منم تبریک میگم
امسال برای قهرمانی توی لیگ کار خیلی سختی نداریم و واقعا دیگه باید قهرمان بشیم
جام حذفی هم که با این شرایطی که الان وجود داره راهمون حتی از لیگ هم خیلی راحتره!
پس از همین الان منتظر قهرمانی در دو جام هستیم...
منم تبریک میگم
امسال برای قهرمانی توی لیگ کار خیلی سختی نداریم و واقعا دیگه باید قهرمان بشیم
جام حذفی هم که با این شرایطی که الان وجود داره راهمون حتی از لیگ هم خیلی راحتره!
پس از همین الان منتظر قهرمانی در دو جام هستیم...
مظلومی :آن قدر به ما گفتند کهکشانی که صائقه به ما زد/مجیدی تصمیمش را گرفته است
فوتبال ایران/سرمربی تیم استقلال گفت:آن قدر به استقلال گفتند کهکشانی که صائقه به ما زد.
به گزارش اوج نیوز،پرویز مظلومی پس از پیروزی تیمش مقابل نفت تهران و کسب عنوان قهرمانی نیم فصل اظهار داشت:می دانستیم بازی دشواری پیش رو داریم.نفت تیم خوب و تاکتیک پذیری بود.ما دنبال این بودیم که گل اول را بزنیم.بچه ها هم خوب بازی کردند .به آن چیزی که می خواستیم که قهرمانی نیم فصل بود رسیدیم. البته به قهرمانی نیم فصل جام نمی دهند و باید تلاش کنیم که در پایان فصل قهرمان شویم.فکر می کنم بازی خوب و منطقی را انجام دادیم.از بچه ها ممنون هستم.
وی افزود:برای نیم فصل تیم را تقویت می کنیم.ما دو بازیکن خارجی می خواهیم که یکی در دفاع است و دیگری در حمله که چهارشنبه به ایران می آیند.
مظلومی درباره جدایی مجیدی اظهار داشت:مجیدی به خاطر خانوده اش می خواهد برود.او تصمیمیش را برای جدایی گرفته و امیدورام به خاطر هواداران بماند.علاوه برا این کرار هم که رفت ،آن قدر به تیم ما گفتند کهکشانی که صائقه به ما زد.
مجیدی پیراهنش را برای هواداران استقلال پرتاب کرد/او رفتنی است؟
فوتبال ایران/کاپیتان تیم فوتبال استقلال پس از پایان بازی مقابل نفت پیراهن خود را برای هواداران تیمش پرتاب کرد.
به گزارش اوج نیوز ،این در حالی است که اخباری درباره جدایی و حضورش در امارات به دلیل مشکلات خانوادگی منتشر شده است.
پرویز مظلومی لحظاتی پیش در گفت و گو با اوج تاکید کرد که با جدایی مجیدی مخالف است.
/هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال/
برتری استقلال مقابل نفت تهران/ نیمه اول جام "آبی" شد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال با پیروزی برابر نفت تهران قهرمان نیمفصل لیگ برتر شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های نفت تهران و استقلال از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه آزادی در حضور حدود 6 هزار هوادار آغاز شد و با برتری 2 بر صفر استقلال خاتمه یافت.
دقایق اولیه این مسابقه به دلیل احتیاط دو تیم سرد و کسل کننده بود. در ادامه آبی پوشان یکی دو موقعیت تقریبا خطرناک را خلق کردند تا اینکه در دقیقه ۳۱ تیموریان دروازه نفت را باز کرد. استقلال در دقیقه ۸۶ توسط حنیف عمران زاده به گل دوم رسید.
استقلال با این پیروزی ۳۶ امتیازی شد و توانست قهرمان نیم فصل این دوره از رقابت ها شود و نفت تهران نیز با همان ۳۰ امتیاز در رده سوم و پس از سپاهان قرار گرفت. سپاهان هم 30 امتیازی است.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن قهرمانی بود. وی به کیانوش رحمتی از استقلال و مارسیو از نفت تهران کارت زرد داد.
بازیکنان نفت تهران:
سوشا مکانی، حمید فتحی، خوزه نارسیو، میثم آقا بابایی، علی عزتی، حمید طاهری فرد(۶۲- شاهین خیری)، یعقوب کریمی، میثم خسروی، جسیر مامیان(۵۱- فریرا)، رضا معقولی و ایمان موسوی( ۶۹- مجتبی زارع)
سرمربی: حسین فرکی
بازیکنان استقلال:
مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، فرهاد مجیدی، اسماعیل شریفات(۷۴- محسن یوسفی) و آرش برهانی (93- توحید غلامی)
سرمربی: پرویز مظلومی
حنیف عمرانزاده:
مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار میآید/ هدفمان قهرمانی در آسیا است
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم استقلال گفت: در صورت عدم حل مشکلات مالی فاجعه به بار میآید.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس حنیف عمرانزاده پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران گفت: در تمرینات قرار شد برای زدن ضربات سر روی ضربات ایستگاهی به سمت دروازه حریف بروم و همین کار را کردم و یک گل هم زدم.
وی در مورد قهرمانی استقلال در نیم فصل گفت: مزد زحمات را گرفتیم اما به قول مظلومی به قهرمان نیم فصل جام نمیدهند. مسئولان باید از تیم ما حمایت کنند. هدف ما قهرمانی در آسیا است و پتانسیل این کار را داریم.
عمرانزاده در مورد مشکلات مالی گفت: نه فقط ما بلکه تمامی باشگاهها مشکل مالی دارند. من هنوز بابت نیم فصل پولی از استقلال دریافت نکردم. فقط بابت طلب فصل گذشتهام پول گرفتم. مشکلات مالی میتواند تاثیر گذار باشد. استقلال متعلق به وزارت ورزش است و اگر مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار میآید. فتح الله زاده تنها است و مسئولان باید از او حمایت کنند.
