تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 555 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من به این دوستمون زنگ زدم.
    بهش میگم گوش آکبنده؟ میگه بعله ولی برای اینکه چک کنم که حتما آنلاک فکتوری بوده یه بار سیم کارت گذاشتم توش که مطمئن بشم.
    اومدم بگم ...
    گفتم بی خیال، بذار به حال خودش خوش باشه.
    این دوستان شما هم که میگین ازش خرید کردن همینجوری خریدن و راضین؟!!!
    منم امروز با این آقا قرار گذاشتم برام بیاره(اقای شهاب الدین دهقانی 09132761009) ولی دقیقا همین حرفو زده آیا مطمئن هستش یا نه ؟ دوستانی که خریدن خبر بدن که گوشی که از ایشون خریدن چطوره ؟ رام فارسی داره و آخرین آپدیت اون چیه ؟از دوستانی که پاسخ بدن پیشاپیش تشکر می کنم . yusefy جان شما خریدی اعلام نظر سریع کنید . تشکر.
    Last edited by compi; 19-06-2011 at 13:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

منم امروز با این آقا قرار گذاشتم برام بیاره(اقای شهاب الدین دهقانی 09132761009) ولی دقیقا همین حرفو زده آیا مطمئن هستش یا نه ؟ دوستانی که خریدن خبر بدن که گوشی که از ایشون خریدن چطوره ؟ رام فارسی داره و آخرین آپدیت اون چیه ؟از دوستانی که پاسخ بدن پیشاپیش تشکر می کنم .
    خوب دوست من داره برات چک میگیره بد کاری میکنه؟

دلت میخواد گوشی بیاد دم خونت اکبندشو باز کنی ببینی خرابه کل پولتم بره هوا؟

من خودمم گوشی رو گرفتم اکبندش برای تست باز بود و گفتن که تست گرفتیم برات و گوشی هم کاملا سالم بود.وقتی این حرف میزنن یعنی دارن تضمین میکنن که درسته.ولی وقتی یه گوشی بدون گارانتی میخری و پلوم هستش یعنی تمام مسئولیتش به عهده خودتونه اگه خراب باشه میخواید چیکار کنید؟؟؟

ولی وقتی طرف میگه مشکل نداره و تست کردم اگه مشکل داشته باشه بنا بر حرفی که بهت گفته میتونی بری بزنی تو سرش بگی گوشی که گفتی سالمه خرابه و کار نمیکنه....

در مورد رام فارسی سامسونگ به طور رسمی چنین رامی نداده بیرون و هر چی هست کاستوم رامه.پس اگه گوشی پلوم باشه امکان نداره که رام فارسی توش باشه مگر اینکه پلومشو باز کرده باشند و رامشو اپدیت کرده باشن که این هم برمیگرده به اینکه جعبه گوشی پلمش باز شده باشه

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم

و یه چیز دیگه ما فعلا چون تو اوایل فروش این گوشی هستیم چیزی به نام تقلبی تو این گوشی نیست خیالتون راحت ولی تو چند ماه دیگه ممکنه برو بچ چین دستبکار شن و شروع کنن به ساختن گالکسی اس 2 چینی..وای چه شود

اونجاست که دست بچه کوچولوها هم این گوشی رو میبینید بعد میپرسید چند خریده میگه 2000 تومان خریدم تازه اهنگ تولدت مبارک هم داره..

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 19-06-2011 at 14:09.

3. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز با این آقا قرار گذاشتم برام بیاره(اقای شهاب الدین دهقانی 09132761009) ولی دقیقا همین حرفو زده آیا مطمئن هستش یا نه ؟ دوستانی که خریدن خبر بدن که گوشی که از ایشون خریدن چطوره ؟ رام فارسی داره و آخرین آپدیت اون چیه ؟از دوستانی که پاسخ بدن پیشاپیش تشکر می کنم . yusefy جان شما خریدی اعلام نظر سریع کنید . تشکر.
    بسیااااااااااار مبرکه
    عزیز گوشی من پلمش باز بود اما نو بودنش معلوم بود رامش wke2 هست فارسی ساپورت نمیکنه منم هنوز جرات نکردم رام جدید نصب کنم
    احتمالا امشب برم تو کارش
    اگه سوالی داری در خدمتم عزیز
    Last edited by yusefy; 19-06-2011 at 14:42.

5. 3 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با این حساب من هم یه گوشی n79 دارم که الان 3 ساله دارم هر روز تستش می کنم. اگر کسی مشتری بود به من پیغام خصوصی بده!

7. 2 کاربر از amirmaliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود.دوستان گلی که این گوشی رو گرفتن لطفا بگید برای خرید باید چه کارایی رو دقیقا انجام داد(چه چیزایی رو چک کرد) برای خرید مطمئن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

دوستان برنامه های این اندروید به چه شکلی نصب میشن؟ مشکلی با پولی بودنشون نیست؟ گوشی با گوشی فرق میکنه؟

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برنامه های این اندروید به چه شکلی نصب میشن؟ مشکلی با پولی بودنشون نیست؟ گوشی با گوشی فرق میکنه؟
    در مورد نحوه نصب راحت منم سوال دارم اما برنامه های اندروید مارکت عمومارایگانه و برای همه گوشی ها یکسانه اما روی این گوشی چون دوال کوره برای بعضی بزنامه ها و بازی ها ورژن مخصوص خودش باید نصب شه

12. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

مثل آب خوردن میریزی تو گوشی مینصبی.....غیر پولی ها هم عموما کرک میشن میتونی از سایت های مختلف دان کنی...

14. 2 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

12

اينج يه برنامه با آموزشش براي نصب برنام و بازي هاي آندرويد هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

مرسی دوستان که جواب میدین.

اون دوستایی که دارن ریویو اماده می کنن لطفا جی پی اسشو بدون اینترنت هم چک کنن بی زحمت.
    واسه نوکیا که 5 مین میکشه قفل کنه،کلا ا وی داغونه.داغوون

18. این کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •