سلام، فن xps من مدتیست که به محض روشن شدن با دور بالا شروع به کار می کنه و دیگه آروم نمیشه
می خواستم ببینم این طبیعیه؟
سلام، فن xps من مدتیست که به محض روشن شدن با دور بالا شروع به کار می کنه و دیگه آروم نمیشه
می خواستم ببینم این طبیعیه؟
هنگام استارت سیستم ، لحظه بالا اومدن ویندوز و تا لود کامل برنامه های استارتاپ ، فن روشن میمونه و کار میکنه. در پست های بالاتر علت رو برای یکی از دوستان توضیح دادم
اما اگر کار کرد و ادامه داد یک مشکل وجود داره که بار رو روی cpu زیاد می کنه و داغ میشه بنابراین فن تهویه روشن میمونه.... هم سخت افزاری میتونه باشه و هم نرم افزاری از ویندوز
من خودم اعتقاد دارم که وسائل الکترونیکی رو هر چی بیشتر نازش رو بکشی بیشتر برات ناز میکنن
ولی یکی از دوستان بهم پیشنهاد داده بود برای اینکه عمر باتری لپتاپ بشتر بشه هر وقت که دارم از برق شهر استفاده میکنم باتری رو در بیارم و تا وقتی که باتری کامل خالی نشده اون رو شارژ نکنم و ...
میخوام بدونم این در آوردن و وصل کردن دوباره باتری مشکلی برای باتری و از همه مهمتر برای خود لپتاپ به وجود نمیاره؟
زیادش آره ... شما باتری موبایل رو در میاری و هی میزاری ؟؟؟ نوت بوک هم مثل اون !
با تشکر از دوستان به خاطر پاسخ هایشان
من یه dell 1510 دارم وهنگامی که میخوام رم گوشیم رو درجایگاه mmc/sd قرار دهم رم من خوب جا نمیره ودیگه به سختی در میاد وهمچنین رم رو شناسایی نمیکنه.اصلا جایگاه sd/mmc ویژه رم یا من اشتباه میکنم لطفا نحوه خواندن رم توسط 1510 رو توضیح دهید
رم اگر از سری miniSD و microSD باشه که باید بزارید توی اداپتورش و بعد در قسمت رم ریدر
اگر دو تکه باشه مثل RS memory باید تیکه دوم را اتصال دهید و بعد بفرستید توی رم ریدر
و اگرهم کامل باشه خوب چیزی نمی خواد
مکانیزم گیر کردن و ریلیز کردن رم با فشار هست مثل همه دوربین ها و موبایل ها ... اگر مشکل داره خوب جک و فنرش خراب شدند
ممنون
registered user
شما چی پیشنهاد می کنی؟
یعنی بهتره وقتی که میخوام از برق مستقیم استفاده کنم باتری هم توی لپتاپ باشه؟
ببینید خود لپ تاپ ها سیستم مدیریت پاور دارند ... وقتی روی برق شهر هستید بزارید باتری باشه ولی هر 1 ساعت برق را بکشید و بزارید حداقل تا 30 درصد روی حالت balance یا optimize کار کنه ولی وقتی دوباره برق را زدید روی حالت maximum performance بزارید
(توضیحات برای ویندوز اصلی و ویستا بود)
با عرض سلام
لپ تاپ من سی دی ubunutu 8.04 را نمیتونه به صورت LIVE اجرا کنه ولی فدورا رو میتونه.
در ضمن cd هم سالمه چندین بار با pc ام چک کرده ام. اگه هرگونه نظری دارید خوشحال میشم به من بگید.
Sony Vaio CS16G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)