دوستان الان قیمت تبلت های چینی مثله اوندا و ..... چنده به پوله ایران؟
مدل های خوبش
دوستان الان قیمت تبلت های چینی مثله اوندا و ..... چنده به پوله ایران؟
مدل های خوبش
بازم ممنون آقا رضا
اگه از پی تی بخوام بگیرم گارانتی داره!!؟ چون این نکسوس هایی که تو بازار هستش فکر کنم با گارانتی هماهنگ هستش.
V818 هم رم 1 گیگ داره و هم باتریش 4000mAh هست، با 813 موافق ترم
v973 رو هم نگاه کردم یکم طول میکشه تا وارد بازار بشه، اگه بخوام الان بخرم که اون گزینه حذف میشه!! به نظرت اگه تا خرداد صبر کنم دلار ارزون تر میشه!؟منظور با توجه به نزدیک شدن به انتخابات هست؟
در مورد هیوندای هم شنیده بودم که قطعات به کار رفته درونش زیاد خوب نیست!! برا همین کلا بیخیلش شده بودم
بیشترین استفادمون از تبلت کتابخونی خواهد بود، به نظرت 7 اینچ کوچیک میشه؟ 9.7 اینچ برا یه خانوم (برا همسرم میخوام بخرم) یکم بزرگ نیست؟ چون با 1 دست گرفتنش سخت میشه!
همچنان novo9 خیلی تحریک کننده هستش، فقط اعتماد کردن به این سایت ها برای خرید اونم یهو 1 میلیون بدم بهشون سخته!! اگه بار برسه دستم بعدش ببینم مثلا روشن نمیشه یا صفحش شکسته چیکار میشه کرد؟ پس میگیرن؟ و سوال دیگه اینکه اگه مشکلی بعدا براش پیش بیاد هزینه پست رفت و برگشت تا چین چقدر خواهد بود؟
با تشکر
من بار اوله که میخام تبلت بخرم.تا حالا تجربه کار با هیچ تبلتی رو نداشتم
کارهایی که میخام باهاش انجام میدم وب گردی ، بازی ، خواندن pdf خواهد بود.دوس دارم روزولیشن خوبی داشته باشه
تا 1500 میتونم هزینه کنم.
یه سرچ معمولی کردم و به اینا رسیدم
Asus Google Nexus 7 3G - 32GB
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 32GB
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB
حالا نظر دوستان چیه؟
نکسوس ۷ خوبه اگه ۱۰ اینچ هم میخوای من ایسوس مموپد پیشنهاد میکنم قیمتش هم ۱۳۵۰ حدودی. اینم نقد و بررسی این تبلت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من دنبال یه تبلت خوب هستم هدف اصلیم واسه خرید خواندن pdf فارسی هست میخوام کتابها را باکیفیت نشون بده قیمتش هم میخوام زیر 1میلیون باشه اگه تبلت خوبی در نظر دارید لطفا راهنماییم کنید . البته من بیشتر علاقه دارم یه گوشی با این امکان بخرم ولی خب گوشی ها یا صفحه کوچیکی دارن یا صفحه بزرگ و قیمت خیلی بالا اگه به نظرتون گوشی با این قیمت هست که من بتونم باهاش راحت کتاب pdf بخونم ممنون میشم کمکم کنید.
مگه این ایسوس memo pad smart اومده تو بازار؟
سلام دوستان
من قصد خرید یه تبلت رو دارم. اولویت هام به ترتیب : بازی و فیلم و وب گردی.
دور و بر 1 میلیون یا کمی بیشتر میتونم پرداخت کنم. ولی حدالامکان میخوام زیاد هزینه نکنم. سیم کارت هم بخوره.
میشه لطفا راهنماییم کنید؟
یه سوال دیگه هم اینکه واسه بازی 7 اینچی مناسب تره یا 10 اینچ؟
![]()
فرق این دو روزولیشن در چیه؟
800 × 1280 پیکسل
WXGA 1280 × 800 پیکسل
؟؟؟
سوال دوم هم اینه که فرق پردازنده 1.2 با 1 چقدره؟
حقیقنش بین دو مدل گوگل نکسوس 7 و گالاگسی تب 10 اینچ موندم
تقریبا از نظر مشخصات شبیه هم هستن اما خب گالاگسی خوبیش اینه که 10 اینچه.
حالا نظر دوستان چیه؟
سلام
دوستان گلکسی نوت 10.1 رو به رنگ سفید توصیه میکنید یا مشکی ؟
کدوم شیک تره ؟ چه مزیت و معایبی دارن این رنگ ها؟
معلوم نیست اینا دیگه یجورایی از بابت مردم خیالشون راحت . همیشه یه سری هستن که رای بدن حتی در دور بر خود من حالا میخواد دلار 30000 تومان بشه یا 1000 تومن
بزرگ زیاد نیست عادت میکنن ( از صفحه رتینا هم که نمیشه گذشت )
قبل ارسال کالا ها رو تست میکنن تا مشکلی نداشته باشه و معمولا مشکلی ندارن
با خود فروشنده صحبت کنید
فک نکنم اومده باشه
آخه هنوز زده coming soon
Ainol novo 9 spark :930
Hyundai t10 3g : 1160
فک نکنم فرقی داشته باشم نوع صفحه فرق میکنه
نکسوس 7
پردازنده ها مدل دارن . معماری های مختلفی دارن . ولی مدل یکسان فرقی اونچنانی ندارن !!
Last edited by Reza_994; 15-04-2013 at 21:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)