بازیکن استقلال در مورد اینکه رقبای این تیم برای قهرمانی کدام تیمها هستند گفت: سپاهان، تراکتورسازی و نفت تهران حریفان ما هستند.
وی ادامه داد: نفت تهران تیم خوبی است که حسین فرکی آن را هدایت میکند. امیدوارم استقلال قهرمان شود و نفت تهران هم سهمیه آسیا بگیرد.
میخواستیم با اختلاف صدرنشین شویم
مظلومی: مجیدی تصمیم گرفته برود اما من راضی نیستم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مجیدی تصمیمش را گرفته و اکنون دنبال رضایت از من است اما من رضایت ندادم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر استقلال مقابل نفت تهران گفت: آنچه که از بازی میخواستیم سه امتیاز بود و خوشبختانه با یک بازی منطقی توانستیم به هدف خود برسیم. از تیم نفت کاملا شناخت داشتیم و میدانستیم آنها در لاک دفاعی موفق و در ضدحمله خطرناک هستند.
وی افزود: برنامه ریزی کرده بودیم تا از روزنههای پشت سر آنها استفاده کنیم و بچهها خوشبختانه بر خلاف بازی قبلی که عجول بازی کردند منطقی بازی کردند. نفت تیم خوبی است و در دقایقی ما را اذیت کرد. هدف ما این بود که با اختلاف در نیم فصل اول در صدر جدول قرار گیریم.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که آیا قصد ندارند در نیم فصل بازیکن بگیرند گفت: صد در صد در بعضی نقاط احتیاج به تقویت داریم. برای فرهاد مجیدی هم که مشکل خانوادگی پیش آمده و اعلام کرده میخواهد برود. ولید علی و جاسم کرار را هم نداریم. امروز به طور کل ۱۵ نفر بودیم. آنقدر به ما کهکشانی گفتند تا صاعقه در تیممان وارد شد.
مظلومی تصریح کرد: با این حال از بچهها ممنونم. از جمعه تاکنون سه بازی سنگین انجام دادیم ولی خدا را شکر توانستیم با پیروزی مسابقه را به پایان ببریم آن هم در شرایطی که تیم حریف ۹ روز استراحت داش
این تعطیلیها را نمی خواهیم
رحمتی: از دقیقه 70 به بعد نمیتوانستیم راه برویم
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: از دقیقه ۷۰ به بعد بازیکنان استقلال نمیتوانستند راه بروند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی پس از برتری 2 بر صفر مقابل نفت تهران در مورد وضعیت جسمانیاش گفت: دو سه هفتهای است که از ناحیه کمر اذیت میشوم و فرصتی برای استراحت نداشتم اما دو سه روزی به ما تعطیلی خورده و میتوانم استراحت کنم.
وی در مورد بازی با نفت تهران گفت: خدا را شکر که توانستیم از موقعیتها استفاده کنیم و با پیروزی در این مسابقه قهرمان نیمفصل شویم.
رحمتی درباره اینکه آیا بهتر نیست به دلیل فشردگی مسابقات در بازیهای حساس به میدان برود، گفت: اینکه شما میگویید به من مربوط نمیشود. هرگاه تیم بخواهد از من استفاده کند در خدمت تیم هستم. فوتبال حرفهای است و من باید در خدمت تیمم باشم.
وی در این خصوص که او یک سرمایه ملی است و شاید با مصدومیت طولانی روبهرو شود، اظهار داشت: فکر میکنم اگر فشار را از روی تیمها بردارند فرصت استراحت وجود دارد. به جای تعطیلی ۱۵ روزه و فرمالیته بهتر است مسابقات را هر ۴ روز یا هر ۵ روز یکبار برگزار کنند. ما این تعطیلات را نمیخواهیم. امروز از دقیقه ۷۰ به بعد بازیکنان استقلال نمیتوانستند راه بروند. دلیل اینکه ملیپوشان ما مصدوم میشوند و خوب نمیشوند همین فشار مسابقات است.
امسال هیچ پولی نگرفتم
برهانی: مجیدی جایی نمیرود/ امیدوارم در پایان فصل قهرمان شویم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم روندمان در نیم فصل دوم هم ادامه داشته باشد و بتوانیم در پایان فصل قهرمان شویم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس آرش برهانی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل نفت تهران در خصوص قهرمانی نیم فصل عنوان کرد: به دنبال یک بازی خوب بودیم تا با فاصله بیشتر از تیم دوم در صدر جدول قرار گیریم. امیدوارم این روند در نیم فصل دوم هم ادامه داشته باشد و بتوانیم در پایان فصل قهرمان شویم چون به قهرمانی نیم فصل جام نمیدهند.
برهانی در خصوص اینکه فرهاد مجیدی تصمیم گرفته از استقلال برود تاکید کرد: با جدایی مجیدی قدرت استقلال کم میشود اما من مطمئنم که آقا فرهاد جایی نمیرود.
وی در خصوص اینکه آیا مسائل مالی میتواند در قهرمانی استقلال نقش داشته باشد یا نه، گفت: مسلماً مسائل مالی خیلی ربط دارد. من خودم امسال هیچ پولی نگرفتم اما فتحاللهزاده قول داده مشکلات را حل کند.
هواداران ما لجبازی نمیکنند
مظلومی: آنقدر گفتند کهکشانی که چشم خوردیم/ از مجیدی خواهش کردیم بماند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: آنقدر گفتند تیم کهکشانی داریم که چشم خوردیم و امروز در مجموع 15 بازیکن داشتیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران و قهرمانی در نیم فصل در نشست خبری گفت: از بازیکنان تشکر میکنم که امروز شتابزده نبودند و موقعیتهای گلزنی را از دست ندادند. منطقی بازی کردیم و به آنچه میخواستیم، رسیدیم. میدانستم نفت دفاعی بازی میکند و هدفش ضد حمله است. تلاش کردیم نفت را جلو بکشیم تا از فضای پشت این تیم استفاده کنیم که در مواردی هم موفق بودیم.
