آقا بازی pal برای ایکس باکس چی شد (نسخه انگلیسی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا بازی pal برای ایکس باکس چی شد (نسخه انگلیسی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه پال بالاخره اومد اونم انگلیسی هوررررررررررررررررررررررر رررا
اینم منبعش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمو راضی کردم که فیفا رو تجربه کنم البته پی ای اس سرجای خودش باقیست
آقا با تشکر این لینک کاملا صحیح دیگه فیک که نیست ؟
پیمان خان این لینکهایی که زحمتش رو کشیدی و گذاشتی باید هر دوی اونها دانلود بشه یا فقط تک لینکه؟
بعد این لینک ها که بصورت ایمیج هستن چطور استفاده بشن؟!
حجم اونا نزدیک به 7 گیگه و نمیشه اونا رو رایت کرد...DVD بیشتر از 5 گیگ دم دست ندارم
باید از دیمون تولز استفاده کنیم؟!...میشه همچین کاری کرد؟!
Last edited by B3HZ@D; 27-09-2010 at 23:03.
سلام رفقا
من یه چیزی رو نفهمیدم . این فیفا که الان برا PC میاد همون فیفا نکسته که سالهای قبل برای کنسولها میومد ؟
چند صفحه رو خوندم یه چیزایی فهمیدم ولی هنوز شک دارم . یعنی فیفای پی سی امسال از کنسول بهتره ؟ یا در یه سطحند ؟
این نسخه که برای pc اومده همون نسخه فیفا 10 کنسول هست که باگ هایا ون برطرف شده و یک سری از قابلیت های فیفا وردکاپ 2010 هم به اون اضافه شده.
بعلاوه این که چهره ها هم توی این بازی دستخوش تغییراتی شدن و من فرقی با نسخه کنسول ندیدم
ولی نسخه کنسول یک سری مزیت هایی نسبت به نسخه PC داره که یکی از اونا Personality plus و دیگری Pro Passing هست که توی نسخه کنسول موجوده و برای PC به سال بعد موکول میشه
در کل نسخه PC هم بعد از مدت ها بصورت نکست ارائه شده و از هر لحاظ ارزش بازی کردن داره
نه دیگه خودتون گفتید نسخه سال های قبل کنسول امسال برای PC منتشر میشه .FIFA 11 PC گیمپلی FIFA 10 Console داره + چهره های بهتر + رفع باگ های نسخه 10 کنسول هاسلام رفقا
من یه چیزی رو نفهمیدم . این فیفا که الان برا PC میاد همون فیفا نکسته که سالهای قبل برای کنسولها میومد ؟
چند صفحه رو خوندم یه چیزایی فهمیدم ولی هنوز شک دارم . یعنی فیفای پی سی امسال از کنسول بهتره ؟ یا در یه سطحند ؟
آقا شما که گفتی این بازیو گرفتی !
سلام
دوستان نگفتین کرج گیر میاد ؟ نسخه 360 . ؟
دوست من فروشنده اشتباهی به من نسخه ایتالیایی داده بود معذرت میخواهم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)