سلام بچه ها میخواستم ببینم این لینک صفحه اول 100% سالم؟؟؟
اگه مشکلی هست میخوام setup بازی رو که خودم دارم وخریدم و 100% سالم تیکه تیکه کنم براتون توی پرشین گیگم آپ کنم
که اگه تو پرشین گیگ آپ کنم دیگه تا هر وقت که بخواییم میمونه![]()
سلام بچه ها میخواستم ببینم این لینک صفحه اول 100% سالم؟؟؟
اگه مشکلی هست میخوام setup بازی رو که خودم دارم وخریدم و 100% سالم تیکه تیکه کنم براتون توی پرشین گیگم آپ کنم
که اگه تو پرشین گیگ آپ کنم دیگه تا هر وقت که بخواییم میمونه![]()
بله لینک صفحه اول سالمه
ولی خب تو هم میتونی زحمت بکشی آپلود کنی بذاریم توی صفحه اول که خیالمون راحت بشه![]()
ورژن بازی شما چیه ؟اگه مشکلی هست میخوام setup بازی رو که خودم دارم وخریدم و 100% سالم تیکه تیکه کنم براتون توی پرشین گیگم آپ کنم
برای منورژن بازی شما چیه ؟1.04
با سلام ببخشید شما گفتید که برای اولین بار خودش بار انتخاب میکنه ولی من هرچی میرم بازم خودش برای دفعات دیگر هم انتخاب میکنه باید چکار کنم؟
لینک صفحه اول هم ورژنش همینه کهبرای من1.04
پس جدید نیست ؟
آره دیگه با صفحه اولی فرق نمیکنه ولی این راحت تره دیگه لازم نیست رو سی دی نصب بشهلینک صفحه اول هم ورژنش همینه که
پس جدید نیست ؟
یه فایل داره به نام setup exe که کهه اگه اون رو اجرا کنی بهت یه setup میده به همین راحتی![]()
با سلام ببخشید بعد از این که اولین بار رو که بهت میده به مقصد میبری بار بعدی هم خودش بهت میده
ورژن بازی من 1.0.0 هست
سلام دوستان.
خيلييييييييي ممنون بابت آپلود اين بازي. من UK Truck simulator رو تموم كرده بودم و شديدا دنبال اين بازي ميگشتم.
يه سوال از اونايي كه يورو تراك رو هم بازي كردن: آيا نقشه ي يورو تراك از جرمن تراك بزرگ تره؟
(راستي اين اولين پست من تو سايت هست!)
الان زیاد ورژن مهم نیست مهم این هست که برای بازی 2 تا لینک دانلود میشه
پریا جان اگه ممکن هست اون بازی رو آپلود کن بزاریم توی صفحه اول
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)