اون نقطه سبز مربوط به پایین کشتی هست که باید بری اون جا ولی الان دیگه راه بسته شده بنابراین باید از یک یا دوتا سیو قبلتر اجرا کنی و باید بری تو آزمایشگاه و tak cannon رو برداری
اون نقطه سبز مربوط به پایین کشتی هست که باید بری اون جا ولی الان دیگه راه بسته شده بنابراین باید از یک یا دوتا سیو قبلتر اجرا کنی و باید بری تو آزمایشگاه و tak cannon رو برداری
نه بابا
منو بگو که خودم زدمش!!!
البته مزش هم بد نبود... حسابی هیجان داشت![]()
سلام دوستان.
من پچ 1.2 کرایسیس رو با حجم 361 مگابایت دانلود کردم. بعد از نصب این پچ، کرک بازی از کار افتاده. فکر میکنم برای اجاری بازی هم به کرک ورژن 1.2 نیاز داره.
کسی لینک دانلود این کرک رو داره واسمون بزاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
سری جدید این بازی کی قراره بیاد؟
با تشکر از همگی.
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان
سلام دوست عزیز
تو این قسمت پرافیت ( همون فرماندتون) که چند مرحله قبل توسط یکی از موجودات فضایی شکار و ناپدید شده بود سالم برمیگرده اما لباس نانوییش آسیب دیده و اگر سر وقت به یک منبع گرما نرسه، خودش میگه که دیگه نمیتونه ادامه بده. و باید از نو شروع کنی.
حالا بگذریم.
بعد از اینکه از دو تا منبع گرما عبور کردی در سومین مرحله نباید به نقطه سبز رنگ توجه کنی بلکه باید سمت راستت از برفها بالا بری و بعد از اون از یک پل نیمه شکسته عبور کنی. وقتی از پل رد بشی این مرحله به پایان میرسه.
حالا یکی از دوستان هم لطف کنه و جواب سوال قبلی من رو بده.
با تشکر از همگی
Last edited by saman_k2; 25-06-2010 at 21:07.
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو که در اطراف خانه هستند را کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطراف نگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم فقط در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید .ضمنا راهنمایی دوست عزیز (سامان k2) مربوط به قبل از این مرحله است.
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو در اطراف خانه بهمراه سایر یارانم کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم فقط در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان ضمناً راهنمایی saman k2 عزیز مربوط به مرحله قبلی است در حالیکه من در مرحله بعد از عبور پل هستم و 10 روز است که گیر کردم[/
![]()
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو در اطراف خانه با یارانم کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان .ضمنا راهنمای دوست عزیزم آقای saman k2 نیز مربوط به مرحله قبلی است که تمام شده و من در مرحله بعد از پل هستم.
سلام. تو مأموریت های چی نوشته؟! باید چه کار کنی؟ قاعدتأ الان باید سوار یکی از اون ماشین ها بشی ،(فکر کنم آخری) و پشت مسلسلش بشینی تا حرکت کنید. (کلأ 2-3 مرحله بیشتر به پایان بازی نمونده!)
آقا چه سیستمی این بازی میخواد تا روی high بیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)