برا کل ادرس بوک.من 37 تادرم میفرسته.اما هرچی دتو ادرس بوک باشه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
برا کل ادرس بوک.من 37 تادرم میفرسته.اما هرچی دتو ادرس بوک باشه
از اینترنتتون هست. برای یه لحظه با توجه به اینکه سرعتش کمه سند و رسیو نمیکنه و باز از سر میگیره.بهتره تو یجای دیگه اپلود کنید و لینک رو بفرستید.
اره میشه اما از رو جیمیل ایدی میسازه با پشتیبانی جیمیل.جیمیل رو باز کنید و برید تب دیگه یاهو باز کنید و اتصال با گوگل بزنید و ادامه بدید.
( اگه امنیت براتون مهمه اصلا ازین روش استفاده نکنید)
کسی جواب این سوال رو میدونه؟
نه میگم از خود مسنجر میشه وارد شد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل برام پیش اومده
اکانت یاهو من قفل شده و موقع لاگین کردن پرسشهای امنیتی میخواد ازم
منم اینا رو یادم نیست
ایمیل پشتیبان این ایمیل هم از بین رفته و قابل دسترسی نیست
راهی نیستش من بتونم اکانت رو برگردونم؟
"رمز و اکانت رو هر دوشنو دارم و و مشکل ندارن از این لحاظ"
اگر ممکنه یه راهنمایی به من بکنید خیلی حیاتیه
ممنون از همه بچه های زحمت کش این بخش
ممنون از پاسخ شما
پس چرا تا پیش از این با همین اینترنت دایل آپ در یاهو فایل رو بدون هیچ مشکلی اتچ می کردم و می فرستادم ؟
در فاصله ای که شما پاسخ بدین یک سرچی کردم دیدم خیلی ها در دنیا با همین مشکل من یعنی عدم امکان ارسال فایل در یاهو مواجه هستند . بعید می دونم که اونها هم اینترنت شون دایل آپ باشه . بنظر میاد از خود یاهو باشه
اگر مشکل اصلی از سرعت کم اینترنت هست پس چطور میشه با همین سرعت کم فایل رو در جای دیگه آپلود کرد ؟
کسانی که من براشون فایل می فرستم بلد نیستند که چطوری از این آپلودسنترها دانلود کنند . آیا جایی هست که لینک مستقیم برای دانلود بده ، یعنی طرف با یک کلیک روی لینکی که براش می فرستم بتونه دالود کنه و دیگه دنگ و فنگ نداشته باشه ؟
من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
فایلتون دقیقاْ چقدر هست؟
ارور نمیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میگن 25 مگ ولی انگار کمتره.
ولی راههای زیادی برای فرستادن فایلهای بزرگتر هست. انگار یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار اینها پولیه. اگه میتونی فایل را میشه فشرده کن تا حجمش کم بشه یا دو تکه اش کن. (اگر بشه مثل فایل صوتی تصویری)
سلام .
توی جیمیل میشه شماره تلفنمون رو بزاریم تا اگه کسی خواست از جایی -- کنه یا وارد بشه به گوشیمون رمز بیاد که باید اون رمز رو بزنیم تا وارد شیم ...در واقع امنیت بالایی داره ...ایا یاهو هم همچین چیزی داره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)