تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 280 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظر من بازي خوبي بود نتيجه هم خوب بود تيم هم به نسبت خوب بازي كرد
    يه اشكال خيلي بزرگي كه پرسپوليس تو اين بازي داشت اين بود كه بازيكنا توپ زياد لو ميدادن بخصوص توپاي اساسي كه ميتونست زمينه ساز موقعيت خوب بشه در كل امروز پرسپوليس ميتونست برنده باشه اگر اون ضربه مهار ناشدني نبود حتما 3 امتياي ميرفت تو كيسه.
    نكته مهم اين بازي واسه پرسپوليس اين بود كه مقابل يه تيم خوب اونم تو زمين حريف در جريان بازي گل نخورد.
    توي ليگ پرسپوليس گل مفت زياد خورده بود كه تو اين بازي اين مشكل برطرف شده بود.

2. 4 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دنیزلی: می‌توانستیم برابر الهلال پیروز شویم/ یک امتیاز هم خوب است

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می‌توانستیم برابر الهلال با فرصت‌هایی که داشتیم به برتری دست یابیم.

مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر الهلال عربستان در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: ما در خانه حریف بازی کردیم اما با این وجود فرصت‌های خوبی داشتیم و می‌توانستیم برنده این دیدار باشیم.

پس از اینکه حریف ۱۰ نفره شد کار ما دشوار شد. برای ما مهم بود که بتوانیم ۳ امتیاز این دیدار را کسب کنیم اما متأسفانه فرصت‌های گل زیادی از دست دادیم.

وی افزود: به نظرم پرسپولیس و الهلال دو تیم قدرتمند این گروه هستند. ما فرصت طلایی داشتیم که نتوانستیم گل بزنیم اما در هر صورت شروع با یک امتیاز هم خوب است.

دنیزلی خاطرنشان کرد: با این تساوی کار ما دشوار شد ما در گروه سختی قرار داریم باید در دیدارهای خانگی به برتری دست یابیم و در بازی‌های خارج از خانه هم نبازیم. مطمئن با ۱۰۰ هزار تماشاگر یک پارچه پرسپولیسی در ورزشگاه آزادی می‌توانیم الهلال را شکست دهیم پرسپولیس بازیکنان خوبی دارد و من به آنها اعتقاد دارم.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه هدفش در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا صعود به دور بعدی است تصریح کرد: ما می‌خواهیم در گروه خود به هدفمان دست یابیم و بتوانیم به مرحله بعدی صعود کنیم اما کار دشواری در پیش‌رو داریم. باید الهلال را در خانه شکست دهیم و من این موضوع را دوست دارم که بتوانیم نماینده عربستان را در خانه خود شکست دهیم.

وی در پایان یادآور شد: پس از آنکه حریف ۱۰ نفره شد فرصت زیادی به الهلالی‌ها ندادیم اما طبیعی است که آنها در خانه به دنبال کسب امتیاز بودند و به حملات خود ادامه می‌دادند. به نظرم کسب یک امتیاز نیز در این دیدار خوب بود.

هاسک: دفاع پرسپوليس سد محکمي بود

سرمربي تيم الهلال عربستان گفت: دفاع پرسپوليس در ديدار برابر ما بسيار خوب کار کرد و سد محکمي مقابل بازيکنان ما بود.

ایوان هاسک پس از تساوی یک بر یک الهلال عربستان برابر پرسپولیس عنوان کرد: اگر تمرکز داشتیم با توجه به فرصت‌های خوبی که به دست آوردیم می‌توانستیم برنده این بازی باشیم. ما می‌توانستیم گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم اما متأسفانه از موقعیت‌های خود استفاده نکردیم.

وی با اشاره به عملکرد مدافعان پرسپولیس خاطرنشان کرد: دفاع پرسپولیس در این دیدار بسیار خوب کار کرد و سد محکمی مقابل بازیکنان ما بود. ما قصد داشتیم در خانه برنده شویم اما پرسپولیس نیز حریف سرسختی برای ما بود. تساوی در دیدار خانگی نتیجه خوبی نیست.