سرمربی استقلال با اشاره به فشردگی برنامه بازیها گفت: 3 مسابقه سنگین و نزدیک به هم را انجام دادیم. امروز هم بازی قابل قبولی کردیم و 3 امتیاز شیرین گرفتیم. در نیمه اول بازیکنان در دادن پاس اشتباه زیادی داشتند اما در نیمه دوم وضعیت بهتر شد و در نهایت به خواستهمان رسیدیم.
مظلومی در مورد جدایی فرهاد مجیدی از استقلال گفت: او تصمیمش را گرفته و میخواهد برود. یک هفته با من دراین مورد حرف زد و در نهایت رضایت دادم که او جدا شود. مجیدی مشکل خانوادگی دارد. من با فتح الله زاده جلسه دارم و میخواهم با او صحبت کنم. چون باید جواب این هواداران را بدهیم از فرهاد خواهش کردیم بماند و در این سه چهار ماه خانوادهاش را به تهران بیاورد تا مشکلاتش حل شود. ما به مجیدی نیاز داریم و امیدوارم با ما باشد اما باید دید چه اتفاقی میافتد.
سرمربی استقلال در مورد جاسم کرار تصریح کرد: از او خواستیم به ایران برگردد و حتی در جلسه انضباطی شرکت کند اما تاکنون نیامده است. آنقدر گفتند تیم کهکشانی داریم که چشم خوردیم و امروز در مجموع 15 بازیکن داشتیم.
مظلومی در مورد اینکه چرا هواداران پرسپولیس بیشتر از هواداران استقلال به ورزشگاه میآیند اظهار داشت: باید از تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور داشتند تشکر کنم. بیشتر هواداران ما دانش آموز یا کارگر هستند و برایشان سخت است که در اول هفته به ورزشگاه بیایند از همین 10 هزار نفری که امروز آمدند تشکر میکنم، باید شرایطی فراهم شود تا تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند. برای دانش آموزان و دانشجویان سخت است که مدرسه را رها کنند.
وی ادامه داد: فوتبال خوبی بازی میکنیم و تماشاگران ما راضی هستند و به خاطر لجبازی و یا انتقاد از تیم نیست که در ورزشگاه حاضر نمیشوند. آنها مشکلات تحصیل و کاری دارند.
مظلومی در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: فردا جلسهای با فتح الله زاده داریم و میخواهیم بازیکن خارجی بگیریم تا جای بازیکنان جدا شده را پر کنیم.
وی در مورد نیم فصل گفت: قرار بود فقط 3 روز تمرین را تعطیل کنیم اما به دلیل خستگی بازیکنان 4 روز تمرینات تعطیل است و از روز پنج شنبه تمرینات را برای بازی با شهرداری یاسوج در جام حذفی آغاز کنیم.
به گزارش فارس مظلومی در پایان حاضر نشد با دوربین 90 صحبت کند.
در طول بازی اذیت شدم
جباری: امیدوارم در کنار مجیدی جشن قهرمانی را بگیریم
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: امیدوارم مجیدی در نیم فصل دوم هم کنارمان باشد تا قهرمانی را در کنار او جشن بگیریم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، مجبتی جباری در خصوص قهرمانی استقلال در نیم فصل گفت: هدف ما این بود که نیمفصل را به خوبی به پایان ببریم و تلاشمان را هم کردیم. هدف دیگرمان این است که در نیم فصل دوم بهتر شویم.
وی در خصوص اینکه آیا مشکلات مالی در روند استقلال تأثیر میگذارد یا خیر، عنوان کرد: فعلاً که حرفی از مسائل مالی نیست و به ما گفتهاند به زودی مشکلات حل میشود. همه چیز مکمل هم است تا بتوانیم نتیجه بگیریم.
جباری در خصوص اینکه مصدومیت دارد یا خیر، گفت: کمی درد داشتم اما توانستم بازی کنم هرچند در جریان بازی راحت نبودم اما خدا را شکر که توانستم به میدان بروم.
این بازیکن در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نبود استراحت میکرد، گفت: بازی حساس بود و اکنون که تعطیل شدهایم میتوانم استراحت کنم. البته در طول بازی اذیت شدم.
جباری در خصوص جدایی مجیدی از استقلال گفت: فرهاد مجیدی هرگاه کنار ما بوده زحمت کشیده است. او رابطه خوبی با تماشاگران دارد اما تصمیمی که گرفته یک مسئله شخصی است و به خودش مربوط میشود. امیدوارم مجیدی در نیم فصل دوم هم کنارمان باشد تا قهرمانی را در کنار او جشن بگیریم. او خودش میداند که چه تصمیمی بگیرد.
منتظری: بازیکن نفت به زبان پرتغالی فحش میداد
خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال گفت: مارسیو خوزه ۹۰ دقیقه به ما فحش میداد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان منتظری پس از برتری 2 بر صفر برابر نفت تهران در خصوص درگیریاش با مارسیو خوزه گفت: واقعاً زشت است که بخواهم یکسری مسائل را مطرح کنم. این بازیکن ۹۰ دقیقه به ما فحش میداد. او به زبان پرتغالی فحاشی میکرد و فکر میکرد ما نمیفهمیم.
وی افزود: هر کاری میکردیم این بازیکن فحاشی میکرد. ما با مربیان برزیلی و پرتغالی کار کردهایم و متوجه برخی لغات میشویم.
منتظری ادامه داد: چه معنی دارد که یک بازیکن خارجی به ایران بیاید و اینطور فحاشی کند. من هم عصبانی شدم و قبول دارم که نباید اینطور رفتار میکردم. به هر حال این مسائل زشت است و بهتر است دیگر در موردش صحبت نکنیم.
تحت تاثیر نام حریف قرار گرفتیم
فرکی: به استقلال نباختیم، به خودمان باختیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: به استقلال نباختیم و به بیتجربگی بازیکنان و اشتباهات خودمان باختیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، حسین فرکی پس از شکست ۲ بر صفر برابر استقلال گفت: به دو تیم خسته نباشید میگویم. شروع خوبی نداشتیم و بازیکنان ما تحت تأثیر نام استقلال قرار گرفتند و دچار استرس شدند و در نهایت بازی را به استقلال تقدیم کردیم. با تمام احترامی که برای استقلال قائلم باید بگویم امروز به استقلال نباختیم بلکه به اشتباهات خودمان و بیتجرگی بازیکنانمان باختیم.
وی ادامه داد: استقلال در دقیقه ۳۰ به گل رسید و بعد از آن ما کمی از لاک دفاعی خارج شدیم و میل به هجوم پیدا کردیم.
فرکی افزود: در بین دو نیمه به بازیکنان گفتم چیزی برای از دست دادن نداریم و در نیمه دوم نیز بازی را هجومی آغاز کردیم. در نیمه دوم ما بهتر بودیم حتی توپ را به تیر دروازه استقلال هم زدیم اما در نهایت توپهایمان گل نشد و قابل پیشبینی بود که از استقلال گل دیگری بخوریم. مسابقهای را که دوست داشتیم ۲ بر صفر به سود خود تمام کنیم ۲ بر صفر به سود حریف تمام شد و به آنها تبریک میگویم.
سرمربی نفت تهران ادامه داد: کمبودهایی در تیم احساس شد. ما باید در نیم فصل دوم بهتر شویم تا بتوانیم مثل نیم فصل اول جزو بهترینهای لیگ باشیم.
زارع: استقلال با خوش شانسی پیروز شد
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال نفت تهران گفت: استقلال با خوش شانسی پیروز شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی زارع پس از شکست دو بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بهتر از استقلال بودیم ولی آنها پیروز شدند. این برد را به استقلالیها تبریک میگویم اما این تیم با خوششانسی پیروز شد.
وی ادامه داد: در هر بازی برای پیروزی به میدان میرویم و برای برد تلاش میکنیم ولی امروز تلاش ما نتیجه نداد.
/حاشیه دیدار نفت تهران و استقلال/
درگیری منتظری و خوزه و سه اخطاره شدن رحمتی
خبرگزاری فارس: دو بازیکن تیم نفت تهران بر سر توپ با هم به جرو بحث پرداختند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، مارسیو خوزه و سوشا مکانی دو بازیکن نفت تهران در نیمه دوم بر سر توپ با هم به جرو بحث پرداختند.
* کیانوش رحمتی با دریافت کارت زرد سه اخطاره شد و بازی اول دور برگشت مقابل سپاهان را از دست داد.
* مسئولان ورزشگاه دستگردی برای سامان دهی جایگاه خبرنگاران این ورزشگاه، امروز در جایگاه خبری ورزشگاه آزادی حضور یافتند و از این جایگاه بازدید کردند تا امکانات این جایگاه را در دستگردی نیز اعمال کنند.
* فریدون زندی با حسین فرکی قبل از شروع نیمه دوم برخورد گرمی داشتند.
* منصور پورحیدری در ابتدای تیم نیمه دوم با جباری برای دقایقی صحبت کرد.
*پژمان منتظری در پایان دیدار با خوزه بازیکن نفت تهران درگیر شد.
آرای کمیته انضباطی درباره تخلفات دربی ۷۳ اعلام شد
پرسپولیس ۸ و استقلال ۹ میلیون جریمه شدند/تذکر به مجیدی و تیموریان و احضار کریمی
خبرگزاری فارس: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص تخلفات رخ داده در دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال صادر کرد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال از سری رقابتهای جام حذفی، تماشاگران تیم پرسپولیس اقدام به پرتاب سنگ و سر دادن شعارهای غیر اخلاقی نسبت به بازیکنان حریف کردند. بر همین اساس باشگاه پرسپولیس به پرداخت 80 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
همچنین به دلیل تخلفات تماشاگران تیم استقلال تهران مبنی بر فحاشی و اهانت به تیم حریف، باشگاه استقلال به پرداخت 70 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمن اینکه ورود بازیکنان ذخیره و عوامل اجرایی تیم استقلال به داخل زمین در صحنه شادی پس از گل از تخلفات ماده 25 آئین نامه انضباطی بوده و باشگاه استقلال به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
از سوی کمیته انضباطی به آندرانیک تیموریان و فرهاد مجیدی بازیکنان تیم استقلال به دلیل تحریک تماشاگران تذکر داده شد و یادآور میشود که در صورت تکرار این رویه در مسابقات بعدی، تنبیههای انضباطی نسبت به رفتار این دو بازیکن در نظر گرفته میشود.
همچنین علی کریمی به دلیل مصاحبه با رسانهها روز یکشنبه27/9/90 به کمیته انضباطی احضار میشود تا در خصوص موارد مطرح شده توضیحاتی را ارائه کند.
کمیته انضباطی از پرویز مظلومی-سرمربی تیم استقلال به دلیل تلاشش برای ایجاد آرامش تماشاگران و غلامرضا رضایی داشتن اخلاق ورزشی و منش پهلوانی در طول این دیدار، تقدیر و تشکر کرد.
/حاشیه دیدار نفت تهران و استقلال/
درخواست هواداران از مجیدی برای ماندن در استقلال
خبرگزاری فارس: هواداران استقلال از کاپیتان تیم خود خواستند به امارات نرود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران استقلال که شنیده بودند احتمال دارد فرهاد مجیدی در نیم فصل از استقلال جدا شود و به امارات برود، در جریان بازی علاوه بر اینکه او را تشویق می کردند خواستند از استقلال نرود. با پایان بازی در نیمه اول نیز این شعارها ادامه پیدا کرد و مجیدی که به سمت رختکن می رفت با شنیدن این شعارها به سمت هواداران رفت و برای آنها دست زد.
* اکبر میثاقیان، علی نظری جویباری، علی امیری، امید نمازی، مولایی، بهمن طهماسبی، فرزاد مجیدی و حسین ترابپور در جایگاه ویژه حضور دارند.
* عکسی از شهید تندگویان کنار زمین قرار داشت و بازیکنان هر دو تیم قبل از شروع بازی با ادای احترام به این شهید وارد میدان شدند.
* شماری از هواداران استقلال در جیاگاه معلولان به تماشای بازی مشغول هستند.
باید این شکست را فراموش کنیم
فتحی: به تجربه استقلال باختیم/ نتیجه عادلانه نبود
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال نفت تهران گفت: به تجربه استقلال باختیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید فتحی پس از شکست 2 بر صفر برابر استقلال گفت: به اشتباه خودمان و تجربه استقلال باختیم. کمی عصبی بازی کردیم و در دفاع اشتباههایی داشتیم.
وی ادامه داد: باید این بازی و باخت را فراموش کنیم و در نیم فصل دوم به موفقیتهای خود ادامه بدهیم. هیچکس تصور نمیکرد ما در رده دوم جدول باشیم ولی این کار را انجام دادیم.
کیانوش رحمتی بازیکن اخلاق استقلال شد
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال به عنوان بازیکن برتر اخلاق این تیم در نیمفصل اول لیگ برتر انتخاب شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، بعد از جلسهای که مسئولان تیم استقلال در خصوص انتخاب برترین بازیکن اخلاق نیمفصل اول داشتند، کیانوش رحمتی، هافبک این تیم توانست این عنوان را از آن خود کند.
به همین دلیل پاداش ویژهای به این بازیکن اهدا خواهد شد.
تك كلمهاي كه فرهاد مجيدي در رختكن به زبان آورد:«خداحافظ!»
اين خداحافظي فرهاد مجيدي شايد با خداحافظيهاي ديگر او خيلي فرق داشته باشد ولي شايد استقلاليها همچنان اميدوار باشند كه چنين بازيكني را از دست ندهند.
سايت گل ـ فرهاد مجيدي كاپيتان استقلال بعد از بازي با نفت تهران اعلام كرد كه ديگر نميتواند در اين تيم بماند و بايد استقلال را به مقصد امارات ترك كند. به گزارش سايت گل خبر خداحافظي فرهاد از استقلال چند روزقبل از بازي با نفت در بين بازيكنان اين تيم پيچيد. هم تيميهاي مجيدي بعد از پايان بازي و در رختكن مسابقه منتظر بودند كه فرهاد حرفي بزند تا همه چيز در مورد ماندن يا جدايي مجيدي مشخص شود.
بعضي از بازيكنان روي نيمكت نشسته بودند و بعضي از بازيكنان هم در حال دوش گرفتن بودند. فضاي رختكن هم تقريبا ساكت بود، مجيدي هم بعد از اينكه دوش گرفت آماده رفتن شد و بعضي از بازيكنان استقلال زيرچشمي او را نگاه ميكردند.
فرزاد مجيدي برادر فرهاد هم در رختكن آبيها بود و ميخواست همراه با برادر بزرگترش ورزشگاه را ترك كند. يكي از بازيكنان استقلال در توصيف شرايط رختكن تيمش به خبرنگار سايت گل ميگويد:« آقافرهاد هر وقت ميخواست خداحافظي كند به همه خسته نباشيد ميگفت و در اكثر مواقع هم عجلهاي نداشت. او اما بعد از بازي با نفت و در حالي كه ساك خود را روي دوشاش انداخته بود فقط يك كلمه به زبان آورد و گفت:«خداحافظ!»»
اين خداحافظي فرهاد مجيدي شايد با خداحافظيهاي ديگر او خيلي فرق داشته باشد ولي شايد استقلاليها همچنان اميدوار باشند كه چنين بازيكني را از دست ندهند.
مجیدی از استقلال رفت!فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم استقلال، سرانجام از این تیم جدا شد و برای بازی در یکی از تیم های لیگ امارات به این کشور رفت.
عصر ایران ورزشی - فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم استقلال، رسماً از این تیم جدا شد.
به گزارش عصر ایران ورزشی، در جلسه امروز بعد از ظهر مدیرعامل، هیات مدیره و سرمربی باشگاه استقلال، با جدایی فرهاد مجیدی از این تیم موافقت شد.
فرهاد مجیدی شب گذشته، بعد از بازی استقلال و نفت تهران، راهی امارات شده بود.
بازی تیم های استقلال و نفت تهران، آخرین بازی استقلال در نیم فصل اول لیگ برتر ایران بود.
بدین ترتیب مجیدی در نیم فصل دوم لیگ برتر، دیگر در استقلال توپ نخواهد زد.
مجیدی که برای پیوستن به یکی از تیم های لیگ امارات راهی این کشور شده است، هنوز اعلام نکرده است که در کدام تیم اماراتی بازی خواهد کرد.
روابط عمومی باشگاه استقلال نیز تا کنون خبری در این زمینه منتشر نکرده است.
فرهاد مجیدی در نیم فصل اول لیگ برتر ایران، بهترین بازکن استقلال بود.
پرویز مظلومی که برای قهرمانی در لیگ برتر حساب ویژه ای بر روی مجیدی باز کرده بود، روز گذشته بعد از بازی تیم های استقلال و نفت تهران، مخالفت خود را با جدایی مجیدی از استقلال اعلام کرد.
وی دلیل جدایی مجیدی از این تیم را مشکلات خانوادگی کاپیتان تیمش اعلام کرد.
پورحيدري:جدايي مجيدي از استقلال هنوز مشخص نيست
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: جدايي فرهاد مجيدي کاپيتان اين تيم هنوز مشخص نيست و رفتن يا نرفتن اين بازيکن به امارات طي دو تا سه روز آينده قطعي مي شود.
