سلام دوستان من ورژن جديد اين انتي ويروس رو دان كردم ميخواستم ببينم ميشه از اپديت هاي ورژن 5.0.1626 براي اين ورژن جديد استفاده كرد؟
ممنون
سلام دوستان من ورژن جديد اين انتي ويروس رو دان كردم ميخواستم ببينم ميشه از اپديت هاي ورژن 5.0.1626 براي اين ورژن جديد استفاده كرد؟
ممنون
دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شد
دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شد
یه توضیح در مورد این بدین ممنون می شم .:
وقتی بلوک است:
اصلا اینترنت کانکت نمی شه.
و وقتی مودم رو روشن می کنم ارور می ده.
باز هنگامی که باز است درست کار می کنه ...
اگه فایل مورد اطمینانی است.
اجازه ارتباطش با اینترنت رو چقدر بزارم.
امکان استفاده ویروس یا تروجان از باز بودن این مورد هست؟
==========
و یه چیز دیگه :
وقتی تنظیمات دسترسی فایرفاکس به اینترنت رو در حده outgoing only می زارم : باز هم می تونم باهاش تو صفحات وب برم! چرا؟
Last edited by tajrobenik; 10-02-2011 at 00:18.
جدیدتر از ورژن 1236 اومده؟ آخه تو سایت کمودو هنوز تو بخش ریلیز نوتش 1236 هم وارد نشده ولی بچه های این فاروم سریع تر عمل می کنند!
چند سوال تخصصی دیگه:
چرا این فایل می خواد کانکت بشه؟
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
من تمام آپدیت های اتومات کومودو رو غیر فعال کردم ...
اما بازم می خواد این فایل کانکت بشه به اینترنت ( که البته خوده فایروال کومودو بلوک کرده)
سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...
اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)
چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟
این یک ایراد نرم افزار هست با وجود غیرفعال کردن اتوماتیک اپدیت نرم افزار آپدیت میشه. کاریش هم نمیشه کرد ، این مورد رو توی چند سیستم عامل من دیدم ، بهترینش اینه که از نتورک مانیتور پروسس هاشو ترمینیت کنید و آفلاین اپدیت کنید.
svchost.exe رو آزاد کنید . این پروسس باید آزاد باشه بلوک کنید در ارتباط به نت مشکل خواهید داشت.سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...
اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)
چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟
خب در اینجا بنده می خوام یک نتیجه از کارهای خودم رو که بعد از چندین ماه ازمایش قرار دادم رو بازگو کنم و این نتیجه کار من کاملن شخصی اما بر پایه ازماش مخرب ها هست و دوست بنده karkas هم تا حدودی در جریان هست
بنده یکی از اولین کاربر های کومودو بودم تا این که 3 4 ماه پیش تصمیم گرفتم که تمامی سویت های امنیتی رو نصب کرده مدتی با انها کار کرده و بعد نتیجه را اعلام کنم.بنده نزدیک به 15 سویت را ازمایش کردم مانندbull guard,webroot,dr web .norman, kasper.... و در نهایت بیتدفندر . مطمئنن نتایج هر کدام متفاوت بود که بهترین نتایج را کسپر و بعد بیت دفندر داشتند. حتی اواست هم با داشتن ادعا دارا بودن سند باکس نتوانست از پس یک fake anti بر بیاد و فقط توانست از خودش در برابر ان دفاع کند.
با تمام این تفاسیری که بنده عرض کردم و به کنار از بعضی از اشکالاتی که بعضی از دوستان میگیریند بنده با تجربه داشتن کمودو و بعد سویت های امنیتی دیگر حتی کسپر هیچ سویتی را ندیدم که در برابر مخرب های ناشناخته و zero day مقاومت خوبی را نشان دهد بر خلاف زمانی که بنده کومود را نصب داشتم و با وجود انواع مخرب ها به هیچ وجه الودگی نداشتم
اکنون بنده با افتخار به نظر شخصی خویش برترین سویت امنیتی اعلام می کنم
دوستان اگر نسخه جدیدی از کمودو کامپلیت ارائه شده لطفن لینک دانلودش رو در اختیار من بگذارید و اگر هم از 4 5 ماه گذشته نسخه جدیدی نمایده است بنده را مطلع نمایید
دوست دار شما![]()
یک چیزی رو که یادم رفت بگم اینه که به نظر شخصیم کومودو بهترین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)