سرمربی الهلال در مورد اشتباهات بازیکنانش گفت: من در مورد اشتباهات بازیکنان خود هیچ حرفی نمی‌زنم زیرا صحبت درباره این مسائل هم‌اکنون بی‌فایده است و بازیکنان باید در زمین تمرکز خود را داشته باشند به هر حال باید این بازی را فراموش کنیم و به فکر جبران در سایر بازی‌های خود باشیم.

هاسک درباره اینکه چرا تعویض‌های خود را دیرهنگام انجام داد، تصریح کرد:‌ مهاجم تیم من از زمین بازی اخراج شده بود و نمی‌توانستم در خط حمله تغییری ایجاد کنم به همین دلیل در خط میانی تعویض کردم تا بتوانیم علی کریمی را مهار کنیم.

4. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

به نظر من پرسپولیس باید برنده می شد. یه مقدار با ترس بازی کردند وگرنه تیمی که 10 نفره است نباید زیاد بتونه حمله کنه.
    این ترس باعث شده بود که خیلی از توپ ها رو به راحتی از دست بدند.
    دروازه بان هم به نظر با تجربه میاد و بدشانس بود که توب به جایی رفت که نباید می رفت. هرچند که دستش برخلاف هوشیار بسیار نزدیک به توپ بود.
    اما خط دفاعی پرسپولیس خیلی سردرگم و پراشتباه بود و شانس آوردند تو چندتا صحنه.
    اما علی کریمی.
    به نظر من کریمی همیشگی نبود. برخلاف صحبت های مهدوی کیا نتونست خیلی خوب بازی کنه هرچند که خوب بود.
    البته به نظر من کرمی نباید فوروارد بازی کنه و هر وقت اونجا بوده نتونسته خوب بازی کنه. البته من فکر می کنم کریمی رو دنیزلی مخصوصا اونجا گذاشته بود تا دفاع حریف نتونه اون رو ول کنه و بیاد جلو. هر چند که اواخر بازی متوجه موضوع شد و کریمی رو یه خط عقب آورد.
    اما یه چیزی که کاملا مشهود بود این بود که تمام بازیکنان پرسپولیس انگار به درد کاظمیان دچار شده اند و دائما تو آفسایدن. یه فکر باید به حال این بیمار واگیردار بکنه دنیزلی.

6. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در جواب کوروش عزیز
    به نظرم شیث با این تنبیه آدم شد! همون طوری که نیکبخت داره رام میشه ...
    کوروش جان امیدوارم ناراحت نشی اما من دوست دارم شیث سال دیگه در تیم نباشه شیث با حیثیت یک تیم و طرفداراش بازی کرد
    امیدوارم در ادامه بازیهای خوبی انجام بده و با یه خاطره خوب از تیم بره
    این نظر شخصی منه

گل کریمی هم به شدت تحقیرآمیز بود ! بسی خوشمان آمد ...
    واقعا
    و عمدا هم اینجوری زد توی رسانه های عربستانی حسابی بهش ایراد گرفته بودن البته از نوع بنی اسرائیلیش و جواب خوبی بهشون داد ولی فکر میکنم جواب اصلی رو در آزادی میگیرن

در جواب ragbar12 گرامی
    يه اشكال خيلي بزرگي كه پرسپوليس تو اين بازي داشت اين بود كه بازيكنا توپ زياد لو ميدادن بخصوص توپاي اساسي كه ميتونست زمينه ساز موقعيت خوب بشه
    موافقم همونجور که اکثر دوستان اشاره کردن پاسهای آخر رو خیلی بد دادیم و فکر میکنم کمی استرس داشتیم و شاید هم تیم بیشتر روی کارهای دفاعی تمرین و تمرکز کرده بود
    یه دلیل دیگش این بود که توی حمله کم تعداد بودیم و مثلا وقتی نوری صاحب توپ میشد رضایی که برای کمک به علی عسگر عقب میومد طول میکشید تا بره جلو و همین تمرکز رو از بازیکن صاحب توپ میگرفت
    در واقع توی حمله بازیکنا سر موقع در مکان مناسب نبودن

