کسی جواب را می داند![]()
کسی جواب را می داند![]()
توی سربازی بین سربازها رابطه ج ن س ی هست؟
من از چند تا از دوستام که رفتن شنیدم ایا واقعیت داره؟
سلام دوستان
من قراره تیر برم سرباری و معافیت جبهه 12 ماه شده که فرستادم به نظام وظیفه.
حالا تکلیف من چیه همون 12 ماهه یا 9 ماه؟؟؟
در ضمن این برگه که اومده تاریخ اعزام رو معین کرده رو که لازم نیست ببرم دوباره دانشگاه؟؟؟
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
سلامی دوباره
یه سوال دیگه هم داشتم که یادم رفت ملاک اینکه بعضیا میفتند سپاه و بعضی ارتش و ... چیه؟؟؟
یه سوال هم اینکه راسته که ارتش از بقیه سختتر میگیره. من چند ماه گرفتم خونه خوابیدم یه وقت کاری نکنند پا بزارم به فرار[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
راستی حقوق چقدر میدن؟
Last edited by omid.pari; 22-04-2011 at 21:24.
سلام. من گواهی کسری خدمتمو قبل سال 90 گرفتم و تو برگه نوشته که 14 ماه کسری خدمت دارم. ولی دفترچمو 20 فروردین پست کردم. کسری شامل من میشه؟ یا 9 ماه؟
متاسفنه یا خوشبختانه این روابط همه جا وجود داره.یه جاش هم در طول خدمت سربازی.البته اگه انسان قوی باشه هیچ نیرویی نمیتونه اون رو مجبور به تن فروشی کنه.
ناگفته نمونه اگه منظورت زورگیری باشه اون بحثش جداست ممکنه در طول دوران خدمتت یکی دومورد رو به چشمت ببینی که دارن در مورد یکی از هم دوره ایات انجام میدن..که فکر میکنم امر طبیعی باشه.
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
در صورت از کار افتادن پدر فقط پسر بزرگتر میتونه از معافیت استفاده کنه.
خواهر در جمهوری اسلامی نان آور شناخته نمیشه،پس تاثیری در معافیتها نداره.مگر شرایط خاص.
کسی میدونه توی ارتش دوره کد 11110 پیاده، منظور چیه؟ یعنی چی میخوان یادمون بدن؟
به گمونم مال شما همون 12 کاه بمونه چون رییس نظام وظیفه میگفت اونهایی که گرفتن دیگه تموم شده و ماله اونها تغییر نمیکنه ایشالله که 12 ماه کسری میگیری
نه دیگه با دانشگاه چیکار داری نیاز نیست هیچ کجا ببری
ملاک شانسه یکی میفته سپاه یکی میفته ارتش یکی هم بد شانسه میفته نیرو انتظامی
ارتش اموزشیه سختی داره ولی تو پادگان خیلی سخت نیست در ثانی شما که تحصیلات دانشگاهی داری تو ارتش خیلی هواتو دارن ولی تو نیرو انتظامی لیسانس هم داشته باشی اذیت میشی .
6 ماه خدمت دیگه چیه که بخوای فرار بکنی
حقوق من که گروهبانیکم بودم 36 تومن بود کلا بین 30 تا 50 تومنه
سلام دوستان
آموزش من تمومید میخواستم ببینم چطور میتونم واسه کسری جبهه اقدام کنم، سال قبل رفتم (با پدر) اونجا که پدر خدمت و بازنشت شده بود ولی اذیت کردن و گفتن نمیشه...
میشه راهنمایی کنید ک چیکار کنم ؟؟؟
ممنون
سلام
من الان 8 ماه از خدمتم گذشته
اولین پستی که اینجا دادم قبل خدمت بود![]()
یادش بخیر
اما سئوال
آیا راهی هست که ادامه خدمت رو امریه یک سازمان رو بگیرم و توی شهر خودم و در یک سازمان ادامه بدهم ؟!
سلام دوستان
من 3 روزه که دوره آموزشیم را که در نیروی دریای ارتش در سیرجان بود با مدرک فوق دیپلم تمام کردم و باید بعد از پایان مرخصیم
خودم را به بندر شهید باهنر بندر عباس معرفی کنم...
حالا کسی آشنایی یا تجربه خدمت در این بندر را داره که من را با شرایط اونجا آشنا کنه؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)