تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 231 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان يه سؤال دارم
    من شارژر گوشيمو گم كردم آيا اين شارژرهاي سوزني نوكيا ميشه باطري N8 رو شارژ كرد يا بايد شارژر خودشو دوباره بخرم؟
    فكر كنم آمپر شارژر معمولي با باطري اين گوشي سازگار نيست چون قبلا كه با شارژر خودش شارژ مي كردم سه چهار روزي جواب ميداد ولي الان دو روز نشده تموم ميشه
    ميشه يه راهنمايي بفرماييد

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان.

1 سوال:خواستم ببینم کسی با او وی آِ مپ این گوشی مشکلی نداره؟

گوشی من این مشکل رو داره؟

وقتی رفتم روی کره زمین اول کره رو سفید نشون داد.در صورتی که من فایل هارو ریختم.
    الان بعد از اون 1 باری که کره زمین رو سفید نشون داده نمیزاره برم توی کره زمین و وقتی که روی مپ میرم،مینویسه:all you need now are new street maps.your options are:
    get them via wi-fi
    use Ovi map onlin
    use Ovi sute

امانقشه های من تا همین دیروز روی گوشی های دیگه نصب میشد.

الان ورژن برنامه او وی آی مپ من 3.6 هست.

دوستان لطفا راهنمایی کنن ببینیم باید چیکار کنیم.
    آیا گوشی مشکل داره؟

سلام
    نه عزیز گوشی مشکل نداره اگه ورژن جدید OVI Map رو ریختی برا همین هست هست که نقشه هاتو نمی شناسه باید نقشه های جدید بریزی!!

خب میشه یه لینکی ،یا یه سایتی معرفی کنید که این نقشه های جدیدو ازائه بده؟

ممنون

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خب میشه یه لینکی ،یا یه سایتی معرفی کنید که این نقشه های جدیدو ازائه بده؟

ممنون
    شما با خوده برنامه ی Nokia OVI Suite می تونی نقشه ها با صدا رو دانلود کنی نسبت به ورژن Ovi Map!!

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض نحوه راه اندازی های اولیه GPS در نوکیا N8

درود بر دوستان

من خودم تا حالا N8 نداشتم ولی چندی پیش داداشم یکی خرید و من هم رفتم کمکش که زیر و بمش رو در بیاریم. بعد از اینکه اینترنتیش رو راه اندازی کردیم صاف رفتیم سراغ مکان یاب و روی آیکون نقشه کلیک کردیم ولی ظاهرا در ارتباط با ماهواره مشکل داشت و پیام خطا " عدم دریافت سیگنال" میداد.

من دفترچه اش رو خوندم و سعی کردم برم تو سایت OVI که ببنیم آیا باید اول از اونجا نقشه ای چیزی رو پیاده کنیم و بریزیم تو گوشی که دیدم این سایت تحریمه.

خلاصه سرتون رو درد نیارم. من قبلا اصلا با مکان یاب گوشی ها کار نکردم ولی برام جالب بوده که یاد بگیرم.

میخواستم حوصله بخرج بدید و اگه میشه لطف کنید بطور قدم به قدم بگید که چطور می تونیم مکان نمای این گوشی رو راه بنداریم.

با تشکر .
    Last edited by rezafo; 01-09-2011 at 12:17. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

درود بر دوستان

من خودم تا حالا N8 نداشتم ولی چندی پیش داداشم یکی خرید و من هم رفتم کمکش که زیر و بمش رو در بیاریم. بعد از اینکه اینترنتیش رو راه اندازی کردیم صاف رفتیم سراغ مکان یاب و روی آیکون نقشه کلیک کردیم ولی ظاهرا در ارتباط با ماهواره مشکل داشت و پیام خطا " عدم دریافت سیگنال" میداد.

من دفترچه اش رو خوندم و سعی کردم برم تو سایت OVI که ببنیم آیا باید اول از اونجا نقشه ای چیزی رو پیاده کنیم و بریزیم تو گوشی که دیدم این سایت تحریمه.

خلاصه سرتون رو درد نیارم. من قبلا اصلا با مکان یاب گوشی ها کار نکردم ولی برام جالب بوده که یاد بگیرم.

میخواستم حوصله بخرج بدید و اگه میشه لطف کنید بطور قدم به قدم بگید که چطور می تونیم مکان نمای این گوشی رو راه بنداریم.

با تشکر .
    سلام
    مبارک باشه
    زیاد کاره سختی نیست.
    شما برای استفاده از GPS یا همون Map اول از همه نیاز به برنامه و بعد نیز به نقشه ی هماهنگ با ورژن Map دارین که می توین از تاپیک زیر استفاده کنی:
    آپدیـت جدیـد : نقشـه کـل ایـران بـرای Ovi Map 3.06 ، 3.08 ( تاریـخ اپدیـت : 90.04.22 )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه کلان شهرهای ایران و راه های کشور ا GPS ا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب برنامه و نقشه برنامرو باز کن و به راحتی از نقشه استفاده کن و لذت ببر
    این کار رو بکن اگه سوالی بود سوال کن هستیم در خدمتت.

داره خودمونی میشه Danieh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    یه جا یه گوشه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم که البته نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟
    می خواستم بدونم که سیمبین 3 که n8 داره رو میشه بتبدیل به سیمبین آنا یا meego کرد
    یعنی به این دوتا آپدیت میشه ؟
    امکانش هست؟ 

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم که البته نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟
    می خواستم بدونم که سیمبین 3 که n8 داره رو میشه بتبدیل به سیمبین آنا یا meego کرد
    یعنی به این دوتا آپدیت میشه ؟
    امکانش هست؟
    meego یه سیستم عامل هست که روی چندتا از گوشیای نوکیا نصب هست و نمیتونین رو symbian^3 نصب کنین
    ولی anna یک آپدیت هست که دیگه از این به بعد گوشیهای نوکیا تحت سیستم عامل symbian با این اسم و Belle ارائه می شن
    آپدیت anna به صورت رسمی برای سیستم عامل سیمبین ^3 ارائه شده مانند N8 - C7 - E7 - C6-01 ولی آپدیت Belle هنوز به طور رسمی ارائه نشده البته تو ژاپن با ارائه سه گوشی نوکیا سیستم عامل Belle هم ارائه شده ولی برای ممنطق دیگه تا آخر سال 2011 ارائه می شه!!!
    شما اگه گوشیتون تحت سیستم عامل سیمبین^3 هست می تونین anna و بعد از اون belle رو نصب کنین.

8. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Danieh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    یه جا یه گوشه دنیا

پيش فرض

meego یه سیستم عامل هست که روی چندتا از گوشیای نوکیا نصب هست و نمیتونین رو symbian^3 نصب کنین
    ولی anna یک آپدیت هست که دیگه از این به بعد گوشیهای نوکیا تحت سیستم عامل symbian با این اسم و Belle ارائه می شن
    آپدیت anna به صورت رسمی برای سیستم عامل سیمبین ^3 ارائه شده مانند N8 - C7 - E7 - C6-01 ولی آپدیت Belle هنوز به طور رسمی ارائه نشده البته تو ژاپن با ارائه سه گوشی نوکیا سیستم عامل Belle هم ارائه شده ولی برای ممنطق دیگه تا آخر سال 2011 ارائه می شه!!!
    شما اگه گوشیتون تحت سیستم عامل سیمبین^3 هست می تونین anna و بعد از اون belle رو نصب کنین.
    سلام دوست عزیز
    مرسی که به این سرعت جوابمو دادی
    من گوشیم n8 هستش میخواستم بدونم چه جوری میتونم سیستم عاملشو تبدیل به آنا بکنم؟ آیا باید به نمایندگی نوکیا مراجعه کنم یا راه دیگه ایی هم هست.
    آخه یکی بهم گفت از نرم افزار ovi suite چک کن که این کارو کردم ولی نمی تونست با سرور نوکیا ارتباط برقرار کنه.
    راه دیگه ایی هم هست؟
    یه سوال دیگه به نظرت ارزش آپدیت کردنو داره؟ یعنی جدا از امکاناتی که به گوشی اضافه میشه، تغیرات ظاهری قشنگی هم داره؟
    مرسی از توجه ات

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان میشه بگید چه جوری میشه مسیجهایی رو که Sync کردیم رو به گوشی برگردونیم ؟
    آخه فقط مسیجهای گوشی رو میفرسته به PC و برعکس عمل نمی کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مرسی که به این سرعت جوابمو دادی
    من گوشیم n8 هستش میخواستم بدونم چه جوری میتونم سیستم عاملشو تبدیل به آنا بکنم؟ آیا باید به نمایندگی نوکیا مراجعه کنم یا راه دیگه ایی هم هست.
    آخه یکی بهم گفت از نرم افزار ovi suite چک کن که این کارو کردم ولی نمی تونست با سرور نوکیا ارتباط برقرار کنه.
    راه دیگه ایی هم هست؟
    یه سوال دیگه به نظرت ارزش آپدیت کردنو داره؟ یعنی جدا از امکاناتی که به گوشی اضافه میشه، تغیرات ظاهری قشنگی هم داره؟
    مرسی از توجه ات
    بیبینید گوشیت اگه گارانتی اصلی نوکیا باشه با مراجعه به نمایندگی مجاز خدمات پس از فروش برات به ورژن جدید فلش می کنن
    یه راه هم با استفاده از OVI Suite هست که شاید به خاطر تحریم باشه که نمی تونی آپ کنی و باید با استفاده از v p n آپ کنی
    یه راه هم با دانلود فایلهای آپدیت و فلش کردن با استفاده از برنامه phonix هست که خودت می توین این کار رو انجام بدی
    ارزشش رو داره مخصوصا برا N8 که فریم فیلم برداری بهتر می شه و یه سری تغییرات خوب دیگه
    بد نیست اگه آپ کنی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •