بادی گروم فیلیپس 2030 یا 2040
حدود 300 تومن هست . 2 درجه داره . یکی صفر میزنه یک درجه ش هم یه حالت ته مو میزاره . ماشین اصلاح بدن خیلی خوبیه
بادی گروم فیلیپس 2030 یا 2040
حدود 300 تومن هست . 2 درجه داره . یکی صفر میزنه یک درجه ش هم یه حالت ته مو میزاره . ماشین اصلاح بدن خیلی خوبیه
مرسی جاهای حساس هم میشه زد دیگه؟بادی گروم فیلیپس 2030 یا 2040
حدود 300 تومن هست . 2 درجه داره . یکی صفر میزنه یک درجه ش هم یه حالت ته مو میزاره . ماشین اصلاح بدن خیلی خوبیهتییغه 2040 کند نمیشه؟
منم سرچ کردم همه از این ماشین تعریف کردن
رمینگتونم گویا کسی تجربه استفاده ازشو نداره
پاناسونیکم که انگار جالب نیست
Last edited by mamadalmani; 09-04-2014 at 23:48.
سلام . بله عزیز میشه
نه دوست عزیز بادی گروم های فیلیپس عالی ان : 2020.2030.2040 همه خوبن
من 2020 دارم مثه تیغه دیگه چه برسخ به 2030 و 2040
سلام
بعد از تحقیقات بسیار زیاد برای خرید از بین پاناسونیک lv65 و lf51 تصمیم گرفتم lf51 رو بگیرم
4 نمایندگی و مغازه سر زدم جالب بود با اینکه با فروش lv65 سود بیشتری کسب میکنند ولی عحیب روی lf51 همه تاکید داشتند!
امروز بعد از 3 روز که صورتم شیو نشده بود شیو کردم واقعا عالیه واقعا عالی!!!
حرف نداره!!
ریش تراش قبلی من فیلیپس 1280cc بود با وجود دستگاه شست و شو تغییری هم نمیکرد اصلاحش!
واقعا فیلیپس مقابل این هیچ هست! زیر گردن رو بدون اینکه کمترین سوزشی احساس کنی میزنه!
پیشنهاد میکنم به تمام کسانی که قصد خریدش دارن شک نکنند!
آقا ما یه زمونی یه غلطی کردیم سری 7 براون رو خریدیم، یه نفر می خواد پول مایع ضد عفونی و پاک کننده اش رو برسونه، الانم ظاهرا 700-800 تومنی هست.
واقعیت اینه که من از روز اول نمیتونم قسمت گردنم رو با این دستگاه اصلاح کنم، چون ریشم به هر طرفی رشد داره و باید حداقل 1 بار با ژیلت اصلاح کنم تا به طور کامل اصلاح بشه.
خواستم ببینم قلق داره و یا نسبت به صورت افراد فرق میکنه؟
در ضمن دوستان از بین دستگاههای اصلاح سر ور صورت (معروف به موزر) فیلیپس کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن؟
سلام
ممنون از راهنماییتون
منظورتون از عالی یعنی صفر مانند تیغ میزنه ؟
چون منم بین LF51 و البته LV61 مرددم . تقریبن مدل دوم 300 تومن گرونتره . خواستم بدونم اگر تفاوت آنچنان نداره 51 و بگیرم
ممنون
سلام
آره مثل تیغ میزنه
والا بنده اول قصد داشتم همون 61 رو بخرم بعد دیدم 65 جدیدتره سراغ اون رفتم
ببینید سر مدل 65 بزرگه برای کسانی که صورت و گردن کوچک دارن اصلا به درد نمیخوره! چون بعضی جاها رو نمیتونه بزنه ولی سر lf51 چون کوچک هست همه جای زیر گردن میره و میزنه
به نظر من فرقی نداره و ارزش نداره اینقدر بخوای خرج کنی!!
مدل 1280 فیلیپس که دارم چون 3 تیغه بود فکر میکردم حتما باید 5 تیغه و قوی ترین رو بگیرم شاید به دردم بخوره آخه پوست من بسیار بسیار بسیار حساس و نازک هست! ولی امروز با کمال تعجب دیدم عالی اصلاح کرد!
به نظر من اصلا ارزش نداره بخوای اون مدلها رو بگیری!
فکر کنم با این مدل بتونم هر روز هم اصلاح کنم تست میکنم بهتون میگم
دوست عزیز شما میتونید از ریش تراش های پاناسونیک برای اصلاح موی بدن هم استفاده کنید ...... ولی اون موقع خیلیمیشید ....
چون مثل تیغ میزنند ، مثل موی سینه و..... بدون اینکه زخم کنند و یا اینکه حساسیت به وجود بیارن ، این مورد رو شخصا تست کردم .....
اما اگه دنبال ماشین مخصوص اصلاح بدن هستید یا همون BODY SHAVER
توصیه من : پاناسونیک مدل ES2265 هست ، که خودم هم دارم ، البته استفاده آن چنانی ازش نمیکنم ، اما به نسبت فیلیپس که چند سال قبل داشتم اصلا
قابل مقایسه نیست ...... تفاوت از زمین تا آسمون .....!!!
در واقع بالاترین مدل BODY SHAVER در بین محصولات پاناسونیکه ....!!
مشخصات : برش مستقیم -اندازه های اصلاح: 9، 6 و 3 میلی متر -دارای خط زن - دارای سر قابل شستشو - استفاده به صورت خشک و مرطوب -منبع تغذیه: باتری قابل شارژ -دارای استند شارژ - مدت شارژ کامل: 480 دقیقه - مدت زمان استفاده پس از
شارژ: 30 دقیقه -ویژگی ها: - کامل ترین پیرایشگر پاناسونیک با قابلیت امکان دسترسی به تمام نقاط بدن - دارای 3 شانه مخصوص کوتاه نمودن ریش در 9 اندازه و طول مختلف از 2 تا 14 میلی متری - جنس فوق العاده توری فلزی بدون ایجاد حساسیت
برای انواع پوست - با پیشرفته ترین ساختار بدنه منطبق با فرم دست آقایان جهت اصلاحی راحت و تمام عیار - قابل خم شدن تا 75 درجه
با سلام خدمت دوستان
خیلی از صفحه های این فروم را خوندم و نهایت تصمیم به خرید گرفتم. هفته ی گذشته panasonic LV65 خریداری شد و بعد از 3-4 بار اصلاح که انجام شد واقعا راضی هستم.
نگرانی دائمی من این بود که ممکنه مثل تیغ اصلاح نکنه اما واقعا مثل تیغ کوتاه می کنه. نه حساسیت ایجاد می کنه و نه صورت رو اذیت می کنه خیلی راحت حتی زیر گردن هم میزنه.
از تمام دوستان که در این فروم اطلاعات مناسبی از تجربه هاشون رو گذاشته بودن هم تشکر می کنم.
سلام.ببخشید که یکم دیر جواب میدم :(
واسه چی همش بزاریم داخل برق؟یه چراغ نشانگر شارژ داره،میزنی به شارژ روشن میشه و وقتی شارژش کامل شد شروع میکنه به چشمک زدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)