تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 416 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

5 تا بازی سخت جلوی بارساست : مایورکا، سویا، والنسیا، رئال و از همه سخت تر ویارئال که مخصوصا تو 2 تای آخری بارسا حداقل 4 امتیاز از دست میده. اما از اون طرف رئال هم همین بازیها رو داره و به خاطر همین فکر کنم تیمی که بتونه سویا، مایورکا و والنسیا رو ببره قهرمانیش 100در100 میشه.

البته رئال یه بازی جلوی اتلتیکومادرید داره تو زمین حریف که با توجه به اینکه آخرای فصله بستگی داره به موقعیت اتلتیکو تو جدول
    پ.ن: یادم نبود که رئال با بیلبائو هم بازی داره. پس دیگه قهرمانیم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پ ن: این نکته رو هم اضافه کنم تو فینال جام حذفی واقعاً رئال کار مشکلی‌ داره چون ارزش اون بازی برای بارسا ۱۰ برابر بیشتر از بازی ال کلاسیکو هست و همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالان‌ها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی‌ نصیب بمونن
    در این مورد باید بگم که هنوز حضور رئال در فینال قطعی نشده ، روی ضد حملات حریف ( فاز انتقال ) رئال واقعا مشکل داره در دفاع کردن ، در همین بازی دیشب اوساسونا هم به خصوص از دقیقه ی 70 به بعد شاهد این مشکل بودیم .

اما :

7 امتیاز اختلاف ؛ برای اینکه رئال قهرمانی رو بدست بیاره ، باید تمام بازیهاش رو تا الکلاسیکوی برگشت ببره و بارسا باید حداقل دوبازی رو ببازه ( که یکیش هم در الکلاسیکو باشه و با اختلاف بیش از 5 گل ) و یک بازی هم مساوی بکنه ( که با شرایط فعلی بعید به نظر می رسه )

در مورد ترکیب رئال هم به نظرم بازیکنانی مثل کانالس و لئون اگر بیشتر بازی داده بشن بد نیست ( به خصوص کانالس ) ،

سرنوشت قهرمانی لالیگا به طور کل از دست رئال خارج شده اما کسبش غیرممکن نشده، فقط باید حداکثر امتیازات رو کسب کرد و به از دست دادن امتیاز توسط بارسا امید بست ، به هرحال هفته ی بیستم به کسی جام قهرمانی داده نمی شه ، این تورنمنت ادامه داره و از همه مهمتر "این فوتبال هست که ادامه داره" .
    +
    تشکر از علیرضا

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

برعکس بازی سویا - رئال که خیلی جذاب بود بازی دیشب جالب نبود تماشاچیا و توپ جمع کنا هم شورشو در آورده بودند.
    با اینکه به قهرمانی نزدیکتر شدیم اما هنوزم زوده که بگیم بارسلون قهرمانه(امیدوارم رئال بیخیال لالیگا نشه)
    هیپ هیپ بارسلون

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

باید رفت برای دو جامِ دیگر

دیگر پیشخوانها:

اوساسونا 1-0 رئال مادریدبارسا در 7 امتیازی

بازیسازی در دستانِ خدیرا و لاس بی فایده بودشروع بد برای آدبایور

نظرسنجی مارکا: 85% لالیگا را تمام شده میدانند

حالا باید روی کوپا دلری و لیگ قهرمانان تمرکز کرد

تاکتیکِ جدید:پرت کردنِ یک توپ جدید به زمین هنگامی که مادرید در حالِ حمله است

والدانو در حمایت از مورینیو "با هم میتوانیم"

والدانو:ما عقب نشینی نمیکنیم

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

هفت امتیاز و ناامیدی زیاد

دیگر پیشخوانها:

اوساسونا 1-0 رئال مادریدلالیگا مُرد!زنده باد کوپا!زنده باد لیگ قهرمانان!