در جواب amirpers عزیز
    به نظر من پرسپولیس باید برنده می شد. یه مقدار با ترس بازی کردند وگرنه تیمی که 10 نفره است نباید زیاد بتونه حمله کنه.
    من هم با اینکه در ابتدای بازی با ترس بازی کردیم موافقم
    البته باید این رو قبول کنیم که الهلال واقعا کلاس متفاوتی با تیمهای غرب آسیا داره اونا سرعت رو برخلاف اکثر تیمهای عربی در ساختار هجومیشون در دستور کار داشتن و مهاجم کره ای رو هم به همین خاطر در خط حمله بازی دادن
    درواقع الهلالیها به نوعی میخوان خودشون رو از این نظر به باشگاه های شرق آسا نزدیک کنن
    شاید من هم دوست داشتم تیم شجاعانه تر بازی کنه به ویژه بعد از 10 نفره شدن الهلال اما مشخص بود که دنیزلی شناخت خوبی از الهلال پیدا کرده بود و میدونست بر خلاف تیمهای عربی خوب و با سرعت ضد حمله میزنن
    به نظر من تیم بازی رو به خوبی مدیریت کرد

اما خط دفاعی پرسپولیس خیلی سردرگم و پراشتباه بود و شانس آوردند تو چندتا صحنه.
    با احترام موافق نیستم با این حرف
    دروازبان ما تقریبا اصلا زمین نخورد اونم در مقابل چنین خط حمله سریع و خلاقی شاید به خاطر مثلا دریبل خوردن بازیکنای اول یا بازی ترکیب خوب پشت 18 به نظر میرسید که خط دفاعیمون سردرگمه اما این رو دقت کنید که نوع دفاع پرسپولیس همین هدف رو داشت در واقع تیم با قربانی کردن نفرات اول انرژی الهلالیها رو میگرفت جوری که الهلالیها بعد از دریبل یک نفر با دو نفر روبرو میشدن یا بعد از بازی ترکیبی در بیرون 18 در برخورد با لایه دوم ساختار دفاعی متوقف میشدن
    در کل تیم در بخش دفاعی خوب بود و این رو مربی الهلال هم اعتراف کرد

اما علی کریمی.
    به نظر من کریمی همیشگی نبود.
    شاید به این خاطر بود که در حمله کم تعداد بودیم کریمی بازیکنیه که باید نزدیک بهش بازی کرد تا باهاش کار ترکیبی انجام داد تا خودش رو نشون بده اما اکثر اوقات گفتم تیم در حمله کم تعداد بود و نفرات فاصله زیادی از هم داشتن ولی این رو هم فراموش نکنید که همین فاصله زیاد و عرض دادن به بازی دفاع الهلال رو در ضد حمله اذیت میکرد

8. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کوروش جان امیدوارم ناراحت نشی اما من دوست دارم شیث سال دیگه در تیم نباشه شیث با حیثیت یک تیم و طرفداراش بازی کرد
    امیدوارم در ادامه بازیهای خوبی انجام بده و با یه خاطره خوب از تیم بره
    این نظر شخصی منه
    نه بابا ناراحت چیه علیرضا جون، تو به من بد و بیراه هم بگی، ناراحت نمیشم از دستت
    در این مورد هم شاید موافق باشم باهات، حالا فعلاً تو این فصل نیاز داریم بهش، فصل آینده ایشالا عقیلی رو می‌گیریم ...
    توی حمله کم تعداد بودیم
    آره، دقیقاً ... البته نکته‌ی مثبتی که این تو بازی در این مورد دیدم این بود که وقتی بازیکنا تک و تنها می‌رسیدن اون جلو، نمی‌زدن به دل مدافعا و توپ رو از دست بدن، بلکه اداره می‌کردن، صبر می‌کردن بقیه اضافه بشن، حتی رو به عقب کار می‌کردن و به این ترتیب مالکیت رو حفظ می‌کردند ... این رو قبلاً کم‌تر می‌دیدیم تو تیم ...
    شاید من هم دوست داشتم تیم شجاعانه تر بازی کنه
    قبول کنیم که خیلی خطرناک بود ! با اون ضد حملات سرعتی الهلالی‌ها، ریسک بزرگی بود اگه جلو می‌کشیدیم و سراسر حمله می‌شدیم. تو خونه‌ی حریف بودیم به هر حال ... حتی اگه یه بازیکن کم‌تر هم داشتن، باز میزبان بودن ...
    این ترس کلاً تو تیمای دنیزلی جایی ندارن، همون طوری که تو بازی با استقلال و دو سه بازی دیگه دیدیم، دنیزلی حتی از مدافعاش کم می‌کنه و سه-چهار حمله‌ای بازی می‌کنه ...
    اما فکر می‌کنم تو این بازی درصد ریسکش زیادی بالا بود که این کار رو نکرد ...
    دروازبان ما تقریبا اصلا زمین نخورد اونم در مقابل چنین خط حمله سریع و خلاقی شاید به خاطر مثلا دریبل خوردن بازیکنای اول یا بازی ترکیب خوب پشت 18 به نظر میرسید که خط دفاعیمون سردرگمه اما این رو دقت کنید که نوع دفاع پرسپولیس همین هدف رو داشت در واقع تیم با قربانی کردن نفرات اول انرژی الهلالیها رو میگرفت جوری که الهلالیها بعد از دریبل یک نفر با دو نفر روبرو میشدن یا بعد از بازی ترکیبی در بیرون 18 در برخورد با لایه دوم ساختار دفاعی متوقف میشدن
    دقیقاً ...
    مرسی که این نکته رو یادآور شدی، فراموش کردم تو پست قبلی بگم ...
    این موضوع به خوبی تو بازی نمود داشت، دفاعا لایه لایه جلوی الهلالیا ایستادگی می‌کردن، دریبل می‌خوردن، اما نفرات بعدی بودن که ساپورت کنن ... و این خیلی عربا رو خسته کرد. البته تو یکی دو صحنه شیث و نصرتی می‌تونستن بهتر عمل کنن، اما در کل خط دفاعیمون از بهترین روزهای خودش رو سپری کرد ...

در مورد کریمی، با دوستمون تا حدی موافقم. فکر می‌کنم درصد پاسای اشتباهش بالا بود دیروز ... پاسای عمقی همیشگیش هم کم‌تر بود ... با این حال مثل همیشه قوت قلبمون تو خط میانیه ...

10. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مهدوی‌کیا: کریمی درس خوبی به عربها داد

خبرگزاری فارس: کاپیتان پرسپولیس گفت: کریمی با ضربه چیپی که هنگام پنالتی زد ضمن جواب دادن به حاشیه‌سازی عربستانی‌ها، درس خوبی به آنها داد. مهدی مهدوی‌کیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر الهلال، عنوان کرد: روی غافلگیری گل خوردیم. می‌توانستیم سه امتیاز را بگیریم و راه صعود خود را به مرحله بعدی هموار کنیم. با این حال کسب یک امتیاز هم خوب است چرا که الهلال تیم بسیار خوبی بود. وی با اشاره به حاشیه سازی مسئولان عربستانی برای کریمی پیش از بازی، اظهار داشت: علی کریمی با ضربه چیپی که هنگام پنالتی زد، به خوبی توانست جواب حاشیه‌سازی عرب‌ها را بدهد و درس خوبی به آنها داد. پس از این گل ورزشگاه 10 دقیقه سکوت کرده بود. مهدوی‌کیا خاطرنشان کرد: امیدوارم در ورزشگاه آزادی و با حمایت صدهزار نفری هواداران بتوانیم نماینده عربستان را شکست دهیم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:46.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فوتبالت تمام شده مهدی؟/ لیگ ایران چقدر شبیه بوندسلیگاست؟

میاموتو از مهدی مهدوی کیا پرسید آیا فوتبالش تمام شده؟
    به گزارش خبرآنلاین ؛ مهدی مهدوی کیا و میاموتو که دو مهمان ویژه AFC برای مراسم قرعه کشی بازی های انتخابی جام جهانی در آسیا هستند ، ساعت 12 ظهر به مقر کنفدراسیون رفتند تا مراسم برای شان تشریح شود. این دو قبل از حضور در مقر کنفدراسیون برای دقایقی با یکدیگر سخن گفتند. میاموتو ابتدا از مهدی درباره فوتبالش پرسید. اینکه آیا خداحافظی کرده؟ که مهدی پاسخ داد:« نه من هنوز بازی می کنم. برگشتم به لیگ ایران و فوتبالم را ادامه می دهم.» بازیکن ژاپنی اما گفت که فوتبالش تمام شده و سپس از او درباره تفاوت لیگ ایران و آلمان پرسید که کیا گفت:« بعد از 13 سال برگشتن به لیگ ایران سخت است . شرایط با آملان خیلی فرق دارد. کیفیت لیگ مان مثل بوندسلیگا نیست اما خیلی هم بد نیست. »
    کیا در ادامه از هم تیمی ژاپنی اش پرسید از ایناموتو که میاموتو گفت:« او الان در لیگ ژاپن بازی می کند . بعد از لیگ ژاپن به فرانسه رفت و الان دوباره برگشته به لیگ ژاپن.»

13. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ادوکوویچ: فقط اسپایدرمن می‌توانست ضربه هافبک الهلال را مهار کند!

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ضربه هافبک الهلال غیر قابل مهار بود و به نظرم اسپایدرمن فقط می‌توانست آن را مهار کند. اسمیرا ادوکوویچ در گفت و گوی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس پس از همراهی قرمز پوشان در اولین حضورش اظهار داشت: خوشبختانه بازی بسیار خوبی را مقابل الهلال عربستان به نمایش گذاشتیم اما من معتقدم می‌توانستیم 3 امتیاز بازی را بگیریم و راحت‌تر به صدر جدول تکیه بزنیم. وی افزود: درست است ما یک بازیکن اضافه در طول 70 دقیقه بازی داشتیم ولی این موضوع باعث شد تا آن‌ها بسیار دونده‌تر جای بازیکن غایب خود را پر کنند. دروازه‌بان پرسپولیس خاطرنشان کرد: به نظر من الهلال یکی از بهترین تیم‌های لیگ قهرمانان آسیا است آن‌ها بسیار قوی و قدرتمند بودند و اصلا دوست نداشتند در خانه خود حتی یک امتیار را از دست بدهند. اما با فرصت طلبی بازیکنان ما نتیجه بدی در اولین بازی به دست نیاوردیم. ادوکوویچ در خصوص گل شلحو نیز گفت: به نظرم ضربه استثنایی بود و غیر قابل مهار بود. فقط اسپایدرمن می‌توانست آن را از زیر طاق دروازه بیرون بکشد. من به بدنم خیلی انعطاف دادم اما متاسفانه انگشتانم به توپ نرسید اما امیدوارم در کل دنیزلی از من راضی باشد. انشاالله در بازی‌های آینده لیگ قهرمانان آسیا نیز اگر فرصت خود نمایی داشته باشم. بهترین عملکردم را به نمایش می‌گذارم تا پرسپولیس از خرید من دچار ضرر نشود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

15. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: کریمی لیدر و کاپیتان پرسپولیس است

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: مس کرمان نتایج عجیبی می‌گیرد اما حتما باید آنها را ببریم. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با مس کرمان گفت: حال و هوای تیم ما مناسب است و بازی فردا را حتما باید ببریم. محروم و مصدوم داریم اما اینها مسائلی نیست که بتواند برای پرسپولیس مشکل درست کند. ممکن است هر تیمی این مشکلات را داشته باشد. وی اضافه کرد: مازیار زارع و حسین بادامکی سه اخطاره هستند. مهدوی کیا، هاشمیان و ممدوتال هم مصدومیت دارند. با این حال ما اردوی خوبی قبل از بازی با الهلال داشتیم و توانستیم در آن اردو هم به طور عملی و هم تئوری تمرین کنیم و بازی الهلال را هم به دقت آنالیز کردیم. دنیزلی در مورد شناختش از مس کرمان و تغییر سرمربی این تیم گفت: از تغییر و تحول در مس آگاه هستم و قاسمپور را می‌شناسم. او مربی ارزشمندی است. مس کرمان نتایج عجیبی می‌گیرد و باید حواسمان بسیار جمع باشد زیرا مس تیم خطرناکی است. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه برنامه‌اش در هشت هفته پایانی لیگ چیست گفت: من به آن هشت هفته و ۱۳ بازی پیش‌رو (با احتساب لیگ قهرمانان) نگاه می‌کنم. تمام آنها برای ما اهمیت دارد. تمرکز ما روی لیگ قهرمانان آسیاست با این حال نباید از لیگ برتر هم غافل شویم و باید نتایج خوبی بگیریم. هرچند در این هشت هفته برنامه بسیار فشرده‌ای داریم. دنیزلی در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه در دیدار با الهلال به دلیل احتیاط بیش از حد پیروزی را از دست داد خاطرنشان کرد: در لیگ قهرمانان آسیا باید با دقت‌تر رفتار کنیم. شاید در لیگ برتر بتوان اشتباه‌ها را جبران کرد اما در آسیا جایی برای جبران اشتباهات نیست. مقابل تیم بسیار خوبی بازی کردیم و شروع ما در این مسابقات با چنین حریفی بود. استراتژی ما این است که از گروه خود صعود کنیم و برای رسیدن به این هدف امتیازات لازم را جمع می‌کنیم. وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه به دلیل بخشیده نشدن شیث رضایی از کمیته انضباطی انتقاد کرده است گفت: انتقادی نکرده‌ام اما اگر کمیته انضباطی محرومیت شیث رضایی را کم کند خوشحال می‌شوم. این تصمیم را ما نمی‌توانیم بگیریم و کمیته انضباطی می‌تواند در این مورد تصمیم گیری کند. در حال حاضر محمد نصرتی به ما اضافه شده که باعث خوشحالی ماست و اگر محرومیت شیث رضایی هم تمام شود خوشحالی ما مضاعف می‌شود. دنیزلی در مورد اینکه به دلیل بازی مقابل الهلال ممکن است بازیکنان این تیم از نظر بدنی مقابل مس کرمان خسته باشند اظهار داشت: فکر می‌کنم در تیم ما چنین شرایطی نباشد. پرسپولیس از نظر بدنی و ذهنی آماده است تا مقابل حریفانش به میدان برود هرچند سفرهای طولانی ما در بازگشت قطعا بی تأثیر نخواهد بود اما انعکاس خستگی روی بازیکنان ما کم است. در پرواز برگشت یک شب نخوابیدیم و به همین دلیل مجبور شدیم برنامه تمرینی را یک روز تغییر دهیم تا به شرایط عادی برگردیم. با این حال این عذر و بهانه‌ای نیست. سرمربی پرسپولیس در مورد اختلافش با علی کریمی اظهار داشت: چون مشکل خاصی نبوده آن را بیشتر باز نمی کنم. همانطور که گفتم کریمی یکی از ۲۴ پسر من است و با ارزش ترین آنهاست، او هم لیدر و هم کاپیتان تیم است. قطعا یک سری مشکلات کوچک ممکن است پیش بیاید اما تمامی آنها در راستای اهداف و برای تیم مثبت است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

17. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وای که اگر این کاشته ی کریمی گل میشد ...

عکس العمل زاید هم در نوع خودش جالبه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •