حرکت دروازبان زشت بود حرکت دایی هم زشت بود
اون به این در !
در عوض این میشه عبرتی واسه دروازبان که الدعیه بازی در نیاره !!!
حرکت دروازبان زشت بود حرکت دایی هم زشت بود
اون به این در !
در عوض این میشه عبرتی واسه دروازبان که الدعیه بازی در نیاره !!!
این برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک عرض می کنم
چقدر این بازی بار فنی داشت آخرش
با حرکت بازیکن خارجی استیل آذین خیلی حال کردم نمی دونم چرا
اگه دایی گفته توپو بهشون ندید که واقعا براش متاسفم
اصل بازی که چیزی نداشت ، لااقل خوراک نود جور شد
برادر شما امضاتو الان عوض کردی؟
برخلاف حرف عادل ، فکر می کنم اون گل دوم به خاطر حرکت دروازبان استیل ، به پرسپولیسی ها چسبیده باشه
جالبه سوشا داد میزد که خیلی نامردید
Last edited by Mahdi.p30; 15-04-2011 at 20:26.
آره خیلی حال داد آخر بازی ; )
لیگ ایران که دیگه خیلی وقته از نظر فوتبالى جذابیتی نداره برام ولى اپن حاشبه ى آخر بازى خپلى حال داد ; )))
.
جالبه استیل داره سقوط می کنه دروزاه بان وقت تلف می کنه !
این بازی جوانمردانه شده مسخره بازی !
پرسپولیس سر همین عادت مسخره چندین بار موقعیت های عالی رو از دست داده.
باید ایرانی ها یاد بگیرند هر جایی بازی منصفانه جاری نمیشه.
جا داره
شما ال کلاسیکو رو ببینید متوجه میشید
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
خواهشا دوستان به اسطوره فوتبال ایران علی دایی فوتبال و بازی جوانمردانه یاد ندهند.
فوتبال منصفانه جا داره نه این کارهایی که استقلال یا استل و امثالهم .....می کنند تا مثلا توپ رو....
در حالي که پس از پايان بازي تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استيلآذين بازيکنان دو تيم به شدت با يکديگر درگير بودند درگيري لفظي نيز بين رحمان احمدي و سوشا مکاني در راهرو ورزشگاه آزادي رخ داد.
پس از مدتي اين درگيري لفظي به درگيري فيزيکي تبديل شد و هر دو بازيکن به سمت يکديگر حملهور شدند که با دخالت مأموران نيروي انتظامي از هم جدا شده و به سمت رختکن تيمهايشان هدايت شدند.
علي دايي نيز رحمان احمدي را مهار و با تذکر جدي وي را به سمت رختکن پرسپوليس هدايت کرد.
استيلآذين بازي جوانمردانه را رعايت نكرد
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، محمد نوري پس از پيروزي 2 بر يك مقابل استيلآذين گفت: ما بازي ناجوانمردانهاي انجام نداديم حتي جوانمردانه بازي كرديم اما اين بازيكنان استيلآذين بودند كه اصول بازي را رعايت نكردند.
وي ادامه داد: در حالي كه پس از به ثمر رساندن گل مشغول شادي بوديم سوشا مكاني به سمت من آمد و با لگد مورد ضرب و شتم قرار داد. براي كساني كه اين رفتار زشت را انجام دادند متأسفم و اميدوارم كه مسئولان با آنها برخورد كنند. پيروزي در اين ديدار حق ما بود و به حقمان رسيدم.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
بازي جوانمردانه را رعايت كرديم
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس وحيد هاشميان پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل استيلآذين گفت: بازي جوانمردانهاي انجام داديم اما در حالي كه بازيكن آنها سالم بود خود را روي زمين انداخت و توپ را به بيرون زد ما هم بازي را دنبال كرديم.
وي گفت: موقعيتهاي خوبي داشتيم و حقمان بود در اين بازي به پيروزي برسيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)