تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 1364 اولاول ... 981481881941951961971981992002012022082482986981198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss
    WooKMaN جان عیب منو نگفتی ها............
    بگو دیگه........
    باورکن ناراحت نمیشم........تازه اگرهم بشم با این هیکل فسقلیم زورم به توی پهلوان نمیرسه.......
    راستی راسته میگن اگه سر چهاراه اجاق یک رو صدا کنی ممکنه جوابت رو نده اما اگه بگی :
    پهلوان...
    همه میگن بفرما باکی کار داری؟
    گير داديا ....

احساس ميكنم زود ناميد ميشي ....

آره عزيز چهارراه اجاق هنوز همون طوره ....

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    گير داديا ....

احساس ميكنم زود ناميد ميشي ....

آره عزيز چهارراه اجاق هنوز همون طوره ....
    اتفاقا برعکسه .......
    ولی خب ممنونم
    راستی این شعر هارو تفسیر کن بیزحمت:
    هرکسی از ظن خود شد یارمن
    آسمان بار امانت نتوانست کشید.........قرعه فال بنام من دیوانه زدند
    این آخری رو تکمیلش هم اگه بکنی جای تشکر داره اسمایلی ماچ

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    24.000.000.000.000.000.000.000.000

درسته ؟

اينم شد جواب !؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

4 ادامه سوالات داش ساويس گل

اتفاقا برعکسه ....... چه خوب خوشحال شدم ...
    ولی خب ممنونم
    راستی این شعر هارو تفسیر کن بیزحمت:
    هرکسی از ظن خود شد یارمن احتمالا به كسي گفته ميشه كه تو رفيق انتخاب كردن شانس نداشته ...
    آسمان بار امانت نتوانست کشید.........قرعه فال بنام من دیوانه زدند
    این آخری رو تکمیلش هم اگه بکنی جای تشکر داره ببخشيد شعر رو كامل نميدونستم ... اسمایلی ماچ

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soleares
    اينم شد جواب !؟
    اشتب بود بگو .... منتظر بوي بگم خود 10 ميشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــــــــــفهان

پيش فرض

ايول
    تو هنوز رو اين صندلي نشستي
    بابا واقعا ايول
    خسته نباشي
    واقعا خسته نباشي
    كدخدا

اينم سوال
    اگر مي‌توانستي يكي از خصوصيات دلداده‌ات را عوض كني، كدام خصيصه را انتخاب مي‌كردي؟

اگر از تو بپرسند: هيجان‌انگيزترين آدمي كه تاكنون ديده‌اي كيه، چه جوابي مي‌دهي؟

اگر بخواهي شورانگيزترين واژه را در زبان مادري‌ات انتخاب كني، كدام واژه را انتخاب مي‌كني؟

اگر بخواهي «بوالهوس» را تعريف كني، چه مي‌گويي؟

اگر قرار باشد همين الان آدم مشهوري از تو تقاضاي ازدواج كند، ترجيح مي‌دهي او چه كسي باشد؟
    Last edited by M.B.M; 26-08-2006 at 01:08.

داره خودمونی میشه manmanman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

10

راستش من سوالي نداشتم فقط ميخواستم ببينم اينو بذارم 200 صفحه ميشه يا نه حالا اعصابتو خورد نكن جواب معمام رو بده

نقل قول نوشته شده توسط manmanman
    خواهر دایی دختر جاری زن داداش شوهر خاله تو چيكارت ميشه؟

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟

چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني ... حتما طرف دوشيزه محترمه رو ميگيرم ....

تازه ميرم يه حال اساسي به باجناقم ميدم ... (Master (حسين) كه اينا رو نميخوره !!! ... خب الهي شكر)
    چرا گير سه پيچ دادين به من .. يعني ما انقدر بمبوووس بوبو هستيم كه فقط با حرف يه نفر الدنگ با اردنگي پرتمون كني بيرون .... ميگم داش رامبد ..فكر كنم يوسف جان دان ميشن فاميل ما ... يه با جناق ديگه هم اضافه شد ..يكي كم شد (من ) يه داداش اضافه شذد (باز من ) شد دوتا داداش ..(من و تو ) يه داداش و با جناق داداش (من و يوسف ) و الي اخر ...

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟‌ يه محلي هم به ما بزار ...
    راستي يه سوال هم از ما ...
    مي دوني عقده ي الكترا چيه؟‌ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...
    واي زندگي شيرن است نه رامبد ...
    10 سوال از خودت بكن جواب بده
    اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش؟‌
    اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟‌اهواز ابادان ؟‌ خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟
    اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟‌چجوري از من پذيرايي مي كني؟‌ مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟‌
    حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
    ساويس
    مهدي هيرو
    يوسف عزيز
    خواهرت (در زندگي واقعي ..و دز دنياي مجازي )
    ونوس
    مهران عزيز
    مگمگ اف
    شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)
    خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )
    بگو فدات شم ...
    در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟‌ايا بدرد بخور هست؟‌ارزش داره؟
    (هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟‌) من نوكرتم يا علي
    Last edited by Master; 26-08-2006 at 10:05.

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    چرا گير سه پيچ دادين به من .. يعني ما انقدر بمبوووس بوبو هستيم كه فقط با حرف يه نفر الدنگ با اردنگي پرتمون كني بيرون .... ميگم داش رامبد ..فكر كنم يوسف جان دارن ميشن فاميل ما ... يه با جناق ديگه هم اضافه شد ..يكي كم شد (من ) يه داداش اضافه شذد (باز من ) شد دوتا داداش ..(من و تو ) يه داداش و با جناق داداش (من و يوسف ) و الي اخر ...
    سلام رامبد عزيزم و حسين عزيزم .....

حسين جان هر چه سريعتر منظور خودت رو از جمله مشخص شده بالا اعلام كن ؟

در ضمن حسين عزيزم .... مشكل نرم افزار با راهنمايي دقيقتون حل شد ..... خيلي ممنونم از لطف و توجهتون حسين عزيزم .... راستي حسين جان ديگه از اين آبنبات چوبيا دستت نرسيده .....

رامبد عزيزم خوبي :

سوالهاي من از رامبد گلم :

1- مدل كاپشني كه در فصل سرما ميپوشي چيه .. ..... چرم .... اسپرت يا معمولي ؟

2- امروز ناهار چي داشتي؟ ( سوالي كه اگر ميليونها بار هم پرسيده بشه هيچ وقت تكراري نميشه ) ؟

3- راستي به نظرت اين سوالهاي حسين مشكوك نميزنه ؟

4- به نظرت حسين مشكل عشقي پيدا كرده ؟ ( يعني عاشق شده ) ؟ اگر حسين بياد بهت بگه برو بين من و زن آيندم واسطه بشو قبول ميكني ؟

5- به نظرت سوالهاي من مشكوك نيستند ؟

6- اگر بياي تو انجمن متفرقه بعد با يك تاپيك با اين عنوان روبرو بشي عكس العملت چيه؟ (( عنوان تاپيك ---->> خداحافظي هميشگي : حسين ... مونيكا ..... فرانك ..... مافيا ..... امين ...... سعيد رونالدو ..... بهروز و يوسف از فروم )) البته ميدونم اين عنوان جا نميشه ولي فكر كن اون موقع علم پيشرفت كرده ؟

رامبد عزيزم:مطمئن باش اگر يك تهيه كننده و كارگردان و يك موسسه فيلم سازي داشتم از اين بحثهاي خنده دار و طنز بين خودت و مونيكا خانم يك فيلمي ميساختم كه 100 برابر آتش بس فروش داشته باشه .....

مزاحمت نشم .... فعلا با اجازه تو عزيزم ..... موفق باشي..... فدات بشم ..... خدا نگهدارت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •