تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 405 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پکیج من بوتان مدل اپتیما هست.فشار آبی که روی پکیج نشون میده را بین یک و یک و نیم تنظیم کردم
    هوا چون گرم شده من رادیات ها را خاموش می کنم اونوقت فشار آب میاد زیر یک و وقتی رادیات ها را باز می کنم فشار کمی دوباره میره بالا.نمایندگی میگه طبیعیه
    به نظر شما طبیعیه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سرد و گرم شدن آب باعث انبساط و انقباض آب مشه. اگر گیج فشار نوسان زیادی نداشته باشه و چند دهم کم و زیاد بشه مشکلی وجود نداره ( مثلاً وقتی که که رادیاتورها داغ باشه و پکیج را روی تابستانی قرار بدیم فشار از روی 1/5 به حدودا 1/2 تا 1 برسه مشکلی نیست اما اگر به صفر برسه غیر طبعیی است ) در غیر اینصورت طبیعی است.
    پکیج من بوتان مدل اپتیما هست.فشار آبی که روی پکیج نشون میده را بین یک و یک و نیم تنظیم کردم
    هوا چون گرم شده من رادیات ها را خاموش می کنم اونوقت فشار آب میاد زیر یک و وقتی رادیات ها را باز می کنم فشار کمی دوباره میره بالا.نمایندگی میگه طبیعیه
    به نظر شما طبیعیه؟

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام از آقای تعمیر کار درخواست مشاوره دارم مدتی است که وارد حرفه تعمیر پکیج شده ام دعوت نامه ای از فرولی برای تکنسین برایم ارسال شده وقراره به شرکت ایرتمپ بروم می خواستم که از تجربیات شما بهرمند شوم و اطلاعاتی در مورد تکنسین فرولی به من بدهید مزایا ومعایب را بدون هیچ ملاحظه ای برایم بگویید اگه ممکن هست به صورت پیام خصوصی برایم ارسال کنید چون من با هیچ برندی به صورت قرارداد وتکنسین کار نکرده ام و این اولین شروعم هست برادرانه هرچه از تجربیات خود دارید برام ارسال کنید با تشکر فراوان (برای وارد نشدن افراد غیر همکار لطفا پیام خصوصی برایم بزارید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خدمت آقای تعمیر کار عرض کنم که در جواب سوالات شما:مدت یکساله تخصصی اومدم تو این کار مدرک فنی وحرفه ای هم دارم قبلا هم تو کار تاسیسات ساختمان در حد نصب سرویس بهداشتی نصب رادیاتور ولوله کشی کار کرده ام با تعمیر کارهای فرولی هم آشنا هستم حدود یک هفته هم با یکیشون کار کردم وتا این حد که تونستم دعوتنامه از فرولی بگیرم تو عرض یکسال به خودم امیدوارم به این کار علاقه دارم با بیشتر مدلهای فرولی کار کرده ام اما با خطاها ومشکلات دیواتک کمتر آشنا هستم لطفا بیشتر از فرولی بگین شما راضی هستین بیشتر توضیح بدین من تونستم جواب سوالات کارشناس فرولی را بدم برای همین دعوتنامه دادن باید برا آموزش برم اونجا بعد دوباره بیام پیش کارشناسهای فرولی تو اصفهان شما اگه ممکنه خودتون رو معرفی کنید جزء کارشناسها هستید فرولی رو چه طور می بینید.
    با تشکر از راهنماییهاتون ان شا الله که بتونم همکار خوبی برای شما باشم. (نظر خصوصی بفرستید لطفا)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

لطف کنید ایمیلتون رو بهم بدین تا بیشتر با هم در ارتباط باشیم ممنون (چون من هنوز مجاز به ارسال پیام خصوصی برای شما نیستم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام جناب تعمیر کار ییخشید من زیاد سوال می پرسم از خدمتتون
    من تصمیمم رو عوض کردم و قرار شد پکیج فرولی بگیرم با رادیاتور پنلی فرولی نظرتون در این مورد چیه؟
    بفرمایید فرق بین دو مدل DIVATECH F24 و DIVATOP MICRO F24 چیه؟
    مدل DIVATOP MICRO F24 کمیاب تره ظاهرا؟
    ببخشید امکانش هست قیمت این دستگاه ها رو اگر براتون مقدوره همینجا اعلام کنید و الا تو خصوصی زحمتش رو برام بکشید.
    خیلی ممنونم ازتون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دستگاه DIVATECH یکی از جدیدترین محصولات شرکت فرولی ایتالیا است . دو مبدله ، دارای صفحه نمایش دیجیتالی و ایراد یاب اتوماتیک با 24 کد خطا و ایرادیاب.مجهز به شیر گاز جدید با عملکرد مطمئن و دقیق تر و طول عمر بالا و استهلاک مکانیکی کمتر ، که تنظیم این شیر گاز به صورت الکترونیکی و از روی برد با دقت بسایر بالای انجام میشود.بدون سویچ فشار هوا و ونتوری و جایگزینی سیستم الکترونیکی جدید برای کنترل خروج محصولات ناشی از احتراق .
    دستگاه DIVATOP MICRO یکی از بهترین مدل های شرکت فرولی است و از نظر کیفیتی در سطح خیلی بالای هم قرار داره.دو مبدله ،دارای صفحه نمایش تمام دیجیتالی و ایراد یاب اتوماتیک با 19 کد خطا و ایرادیاب ،تامین گرمایش واحد های با زیر بنای 300 متر مربع و در ظرفیت های 24 و32 و37 .
    سلام جناب تعمیر کار ییخشید من زیاد سوال می پرسم از خدمتتون
    من تصمیمم رو عوض کردم و قرار شد پکیج فرولی بگیرم با رادیاتور پنلی فرولی نظرتون در این مورد چیه؟
    بفرمایید فرق بین دو مدل DIVATECH F24 و DIVATOP MICRO F24 چیه؟
    مدل DIVATOP MICRO F24 کمیاب تره ظاهرا؟
    ببخشید امکانش هست قیمت این دستگاه ها رو اگر براتون مقدوره همینجا اعلام کنید و الا تو خصوصی زحمتش رو برام بکشید.
    خیلی ممنونم ازتون
    Last edited by tamirkar1; 18-02-2014 at 00:49.

9. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

همکار عزیز آقای تعمیر کار طی تحقیقی که داشتم فهمیدم که فرولی روی تعهد واخلاق و مشتری مداری تکنسینهاش خیلی اصرار داره نظم وانظباط خوبی هم تو سیستمش داره و کسی که پکیج فرولی خرید اگه مشکلی داشته باشه خیالش از بابت سرویس دهی راحته بین تکنسین هاش هم نسبت به برندهای دیگه رابطه خوبی وجود داره و آدمهای بی جنبه و دارای مشکلات اخلاقی توشون نیست یا خیلی کمه برای همینه که فردی مثل شما این تاپیک رو مدیریت میکنه وبه خوبی جواب سوالات مردم رو میده چون از خانواده فرولیهاست .لطفا اگه براتون امکان داره بازم خواهش میکنم با اینکه سرتون شلوغه یکم از تجربیاتتون در فرولی را برام بنویسید(خصوصی) ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام خدمت جناب اقاي تعمير كار.
    لطفا نحوه همكاري در بخش فروش و خدمات با شركت فرولي رو برام توضيح بديد و راهنماييم فرماييد.در صورت امكان لطف فرماييد خصوصي.
    اگه شركتهاي معتبر ديگري هم هستند لطفا راهنمايي فرماييد.من ليسانس تاسيسات دارم.ميخوام در زمينه پكيج و خدمات پس از فروش كار كنم.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    امیدوارم که بتونید در زمینه تاسیسات موفقیتهای زیادی کسب کنید.
    اخذ نمایندگی فروش محصولات شرکت فرولی دارای یکسری شرایط است که باید با واحد فروش شرکت فرولی تماس بگیرید و شرایط را بپرسید.
    برای اخذ نمایندگی خدمات اولاً باید مدرک فنی و حرفه ای نصاب و تعمیرکار پکیج های دیواری را داشته باشید.و در منطقه ای که می خواهید فعالیت کنید نیاز به تکنسین داشته باشند و از طرف واحد خدمات اعلام نیز شده باشه.یک فیلتر خیلی سفت و سختی هم دارند که باید از آزمون های آن با موفقیت بیرون بیاید.
    با سلام خدمت جناب اقاي تعمير كار.
    لطفا نحوه همكاري در بخش فروش و خدمات با شركت فرولي رو برام توضيح بديد و راهنماييم فرماييد.در صورت امكان لطف فرماييد خصوصي.
    اگه شركتهاي معتبر ديگري هم هستند لطفا راهنمايي فرماييد.من ليسانس تاسيسات دارم.ميخوام در زمينه پكيج و خدمات پس از فروش كار كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •