چرا کسی جواب نمیده؟!
چرا کسی جواب نمیده؟!
تو چهار پارت 98 مگابایتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا یه سری گفتند داستانش مسخره و "مبهم" بود، یا میگفتن مثلا فلان جاش خیلی مبهم و مسخره بود در صورتی که کاملا واضح بود و باید متوجه میشد! وگرنه به نظر خودمم داستان شماره یک خیلی غنی تر و جذاب تر بود!
سلام به همه
من کرک پست 1616 رو که واسه اجرای DLC ها میریزم سیو هام میپره نمیشه هیچ جوری سیو های خودم رو برگردونم؟ ازشون backup دارم. ممنون از راهنماییتون.
DDI Version که تو قسمت display نوشته چیه؟
directx که نصبه همونیه که تو قسمت system نوشته؟؟
وقتی بخوایم درایور کارت گرافیکو اپدیت کنیم همین که اخرین ورزن کاتالیست رو دانلود و نصب کنیم حله ؟؟
یا چیز دیگه ای هم هست که باید اپدیت بشه؟؟!!!
تو سایت به این بزرگی هیچکس نمیتونه مشکل من رو حل کنه ؟؟
آقا من دانلود كردم...كپي كردم حتي freeride هم پاك كردم ولي باز مد جيمي نداره ه ه ه ه ه !!! چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
dlcs هاي قبلي رو به راحتي ريختم ولي اين يكي مثل اين كه درد سر داره !
چرا من گفتم قبلا کسی گوش نکرد
دوستان باید حتما
دوستان دقت کنید که dlc جدید رو دقیقا باید اینجا بریزین
mafia II\pc\dlcs\cnt_jimmys_vendetta
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 07-09-2010 at 21:56.
دوستان دقت کنید که dlc جدید رو دقیقا باید اینجا بریزین
mafia II\pc\dlcs\cnt_jimmys_vendetta
اونوقت تو منوی اصلی باید به این dlc دسترسی داشته باشین
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
عزیزم من دارم از همون freeride استفاده می کنم و dlc جدید هم بدون هیچ مشکلی برام اجرا شد . ولی بهرحال اینم
امتحانش مجانیه ، امیدوارم درست گفته باشی و همینجوری باشه!!
Last edited by sunrise07; 07-09-2010 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)