نه همچین خبری نیس رومینگ خارج که نیس همچین چیزی میگی
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
نه همچین خبری نیس رومینگ خارج که نیس همچین چیزی میگی
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تمامی این هزینه ها مربوط به خود اپراتور هستش و اگر بخواد هزینه ای از مشترک دریافت بشه زمانی خواهد بود که حود اپراتور هزینه هاش رو ببره بالا که این کار رو نمیکنه
اگه رومینگ برا مواقع ضروری باشه رایتل یا تالیا 2 هزار نمیارزن(تالیا هم به دنیال پیمانکار ارائه نسل 3 هستش )
رایتل ما تامین اجتماعی است و به نوعی مال دولت هست و دولت کاری نمیکنه که رایتل زمین بخوره هواشو دارند به خاطر همین رومینگ را اجباری کردند که انحصار رایتل که تمام شد رایتل با ریزش مشترک مواجه نشه قیمت همراه اول را هم برای همین بالا بردن تا مشترکین به رایتل تمایل پیدا کنند به زودی تعرفه های کاهش یافته اینترنت و مکالمه رایتل اعلام خواهد شد .و .... طبق اعلام وزیز رومینگ ملی رایگان هست و هزینه برای مصرف کننده نداره این اپراتوره که باید هزینه بده رایتل در شهر ها آنتن هاشو تکمیل میکنه و در جاده ها از رومینگ استفاده خواهد کرد و چون از ابتدا نسل سوم بوده به نظر من با کیفت ترین شبکه تلفن همراه خوهد شد ظرف شش ماه آینده
Last edited by mehdidotcom; 18-06-2014 at 10:53.
نمیدونم چرا رومینگ ملی باعث شده رایتل دکلش رو که اطراف خونه ماست خاموش کنه...از امروز ظهر حداقل
الان با رایتل به ایرانسل وصل شدم کار می کنه
اونوقت همراه اول مال کیه که بالا بردن قیمتشو ؟!!!! داستان چرا می گی دوستمون !
سلام.
دوست عزیز همراه اول که گردن کلفت تره و مال س پ ا ه هست.
Sent From My SM-G900H
خب منم همینو میگم ! چرا به من میگی ! اون دستمون داشت داستان میگفت که همراه اولو گرون کردن که رایتل بیشتر مشترک بگیره
سلام
میشه یک لینک speedtest و pingtest از 3g رایتل برام بزارید.
ممنون
من سوییچ کردم روی ایرانسل چون خونمون آنتن رایتل افتضاح هست اما از 3G خبری نیست ولی در حد تماس باز خوبه !!!
اینم بخاطره اینه که هنوز ایرنسل و همرا اول عرضه 3G رو شروع نکردن و احتمالا همون شهریور شاهد این خواهیم بود که با سوییچ کردن هم از 3G میتونیم استفاده کنیم
Last edited by isbn; 22-06-2014 at 10:22.
سرعتش خوبه؟
فرق سرعت اینترنت خود ایرانسل با اینترنتی که با رایتل بهش وصلی شی چه قدره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)