یک مادریدِ بد مقابل انگیزه ی غیرطبیعی اوساسونا شکست خوردآدربایور در دقیقه 64 به میدان آمد و تا حدودی خوب بود

/ با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

برگشتن به تمرينات و تمركز روي جام حذفي

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

برگشتن به تمرينات و آماده شدن براي نيمه نهايي جام حذفي

شاگردان ژوزه مورينيو اولين تمرين هفته را فردا در والدبباس برگزار ميكنند تا خودشان را براي بازي دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي مقابل سويا آماده كنند.رئال پنج شنبه شب ساعت 22 به وقت محلي (12.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه برنابئو ميزبان سويا خواهد بود

جلسه تمرينات سفيدها فردا ساعت 11 صبح به وقت محلي در پشت درهاي بسته برگزار ميشود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صحبتهاي كاسياس و راموس پس از بازي با اوساسونا

پس از شكست 1-0 اوساسونا مقابل رئال مادريد راموس و كاسياس در خصوص اين بازي با خبرنگاران مصاحبه كوتاهي انجام دادند

كاسياس :

"ما چندين شانس گلزني خلق كرده بوديم و فقط توپهايمان به گل تبديل نشده بود "

"اختلاف 7 امتياز ما با صدر جدول زياد شده است ولي ميتوانيم جبران كنيم و اين به معني نيست كه همه چيز تمام شده است .ما ميخواهيم تمرينان را سخت ادامه دهيم و تلاش ميكنيم تا بازيهايمان را پيروز شويم و خود را به بارسا برسانيم"

راموس:

"بازی در اختیار ما بود ولی ان طور که باید و شاید نتوانستیم روان بازی کنیم ، در گوشه ها نیز نتوانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم و بابت این نمایش ضعیف بهای ان را پرداختیم"

"تيمي مثل رئال مادريد به آساني امتياز از دست نميدهد .ما ميدانيم پيروزي به آساني بدست نميايد ولي ميخواهيم براي هر جام بجنگيم و دوباره شرايط تيم بهتر شود"

کد:
    صحبتهاي رونالدو و آربلوآ پس از بازي با اوساسونا

پس از باخت رئال مادريد مقابل اوساسونا رونالدو و آربلوآ در خصوص اين بازي با خبرنگارارن به مصاحبه پرداختند

رونالدو:

"من ميدانم قهرماني در لاليگا و زياد شدن امتيازمان با صدر جدول كار دشواري است اما هنوز ممكن است .بسيار نااميدكننده بود ولي ما بايد انگيزه مثبت داشته باشيم و جنگيدن را ادامه دهيم"

"ما بازي خوبي انجام نداده بوديم ولي ما تلاش ميكنيم تا بهترين باشيم و سخت تمرين كنيم .مهاجمان اوساسونا بازي خوبي ارائه دادند .آنها يك شوت به سمت دروازه مان زدند و آن هم گل شد .آنها بسيار خوش شانس بودند"

"جو بسيار بدي در ورزشگاه شكل گرفته بود و براي كودكاني كه در تلويزيون اين صحنه هاي زشت را ديده بودند اصلا خوب نبود .هوادارن اوساسونا در زمين توپ اضافي پرتاب ميكردند .اميدوارم انها جريمه شوند. واقعا چنين كارهايي قابل قبول نيست "

آربلوآ:

"رسيدن به بارسلونا و اختلاف هفت امتيازي كار دشواري است ولي بازيهاي زيادي در نيم فصل دوم باقي مانده است و ما ميتوانيم جبران كنيم"

"ما بازي حساسي با سويا در دور برگشت جام حذفي خواهيم داشت و بايد به فينال راه پيدا كنيم "

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خواهش میکنم سروش جان

برعکس بازی سویا - رئال که خیلی جذاب بود بازی دیشب جالب نبود تماشاچیا و توپ جمع کنا هم شورشو در آورده بودند.
    با اینکه به قهرمانی نزدیکتر شدیم اما هنوزم زوده که بگیم بارسلون قهرمانه(امیدوارم رئال بیخیال لالیگا نشه)
    واقعا برای اسپانیا که قهرمان جهان شده
    و برای لالیگا که ادعای بهترین لیگ دنیا رو داره باعث سرافکندگیه
    به شخصه همیشه از اینکه تیم خودم یا رقیب برد یا باختشون با اشتباهات داوری یا حاشیه های ورزشگاه باشه بیزار بودم
    توی مشهد توپ جمع کنا کمی دیر توپ رو به بازیکن میهمان میدادن فردوسی پور کرده بودش توی بوق و ولکن ماجرا هم نبود
    همین فردوسی پور بارها گفت که این صحنه هارو هیچ جای دیگه دنیا نمیبینیم
    چرا آقا عادل بدترشم میبینیم
    اونم توی لالیگا
    انداختن توپ توی زمین خیلی فاجعه اس
    من نمیدونم داور که اینهمه کارت داد تا بگه من مقتدرم چرا عامل این کارو بیرون نکرد
    تشخیص دادنش که خیلی آسون بود
    این جو ضد مرکز (مادرید) توی بارسلونا تا حدودی فروکش کرد خصوصا با انتخابات اخیر
    ولی انگار هنوز جاهای دیگه اسپانیا بلد نیستن تغییر کنن
    Last edited by گرافيكار; 31-01-2011 at 12:52.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

محمد، خیلی مشکوکه...
    بابا تو نگاه کن به ترکیب تیم...یعنی خیلی تابلوئه که تیم با این ترکیب موفق نمیشه اما خوزه این ترکیب رو میذاره!
    و اتفاقا همین غرورشه که بهش میگه اینکار رو کنه..چون اگه بازیکنایی که میخواد رو نخرن براش، نمیتونه طی 4 سال کارش رو درست انجام بده..به زبون ساده، 1 سال رو فدای 3 سال بعدی داره میکنه که من یکی که مشکلی ندارم باهاش چون میدونم چیزی که خوزه میخواد براش فراهم بشه، به جاهای خیلی خوبی میرسیم..
    بابا بیخیال...
    تو یعنی میگی با لئون و کانالس و کاکایی که بقول کسری، بعیده تا سال دیگه آماده بشه، میتونه خوزه کارش رو بکنه؟!
    من نمیگم بهترین های دنیا بلکه میگم اونچه که خوزه میخواد...
    بحث مهاجم نمونش یا دفاع چپ و راست یا...
    کلا تیم افتضاح بود..بقول خوزه،تیم 3 امتیازی رو تیم از دست داد که شایستش نبود..
    اما خدایی قبول کن کریم بدرد رئال نمیخوره...کریم اصلا نمیتونه با فشارها کنار بیاد..
    قشنگه اما دیگه الان 4-4-2 کمتر تیمی بازی میکنه!
    اکثرا 4-3-3 (4-2-3-1 یا 4-2-1-2-1 یا 4-3-2-1) دارن بازی میکنن...
    خوزه هم فکر میکنم همین سیستم رو میخواد برای رئال...
    برادر مارسلو مشکل داشت و مصدوم بود..ربطی به ادبایور نداشت..
    هر چند خداییش ادبایور خیلی با انگیزه بازی کرد...
    مشکل همونه که گفتم دیگه..
    فاصله تیم اول با تیم دوم خیــلی زیاده...
    مشکل اینه دی ماریا یه چند وقتیه خیلی بد بازی میکنه...
    نمیدونم چش شده اما تویه این بازی هم اصلا نبود تو جریان بازی..
    ژابی هم مثه مارسلو بود اما آماده تر..
    در واقع خوزه ریسک نکرد و ژابی رو بیرون نگه داشت اما وقتی گل رو خورد رئال...
    اصلا منطقی نیست , یعنی میگی مورینیو با لاین آپ اشتباه و اتخاذ تاکتیک اشتباه(آفساید گیری) باعث شد از عمد 5 تا گل بخوریم؟
    مورینیو اگر امسال جام نگیره مطابق سنت باشگاه موندنش تضمین شده نیست , پس نمیاد همه چیز رو خراب کنه
    به قول دوستمون این توهین به شعور طرفدارای رئال و خود موریینیو ست
    ----
    این رئال از اینتر , پورتو و چلسی که مو سرمربیشون بوده خیلی خیلی بهتره
    مگه مورینیو با کیا قهرمان شد
    یه مقایسه بکن
    ------------- سزار ---------------
    چیوو ---- لوسیو ---- ساموئل ----- مایکون
    ---------زانتی ------ کامبیاسو --------
    پاندف ----- اشنایدر ---- اتوئو-----
    ---------- میلیتو ------------

ذخیره ها:
    تولدو , کوردوبا , استانکویچ , مونتاری , ماتراتزی ، بالوتلی

رئال مادرید:

-------------------------------------------کاسیاس -------------------------------------------
    مارسلو(آربلوا) ------- پپه(آلبیول , راموس ) ------- کاروالیو(گرای) ----- راموس(آربلوا،لاس )
    -------------خدیرا(لاس) ---------------------------- ژابی آلونسو---------------------------
    رونالدو(گرانرو) --------------------- اوزیل(کاکا) ----------------------- دیماریا(لئون)-----------
    ----------------------------------------هیگواین(بنزما , آدبایور)----------------------------------

واقعا فکر میکنی ترکیب اینتر عیر از یکی دو پست بهتر از رئاله؟
    شاید یه مدافع و مهاجم بهتر از ما داشت باشن اما در بقیه پست ها بازیکنای رئال بهترن
    اصلا کریم بدرد رئال نمیخوره قبول
    شما توقع داری بریم دوباره 60-70 میلیون خرج کنیم یکی مثل تورس رو بگیریم؟
    فکر نمیکنی زمانش رسیده که کمی به بازیکنای پرورش یافته خودمون(هیگواین) بها بدیم؟
    -----
    اگر فاصله تیم اول و دوم رئال زیاده , پس اصلا بارسا تیم دوم نداره!

دوستان گیم آور کردن رئال رو

انصافا بیخیال این بحث بشین
    لطفا....
    من به جای مورینیو داره بهم بر میخوره
    هیچ منطقی نداره این حرفتون
    اولا از کجا معلوم که مورینیو 4سال بمونه
    بعد هم اگه امسال رو فدای سه سال دیگه کنه که اصلا سال دیگه روی این نیمکت نمیمونه
    هر مربیی اشتباه میکنه این طبیعت فوتباله
    شرمنده ها ببخشید اما این نگاه به فوتبال در حد یه بچه مدرسه ایه
    نظر سنجی مارکا هم همینو نشون میده !
    قبلا هم گفتم احتمال اینکه اختلاف زیادتر شه وجود داره , اما اینکه رئال بره صدر ....
    ------
    برای اولین بارها دی: با شما موفقم

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر سنجی مارکا هم همینو نشون میده !
    قبلا هم گفتم احتمال اینکه اختلاف زیادتر شه وجود داره , اما اینکه رئال بره صدر ....
    گفتم که سخته اما سنت غیر قابل پیشبینی بودن فوتبال پایه های محکمتر و تاریخی تری داره تا این نظرسنجیها
    من فقط نگران بی هیجان شدن لالیگا در نبود انگیزه رقابت هستم
    و طبیعتا نگران تاثیر منفی اون بر تیم ملی اسپانیا در جام ملتهای اروپا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گفتم که سخته اما سنت غیر قابل پیشبینی بودن فوتبال پایه های محکمتر و تاریخی تری داره تا این نظرسنجیها
    من فقط نگران بی هیجان شدن لالیگا در نبود انگیزه رقابت هستم
    متاسفانه لالیگا بخش رقابتیش، برعکس سطح بازیاش، خیلی پایین هست.

پیشبینی من از ادامه فصل: از اونجایی که فصل برای بارسا تموم شده هست، طبق چند فصل اخیر، بارسا یکی 2 بازی رو شل میگیره و امتیاز از دست میده، اما در نهایت برنده لیگ هست.

شل گرفتن هم احتمالا بعد از ال کلاسیکو خواهد بود، هر نتیجه ای بجز برد رئال، این احتمال رو تبدیل به یقین میکنه.

در کل، به نظر من هم لالیگا برای رئال تموم شده هست.

هرچند من از ابتدای فصل هم اینطور فکر میکردم، تیم ها تو لیگ جلوی بارسا فقط برای کم گل خوردن میان! خیلی کم پیش میاد که برای برد بیان...

برعکس جلوی رئال خیلی با انگیزه بازی میکنن.