![]()
''منصور پورحیدری'' روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا با رد اخبار برخی رسانه ها مبنی بر جدایی کاپیتان استقلال از این تیم افزود: قرار بود نشست تصمیم گیری در خصوص مجیدی امروز برگزار شود اما به خاطر کسالت ''علی فتح الله زاده'' مدیرعامل باشگاه برگزار نشد.
وی با اشاره به تعطیلی 4 روزه تمرینات تیم استقلال پس از نیم فصل ادامه داد: مجیدی و دیگر بازیکنان تیم در این مدت می توانند به هر جایی سفر کنند و رفتن مجیدی به امارات در این 4 روز بلامانع است.
سرپرست تیم استقلال تصریح کرد: ماندن یا رفتن مجیدی از تیم استقلال بستگی به نظر مدیرعامل باشگاه دارد.
تیم فوتبال استقلال تهران که عصر شنبه با دو گل تیم نفت تهران را شکست داد با 36 امتیاز قهرمان نیم فصل لیگ برتر باشگاه های ایران شد.
===================================
رحمتي: با به چشم نيامدن بازيام کنار آمدهام
هافبک تيم استقلال گفت: تمرکزم روي قهرماني استقلال است و ديگر چيزي از فوتبال نميخواهم.
![]()
کیانوش رحمتی درباره قهرمانی استقلال در نیم فصل، شرایط این تیم برای نیم فصل دوم و برخی مسائل دیگر صحبتهای زیر را مطرح کرد.
* از قهرمانی در نیم فصل شروع کنیم...
خدا را شکر که توانستیم به قهرمانی برسیم. اکنون هدف اول و اصلی ما قهرمانی در جام حذفی است. میتوانیم امسال 2 جام کسب کنیم.
* یعنی استقلال این شرایط را دارد؟
چرا که نه. اول میخواهیم خیالمان از بابت جام حذفی راحت شود و سپس با فکر باز به لیگ برتر برسیم.
* کم و کسری در استقلال نمیبینی؟
فقط از مسئولان وزارت ورزش میخواهیم از استقلال حمایت کنند. مدیر عامل تلاش میکند تا مسائل مالی حل شود اما هر چه باشد این تیم زیر نظر وزارت ورزش است.
* همه از این میگویند که استقلال مهرههای خوبی دارد و طبیعی است که قهرمان شود؟
امسال گروه خوبی هستیم و این لیاقت را داریم که دو جام بگیریم.
* قبول داری که در برخی از مواقع نقطه ضعف هایی هم دارید؟
صد در صد همینطور است. مثلا اگر بازی نفت آبادان را برده بودیم میتوانستیم اکنون با 9 امتیاز اختلاف در صدر باشیم اما اینها اتفاقات فوتبال است و همینها است که فوتبال را زیبا میکند. هنوز هم فکر میکنیم بازی نفت آبادان انجام نشده و تازه میخواهیم این مسابقه را انجام دهیم. به دلیل فشاری که در دربی تحمل کردیم و انتظارات بالایی که از تیم میرفت مقابل نفت آبادان عملکرد خوبی نداشتیم.
* برنامه ریزی لیگ و فشردگی مسابقات بیشتر از همه تیم استقلال را اذیت کرده است؟
دقیقا همین طور است. استقلال در 8 روز 3 مسابقه برگزار کرده در لیگهای اروپایی چنین شرایطی نیست. ما نمیتوانیم حرفی بزنیم اما واقعا از این بابت آسیب دیده هستیم. واقعا ارزش دارد که به خاطر زودتر تمام شدن لیگ تیمها این همه بازیکن مصدوم بدهند. خسرو حیدری و مجتبی جباری که با مصدومیت برای استقلال بازی میکنند 20 درصد تیم ملی هستند. کاش بازیهای ما 5 روز یکبار برگزار میشد.
* فعلا که تعطیل شدید...
تعطیلات نیم فصل برای این است که بدنها شارژ شود و استراحت کنیم تا بتوانیم مسابقات پر فشار نیم فصل دوم را به خوبی برگزار کنیم. کجای دنیا را سراغ دارید در تعطیلات نیم فصل بازیهای جام حذفی را بگذارند. اکنون باید پس از 4 روز استراحت تمرین کنیم تا در جام حذفی بازی کنیم. تیم های دیگر که در جام حذفی نیستند بدنسازی میکنند اما ما باید تمرین برای بازی کنیم. نیم فصل یعنی استراحت و تمرین بدنسازی. بیشتر از این نمیتوان حرفی زد و مجبور هستیم که تابع باشیم. چون هدفمان قهرمانی است باید این مسائل را تحمل کنیم. در این 3 سالی که در استقلال بودم تاکنون تیم را این چنین پر روحیه ندیده بودم. سال گذشته هم مظلومی سرمربی ما بود ولی امسال چیز دیگری است. واقعا تیم برای قهرمانی بسته شده است. هر چند که نیم فصل دوم به مراتب کار سختتری دارد.
* از عملکرد خودت راضی هستی؟
تقریبا میتوانم بگویم بله. فکر میکنم در یکی دو بازی خوب نبودم اما در اکثر بازیها تلاشم را انجام دادم.
* معمولا بازیات به چشم نمیآید؟
با این قضیه کنار آمدهام و مشکلی ندارم. آنهایی که فوتبال را فنی تر نگاه میکنند، میتوانند در این خصوص ارزش گذاری کنند.
* فکر میکنی شانس حضور در تیم ملی را داشته باشی؟
با توجه به شرایط سنی که دارم خودم دوست ندارم به تیم ملی دعوت شوم و ترجیح میدهم جوانترها در تیم ملی باشند اما با توجه به عملکردی که در استقلال داشتم فکر میکنم میتوانستم یک بار به تیم ملی دعوت شوم و حداقل دیده شوم. خیلی ها در پست من دعوت شدند و خط خوردند. در هر صورت تمرکز من فقط قهرمانی استقلال است و اگر با این تیم به قهرمانی برسم دیگر چیزی از فوتبال نمیخواهم.
