خیلی از بسته‌های امنیتی امروزی در حال گذار از شیوه‌های از شیوه‌های قدیمی به شیوه‌های جدید هستند و شاید همین موضوع موجب شده تا خیلی از بهترین های قدیم امروزه بهترین نباشند.
    چندی پیش آزمایشگاه امنیتی AV-test واقع در المان 14 بسته امنیتی مشهور دنیا را مورد آزمایش قرارداد(که ده بسته امنیت اینترنتی را که بیشترین امتیاز را دریافت کرده‌اند در
    ادامه معرفی خواهیم کرد)ترتیب امتیازات کلی که انتی ویروس‌ها بر اساس آن قضاوت شده نیز به گونه‌ای بوده که 60 درصد امتیاز به میزان توان بسته امنیتی در شناسایی و مقابله با انواع بد افزار های جدید و همچنین درستی اخطار های نرم‌افزار داده‌شده 20 درصد دیگر مربوط به‌سرعت اسکن انتی ویروس و تأثیرات منفی که بسته‌های امنیتی به سیستم تحمیل می‌کنند(همانند افت سرعت عملیات سیستم،کاهش سرعت سیستم هنگام بوت شدن یا خاموشی و همچنین تأخیر در اجرای دستورات جاری سیستم‌عامل )15درصد اینترفیس یا همان رابط کاربری و سهولت استفاده از منو ها برای کاربر خانگی و پنج در صد مابقی هم به امکانات اضافی هر بسته نرم‌افزاری و میزان پشتیبانی شرکت تولیدکننده داده شده است.
    برای ادامه داشتن این پست و برسی جداگانه هر یک از این انتی ها از این پست تشکر کنید!
    حد اقل تشکر 10 تا!
    ممنون.
    Last edited by vxp; 31-05-2013 at 08:50.

8. 8 کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    جه طوری میتونم کاری کنم که خیالم از خرید آنلاین راحت شود (بابت -- شدن)
    Last edited by ali.reihani; 01-06-2013 at 14:31.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنتی ویروس نورتون رایگان نیست!
    شما یک بار هم کمودو رو تست کنید بد نیست ولی قبلش تاپیکش در انجمن رو مطالعه کنید
    آنتی ویروس های آوست و آویرا هر دو خوب هستن ولی من آویرا رو برای ویندوز سون و آوست رو برای 8 پیشنهاد میدم
    آواست مدتی هست که دیگه برای ما آپدیت نمیشه.اگه میخواید باهاش کار کنید هیتلر شکن لازمه.
    آویرا از هر نظر خوبه.فقط شما در کنارش یه فایروال باید داشته باشید.
    دوستمون کاملا درست گفتن.شما حتما یه بار کمودو دو امتحان کنید چون بدون اجازه حتی آبم نمیخوره فقط چیزی که نمیپرسه سوالات خانوادگیه

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
    ممنون . دوستان میشه یه کم در مورد Kaspersky Pure توضیح بدید ؟؟؟؟؟ چه جور محصولیه ؟؟؟؟ از اینترنت سکیوریتی بهتره ؟؟؟؟ سرعت سیستم معمولی ( در حد سی پی یو دوئال کور و 1 گیگ رم و گرافیک 8500 gt ) رو خیلی کند میکنه ؟؟؟؟؟ آپدیتاش چه جوریه ؟؟؟؟ کرک واسش گیر میاد ؟؟؟؟ رفتارش تو شناخت ویروس و پاک کردن اون چه جوریه و هر چی که لازمه بدونم . ممنون میشم .

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون . دوستان میشه یه کم در مورد Kaspersky Pure توضیح بدید ؟؟؟؟؟ چه جور محصولیه ؟؟؟؟ از اینترنت سکیوریتی بهتره ؟؟؟؟ سرعت سیستم معمولی ( در حد سی پی یو دوئال کور و 1 گیگ رم و گرافیک 8500 gt ) رو خیلی کند میکنه ؟؟؟؟؟ آپدیتاش چه جوریه ؟؟؟؟ کرک واسش گیر میاد ؟؟؟؟ رفتارش تو شناخت ویروس و پاک کردن اون چه جوریه و هر چی که لازمه بدونم . ممنون میشم .

Kaspersky Pure همون اینترنت سکیوریتی کسپراسکی هست که یک سری امکانات مثل بک آپ گیری یا از بین بردن دائمی فایلها از روی هارد و ... به اون اضافه شده. محصولات کسپراسکی فقط برای سیستمهای تاپ ( یعنی خیلی تاپ!) توصیه میشه. من روی یک سیستم AMD X4 با 4 گیگ رم امتحانش کردم و دیوانه شدم! چون خیلی به شدت به توان 2 سرعت سیستم رو میگیره! شما هم کلا بیخیالش بشین بهتره!

12. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام کسپراسکای چه برتری نسبت به نود32 داره؟؟؟
    منم کسپر دارم روی ویندوز 8 خیلی خیلی سرعتم اومده پایین
    در صورتی که سیستمم خیلی بلاست
    گاهی وقتا تو تسک منجر کسپر حدود 100% از هارد رو میکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

دوستان آنتی ویروس هایی که روی ویندوز 8 به خوبی پشتیبانی میشوند را نام میبرید.
    من کومودو داشتم رو 7 راضی هم بودم ولی مثل اینکه برای 8 مشکل داره:(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •