با نام خدا و سلام
امروز رفته بودم بازار رضا که 2 تا مدل هدفون سونی هم دیدم
ex 10 به قیمت 48 و
ex 100 به قیمت 65
و ep630 هم 50 تومن قیمت گرفتم
به نظر دوستان کدوم بیشتر میصرفه واسه ی خرید ؟؟؟
با نام خدا و سلام
امروز رفته بودم بازار رضا که 2 تا مدل هدفون سونی هم دیدم
ex 10 به قیمت 48 و
ex 100 به قیمت 65
و ep630 هم 50 تومن قیمت گرفتم
به نظر دوستان کدوم بیشتر میصرفه واسه ی خرید ؟؟؟
والا من الان ep-630 دارم . رو گالاکسی و گوشی های xperia تست کردم . واقعا کیفیت صدا و شفافیت و بیس عالی داره . کاملا راضی هستم . نسبت به قیمتش خیلی عالی تره
اون یکی ها رو تست نکردم .
انگاری دیگه تاپیک مثل قدیم فعال نیست؟؟؟؟ اساتید کجا رفتن پس؟؟
سلام. هدفون هاي بيتس فقط به خاطر بيس بومي و تبليغات معروف هستند. شما مي توانيد با هزينه اي كمتر كيفيت به مراتب بهتري دريافت كنيد...
بهترين پيشنهادها براي شما مدل هاي Klipsch (مثل S5) و همچنين مدلهاي( Jays (t-jays three & t-jays four هستند كه مناسب ترنس مي باشند. Sennheiser CX-680 هم مناسب است.
هدفون هاي بيتس مدلهاي فيك و هاي كپي زياد دارند و خريد آنها يك ريسك محسوب مي شود.
موفق باشيد.
شش ماه این سونیها اومده خیلی خوش قیمته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
160 تومن میدند هر کی داخل گوش میخواد با این شرایط بازار فکر نکرده بره بخره.
یکم بیشتر درموردش توضیح میدید. شاید اغفال شدیم رفتیم خریدیم![]()
داداش من میخوام یدونه سفارش بدم از این هدفون . لامصب عجب مشخصاتی داره ظاهرشم که حرفه ای هست .
کدوم سایت ایرانی این هدفون رو میفروشه ؟؟؟؟؟؟
از کجا میتونم این هدفون رو بخرم ؟
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟
فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)
فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)
نمایندگی سونی تو پایتخت چند آرماتوره هم داشته 260 تومن تموم شده بعید میدونم هیچ کدومه این افرادی که خریدند میدونستند چی خریدند
گوشیهای خیلی قدیمی فیش ریز یا 2.5 میلیمتری داشتند ، دیگه کسی سمتش نمیره ، الان همه فیش درشت یا 3.5 میلیمتری هستند ، همونهایی که سوکت هدفون دارند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)