* از سوی باشگاه استقلال به عنوان مرد اخلاق انتخاب شدی؟
نظر لطف باشگاه بوده است. همیشه سعی کردهام نظم و انضباط را رعایت کنم البته من یک اخلاق بدی که دارم در برخی صحنهها زود عصبانی میشوم و از همین جا از کسانی که در چنین مواردی باعث رنجششان شدم عذر خواهی میکنم. در دلم چیزی نیست.
* فرهاد مجیدی هم که در حال جدا شدن از جمعتان است؟
متاسفانه همین طور است. یک هفتهای است که این خبر را شنیدهایم همه ما امیدواریم که فرهاد مجیدی بماند. او به تیم ما شخصیت میدهد و قدرت رهبری خوبی دارد.
منبع:ورزش 3
ولیدعلی پول استقلال را پس نمیدهد؟
ولید علی هافبک سابق استقلال بعد از جدایی از این تیم همچنان بدون تیم است و تمرینهایش را در باشگاه الکویت ادامه میدهد
ولید علی هافبک سابق استقلال بعد از جدایی از این تیم همچنان بدون تیم است و تمرینهایش را در باشگاه الکویت ادامه میدهد. ولید علی در شرایطی که با استقلال قرارداد داشت به یکباره این تیم را ترک کرد و این در حالی بود که او درصدی از مبلغ قرارداد خود را گرفته بود.
باشگاه استقلال هم از این بازیکن کویتی شکایت کرد تا پولی که به او دادند را پس بگیرند. البته این بازیکن حاضر نیست پول استقلالیها را پس بدهد، ولید علی گفته که آن پول به جیب خودش نرفته و مبلغی که از استقلال گرفته را به باشگاه الکویت داده است. در عین حال شنیده میشود ولیدعلی به خاطر خروج کرار جاسم از ایران و احتمال پیوستن به تیم دیگر نیمفصل به استقلال برمیگردد. این بازیکن به خاطر تعدد بازیکن همپست از ایران رفت و به طور ناگهانی اردوی استقلال را ترک کرد اما شاید رفتن کرار جاسم و سبک شدن ترافیک در جناح چپ باعث شود که بازیکن کویتی بار دیگر به استقلال برگردد.
برای پسران آبی
بازیهای جام باشگاههای جهان برای تمامی فوتبال دوستان واقعی ایرانی پر از حسرت است زمانی که می بینیم تیمی از آسیا در آنجا حضور دارد که در دو بازی رفت و برگشت مغلوب سپاهان شد ولی بخاطر سو مدیریت تیم ما بازنده بازی شده و تیم قطری موفق به بازی در برابر بارسلونا می شود ناخود آگاه حسرتی بر دل ما می نشیند مخصوصا آن که متوجه می شویم سپاهانی از این تیم قطری یک مغلو ب تمام عیار ساخت که عقیلی و رحمتی و حیدری و توره را نداشت فکر می کردیم که این حسرت باعث شود که امسال توجه بیشتری به بهترین تیم حال حاضر ایران یعنی استقلال داشته باشیم اما افسوس که چنین نشد نمی خواهم از حکایتهای این روزهای استقلال غول تاسف باری بسازم و بگویم در شان یک مدیر عامل نیست که در لابی هتل و در جلوی چشم بازیکنانش با کسی گلاویز شد بلکه می خواهیم نگاهی ویژه به فرهاد مجیدی و جاسم کرار و دیگر مسائل استقلال داشته باشم گفته می شود که فرهاد مجیدی تیم را ترک می کند فرهاد مجیدی یک شماره ۷ بزرگ برای تیم استقلال است او ناخود آگاه تصویری از شماره ۷ سالهای دور رئال و کاپیتان این تیم رائول گونزالس را تداعی می کند حتی عده ای او را با فرانچسکو توتی کاپیتان تیم رم ایتالیا مقایسه می کنند فرهاد مجیدی بازیکن بزرگی در فوتبال ایران است بازیکنی که کاشفش ناصر خان حجازی بود اما افسوس که فوتبال ما خصوصا در رده ملی نتوانست از فرهاد مجیدی به قدر کافی بهره بگیرد اما در ذهن خود تصور می کردیم که مجیدی می تواند در این سالهای آخر بازیگری خود در رقابتهای باشگاههای آسیا کاپیتان تیمی باشد که قهرمان لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا شده است فرهاد مجیدی تنها یک بازیکن و گل زن برتر و کاپیتان برای تیم استقلال نیست مجیدی این سالها روح باشگاه استقلال است مجیدی ناخود آگاه تصویر کاملی از یک کاپیتان را به تصویر می کشد و حالا قرار است بعلت مشکلات خانوادگی از استقلال جدا شود و در ذهن این تصویر را بوجود آورد که باز هم فوتبال ایران یک موقعیت بزرگ برای رسیدن به اوج فوتبال باشگاهی آسیا را از دست می دهد سوال بزرگ اول این است که جانشین فرهاد مجیدی چه کسی خواهد بود ؟تعطیلات نیم فصل لیگ برای استقلال شروع شده است و سه نمره منفی حاشیه ای کارنامه ۲۰ متن بازیهای استقلال در نیم فصل اول را مخدوش کرده است دعوای فتح الله زاده و ترک مجیدی و واگذاری جاسم کرار نکته بعدی است شاید عدم حضور جاسم کرار چندان به چشم نیاید اما می پرسیم در غیبت جاسم کرار چه بازیکنی قرار است که جانشین او شود؟ مظلومی می گوید دو بازیکن خارجی قرار است که چهارشنبه به تیم استقلال ملحق شوند که یکی در پست مهاجم و دیگری مدافع است می پرسیم خلا جاسم کرار چگونه قرار است جبران شود ؟ استقلال ولید علی و جاسم کرار را در خط میانی از دست داده است شاید گفته شود فریدون زندی قرار است در نیم فصل دوم جانشین آنها شود اما می پرسیم کارنامه بازیکنان خارجی استقلال در این فصل نشان داده است که دست اندرکاران استقلال در جذب دو بازیکن خارجی خود یعنی ولید علی و جاسم کرار اشتباه کرده اند و ممکن است باز هم این اشتباه صورت بگیرد تجربه ثابت کرده که معمولا بازیکنان خارجی که در تیمهای نه چندان مشهور به میدان می آیند بازیکنان بهتری هستند و بعنوان نمونه می توان به جان واریو اشاره کرد که در فولاد بود و بعدها در استقلال به او رفت و یا ابراهیم توره که در پیکان خودی نشان داد و یا به نمونه هائی چون اولرو م و ... می توان اشاره داشت می پرسیم آیا بهتر نیست استقلال بجای وارد کردن بازیکن به دنبال جستجوی بازیکن در بین بازیکنان لیگ باشد ؟ البته سهمیه های استقلال هم در این موضوع نقش دارد ا اماشاید استقلال بتواند کالاهای بهتری در لیگ پیدا کند تا این که دست به دامان بازیکنانی شود که چند جلسه قرار است تمرین کنند این نکته را باید بپذیریم که بازیکنانی که به استقلال می آیند باید جو این باشگاه را بخوبی بدانند گرنه خیلی راحت به یک نیمکت نشین صرف تبدیل می شوند اما بعد از این نکته معتقدیم در غیاب رفتن مجیدی استقلال باید خلا روحی انتقال این بازیکن را با انتقال یک ستاره جبران کند شاید مهاجمی بتواند به استقلال بیاید اما خلا روحی مجیدی و افت این تیم را باید یک ستاره بزرگ جبران کند و برای این کار باز هم استقلال باید در لیگ به دنبال ستاره ای بزرگ باشد اما نکته دیگر در مورد استقلال در فصل نقل و انتقال لزوم استخدام یک دروازه بان بزرگ دیگر و یا حداقل متوسط است استقلال تا به کی می خواهد به رحمتی فشار آورد استقلال در هفته های اخیر شاهد افت خفیف رحمتی شده است گلهائی که او در بازی با نفت خورد نشان از افت اندک او دارد او در بازی با نفت تهران هم شانس آورد که توپ به تیر دروازه خورده است استقلال باید برای دروازه خود فکر جدی کند بازیهای لیگ در نیم فصل دوم و جام حذفی و رقابتهای باشگاههای آسیا به استقلال مجالی نمی دهد که در صورت مصدومیت و سه اخطاره شدن و یا اخراج رحمتی این تیم بتواند مجالی برای باز یابی روحیه دروازه بانی بی تجربه را داشته باشد استقلال در خط دفاع و بال چپ و دروازه بان بسیار بیشتر از مهاجم نیرو احتیاج دارد زیرا میداوودی و برهانی و شریفات بازیکنانی هستند که خط حمله استقلال را پر بار کرده اند مگر آن که یک فوروارد بزرگ بجای فرهاد مجیدی به این تیم آید بازیکنی که سابقه خوبی هم در استقلال داشته باشد کسی شاید چون رضا عنایتی که در صبا چندان هم موفق نیست در هر حال امیدواریم پسران آبی استقلال که قهرمان نیم فصل و یکی از بهترین آبی های سالهای اخیر هستند بتواند در فوتبال آسیا فوتبال ما را موفق کنند
فرهادی: پدرم اول ذوب آهنی است بعد پرسپولیسی
مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن گفت: امیدوارم در نیم فصل دوم مدیریت باشگاه بتواند مشکلات مالی را حل کند و با قدرت به رقابتها بازگردیم و بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
اسماعیل فرهادی در گفتگو با ایمنا پیرامون عملکرد ذوب آهن در نیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر گفت: ما از آن بازی اول برابر راه آهن با بدشانسی مواجه شدیم و این بدشانسی تا قبل از دیدار با مس هم ادامه داشت؛ تیم ما گلهای خیلی بدی را دریافت میکرد و شاید اکثر بردهای خود را در نهایت در دقایق پایانی با تساوی عوض میکردیم.
وی ادامه داد: در هر حال با پیروزی شیرینی که برابر مس بدست آوردیم با خاطره خوبی به تعطیلات نیم فصل رفتیم و امیدوارم در نیم فصل دوم مدیریت باشگاه بتواند مشکلات مالی را حل کند و با قدرت به رقابتها بازگردیم و بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن در مورد استقبال کم تماشاگران از بازیهای ذوب آهن در نیم فصل اول رقابتها خاطر نشان کرد: شاید دلیل اصلی استقبال کم تماشاگران نتایج ذوب آهن در طول نیم فصل باشد و البته مسیر بد ورزشگاه و سردی هوا نیز تاثیرگذار است اما در هر حال امیدوارم هواداران در نیم فصل دوم استقبال بهتری از بازیهای ذوب آهن به عمل آورند زیرا ما به آنها نیاز داریم. البته استقبال کم تماشاگران فقط مربوط به دیدارهای ما نیست. از پرسپولیس و استقلال که پرطرفدارتر نداریم. ببینید از بازیهای این تیم با آن تلاشهای صداوسیما برای کشاندن هواداران به ورزشگاه چقدر استقبال می شود!
اسماعیل فرهادی که پدرش در اکثر بازیهای ذوب آهن در فولادشهر در ورزشگاه حضور دارد در اینباره اظهار داشت: پدر من یکی از طرفداران پر و پاقرص فوتبال است و اول طرفدار ذوب آهن است و در درجه بعدی نیز طرفدار پرسپولیس است و خدا را شکر میکنم که چنین پدری دارم و در تمام بازیها به ورزشگاه میآید.
esteghlale tehran
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)