هرچند من همچنان از کارنامه ی مورینیو و تیم راضی هستم چون با توجه به سن کم و تازه بسته شدن تیم، نتیجه ی عالی ای گرفته. مخصوصا اگه به فینال کوپا د ری و مرحله ی بعد CL بریم. همین دو نتیجه حداقل برای من به عنوان یه طرفدار، برای این فصل کافی هست.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نگاهی به تیم ملی اسپانیا در جام جهانی بکنیم بد نیست ، در اغلب بازیها تیم ملی اسپانیا تشکیل شده بود از 7 کاتالان ، 3 مادریدی و 1 ویارئالی ، یعنی یک تیم و فوتبال کاملا دو قطبی ( و شاید تک قطبی حتی ! )

در یوروی بعدی و بالا رفتن میانگین سنی لاروخا و به تبع اون افت کیفی و فنی بازیکنانی مثل ژاوی ، پویول ، آلونسو ، شاید اینیستا و نبود بازیکنان هم سطح روی نیمکت ، احتمالا اسپانیا کار بسیار دشواری خواهد داشت در دفاع از عنوانش .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسکوربورد هفته 21 لالیگا - شکست تیمهای مادریدی

سایت گل- هفته بیست و یکم رقابتهای لالیگا دوشنبه شب با برگزاری یک دیدار پایان می یابد. یکشنبه شب سه دیدار دیگر برگزار شد و طی آن اتلتیک بیلبائو موفق شد تا با دو گل اتلتیکومادرید را از پیش رو بردارد. رئال مادرید هم با یک گل مغلوب اوساسونا شد و ویارئال با یک گل اسپانیول، یکی از تیمهای شهر بارسلونا را از پیش رو برداشت.

بدین ترتیب بارسلونا با 58 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. رئال با 51 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داد و ویارئال 45 امتیازی سوم شد. والنسیا با یک بازی کمتر (که دوشنبه شب مقابل راسینگ سانتاندر برگزار خواهد کرد) با 40 امتیاز چهارم است و اسپانیول، اتلتیک بیلبائو، اتلتیکو مادرید و سویا در رده های پنجم تا هشتم هستند.

اتلتیکو مادرید 0- اتلتیک بیلبائو 2
    گلها: توکرو (45 و 64)

اوساسونا 1- رئال مادرید 0
    گل: کامونیاس (62)

اسپانیول 0- ویارئال 1
    گل: روسی (45)

کد:
    2011/1/31

اوساسونا 1 – رئال مادرید صفر: فاصله با بارسلونا به 7 امتیاز رسید!

رئال باخت غیرمنتظره‌ای را در پامپلونا تجربه کرد. امید آنها برای قهرمانی در این فصل لالیگا کمرنگ شد.

سایت گل – رئال مادرید در دیداری پر هیجان در خانه اوساسونا شکست تلخی را تجربه کرد و فاصله این تیم با بارسای صدرنشین به 7 امتیاز افزایش یافت.

داور در این دیدار 12 کارت زرد به بازیکنان نشان داد که 9 تای آنها به بازیکنان اوساسونا اختصاص یافت.

اوساسونا در دقیقه 62 تنها گل دیدار را زد. خاویر کامونیاس روی اشتباه آفسایدگیری خط دفاعی رئال مادرید، با پاس والتر پاندیانی گریخت و دروازه ایکر کاسیاس را با ضربه‌ای که به تیر دروازه هم برخورد کرد گشود.

سپس ژابی آلونسو، کاکا و امانوئل آدبایور به جای لاسانا دیارا، رائول آلبیول و آنخل دی‌ماریا به میدان رفتند. حملات رئال خطرناک بود و اوساسونا هم روی ضدحملات و به ویژه حرکات کارلوس آراندا خطرساز می‌شد. حفظ توپ آراندا نقش مهمی در پیروزی اوساسونا داشت.

او یک بار با پشت سر گذاشتن سامی خدیرا و سرخیو راموس توپ را به بیرون فرستاد ولی ضربه کریستین وادوچ مجارستانی را آلوارو آربلوا از روی خط دروازه برگرداند.

در دقیقه 95 هم دفع ناقص ریکاردو، دروازه‌بان اوساسونا به کریم بنزما رسید ولی ضربه او از راهی دور به روی سقف دروازه اوساسونا فرود آمد.

رئال با 51 امتیاز در تعقیب بارسای 58 امتیازی باقی ماند و اوساسونا با 21 امتیاز به رده شانزدهم رسید.

در دیگر دیدار امشب، اتلتیکو مادرید در خانه دو بر صفر به اتلتیک بیلبائو باخت. توکرو در دقایق 45 و 64 دو گل برای بیلبائو زد. پاریا در دقیقه 39 از اتلتیکو اخراج شد و یورنته در دقیقه 40 یک پنالتی را از دست داد.

کد:
    2011/1/30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •