من دیشب از 4.35 دقیقه به بعد دانلود نداشتم کس دیگری هم این مشکل را داشته؟
من دیشب از 4.35 دقیقه به بعد دانلود نداشتم کس دیگری هم این مشکل را داشته؟
دیشب برای من هم همین اتفاق افتاد
نه من ساعت 6.30 بود بلند شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه.
ديشب براي اولين بار شبانه دانلود داشتم . سرعت متوسط 20 بود .ايا هميشه اينقدر كمه؟
قم-
بچه ها من ADSL صبانتم رو نوت بوک ام درست کار میکنه حتی بعد از چندین بار تعوض ویندوز.ولی کامپیوتر دیگه ام مشکل داره.نه فقط روی یک ویندوز بلکه چند تا.یعنی موقع کانکت شدن ارور 691 یا همون یوز و پسورد اشتباه است رو میده.رو دو حالت Lan و USB امتحان کردم.درایور های سخت افزار هارو هم نصب کردم.چی بگم.دقیقا همون کارایی رو که رو نوت بوک ام انجام میدادم رو کامپیوتر دیگه ام کردم.تو رو خدا یک راهی برای حلش بگین.![]()
با چه سرعتی ؟!نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخاطر آدرس مک هست
باید زنگ بزنی صبا نت بخوای ریست کنن
یا یک فرم هست اون را پر کنی که دیگه به این مشکل بر نخوری و اگر نه هر دفعه اینظوری می شه !
یعنی اگه ریست کنن رو 2 تا کامپیوترم می تونه کار کنه؟
بعد از ریست یا حذف مک آدرس مودم باید دوباره تنظیم بشه؟
Last edited by ArashMiniStar; 08-12-2010 at 17:30.
برای من تا یک روز دوتا سیستم را می شناسه
اما بعدش فقط یکی رو
ریست کردنش کار چند ثانیه هست، نمی خواد شما تنظیمی را عوض کنی، اما هی هم آدم بخواد بزنگه رو اعصابه!
سلام به اساتید محترم : من می خواستم سوال بکنم کسی از شما در حال حاضر از شرکت ندا گشتر خدمات گرفته و استفاده می کنه؟ چون من امروز بعد از اتمام 3 ماهه اول برای شارژ کردن دوباره آن با مشخصات (3 ماه و سرعت128 کیلو بیت و 5 گیگ دانلود) 28000 هزار تومان پرداخت کردم آیا از شما دوستان کسی مزنه قیمت های شرکت ندا گستر با این مشخصات داره یا نه؟ متشکرم.
Last edited by maleki reza; 08-12-2010 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)