تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 451 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

میشه به منم یاد بدی از کجا دما cpu.. رو ببینم!!!بلد نیستم اینارو!! من هنوز رندر با هاش نگرفتم ایشلا که به مشکل نمیخورم؟

این برنامۀ زیر رو دانلود کن.

Everest Ultimate Edition 5.50

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد توسط یکی از شماره سریال های زیر رجیسترش کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از رجیستر کردن برنامه. برنامه رو باز کن و از سمت چپ توی لیست برو جایی که در عکس زیر نشون دادم.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از حدود 12 ساعت کار روی حالت Entertainment :

البته یه چند ثانیه صبر کردم تا دما ثابت بشه-ورژن بایوس رو هم نمیدونم !

4. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب فعلا که هر دم از این باغ بری میرسد! دیروز مانیتور پی سی هم سوخت و عمرش رو داد به شما الان با یک عدد تی وی در خدمت دوستان هستم .
    در مورد گارانتی باید بگم که اسوس گارانتی بین المللی داره و اون زمان که من قصد خرید داشتم اول رفتم شرکت امرتات و این مدل رو نداشتن و مسوول فروششون به من گفت که فرقی نمیکنه با کدوم گارانتی بخری هر گارانتی دیگه ای هم که باشه ما قبول می کنیم . کلا باید توجه داشته باشید که تا اونجایی که من فهمیدم سیاست اسوس پشتیبانی از مشتریاش هست و برای همین منظور هم امکانات خوبی درنظر گرفته برای گارانتی لپ تاپ هاش و پاسخگو هست .
    البته گارانتی لپ تاپ من سازگار ارقام هست و من شنیدم که بد نیست ولی حالا با این اوصاف شاید ببرمش امرتات .
    اما از اون بنده خدایی که از تیم فنی سایت اسوس بهم جواب داده بود دیروز پرسیده بودم که من بایوسم اینطوری شده امروز جواب داده که با بخش فنی و تعمیرات تو کشورتون تماس بگیرین و دوباره ازش درباره ی این پرسیدم که با توجه به اینکه لپ تاپم دوسال گارانتی بین المللی داره آیا این مورد جزو گارانتی باید حساب بشه و یا باید بابتش پول بپردازم.
    حالا نمی دونم جواب بده یا نه .
    به هر حال برای هر سیستمی ممکنه از این مشکلات پیش بیاد و هر کس کنجکاوی میکنه آماده است که هزینش رو هم بپردازه ولی تاریخ نشون داده اینجور آدما معمولا موفق میشن در زندگی

6. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لعنت بر اسوس با این سیاست پشتیبانی از مشتری کجای دنیا میان جنسی که حتی 48 ساعت هم نگذشته و اعلام میکنن تا 1 هفته تعویض میری پیششون میگن باید تعمیر کنیم یک مقداری هم خودتون بدید؟ واقعا نمیدونم چی بگم کاش دستم میشکست این مدلو نمیخریدم امروز زنگ زدم به خدمات این لپتاپ در شیراز بازرگانی مهر در کل جنوب! فقط همینا هستن ظاهرا میگه بوردش نیمسوز شده و باید بفرستیم تهران تا ببینیم بردشو دارن یا باید واستی بهش گفتم اقا 48 ساعت همن نگذشته یک مشت اراجیف تحویلم داد لعنت بر بازرگانی مهر لعنت بر هارد 7200 لعنت بر اسوس فکر نکنم هر لپتاپی اینجوری خراب بشه ! چی بگم جز اینکه الان نشستم یه گوشه و بعد از این همه دردسر برا پیدا کردن این مدل این همه بدبختی نصیب ما شد تازه این نکبت میگفت باید ببینیم چطور شده اینجوره شده ولی من میدونم دردش چیه پول . وگرنه الان باید به من یک لپتاپ ننو میداد .............

در اخر هم اگه پایه باشید 1 ساعت سکوت واسه اون مرحوم بی مرام کنیم مراسم اون مرحوم هم طبق خواسته خودش در خفا گرفته میشه تا کسی متونه جاشو پیدا کنه

اقا ali دلت خوشه بابا اینا دزدن بعد بیاد واسه شما بخاطر اپدیت فریمور یکه تو سایت زده ریسک با خودتون خدمات بدن؟بعد منو .... پیچ کنن؟
    Last edited by hasanoooooooo; 07-09-2010 at 10:31.

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

لعنت بر اسوس با این سیاست پشتیبانی از مشتری کجای دنیا میان جنسی که حتی 48 ساعت هم نگذشته و اعلام میکنن تا 1 هفته تعویض میری پیششون میگن باید تعمیر کنیم یک مقداری هم خودتون بدید؟ واقعا نمیدونم چی بگم کاش دستم میشکست این مدلو نمیخریدم امروز زنگ زدم به خدمات این لپتاپ در شیراز بازرگانی مهر در کل جنوب! فقط همینا هستن ظاهرا میگه بوردش نیمسوز شده و باید بفرستیم تهران تا ببینیم بردشو دارن یا باید واستی بهش گفتم اقا 48 ساعت همن نگذشته یک مشت اراجیف تحویلم داد لعنت بر بازرگانی مهر لعنت بر هارد 7200 لعنت بر اسوس فکر نکنم هر لپتاپی اینجوری خراب بشه ! چی بگم جز اینکه الان نشستم یه گوشه و بعد از این همه دردسر برا پیدا کردن این مدل این همه بدبختی نصیب ما شد تازه این نکبت میگفت باید ببینیم چطور شده اینجوره شده ولی من میدونم دردش چیه پول . وگرنه الان باید به من یک لپتاپ ننو میداد .............

در اخر هم اگه پایه باشید 1 ساعت سکوت واسه اون مرحوم بی مرام کنیم مراسم اون مرحوم هم طبق خواسته خودش در خفا گرفته میشه تا کسی متونه جاشو پیدا کنه

اقا ali دلت خوشه بابا اینا دزدن بعد بیاد واسه شما بخاطر اپدیت فریمور یکه تو سایت زده ریسک با خودتون خدمات بدن؟بعد منو .... پیچ کنن؟
    بتوپ بهش خوب!!!!!
    مگه اشکال از لپتاپ نبوده؟ باید یه نو بهت بده! یعنی چی باید پول بدی؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

آی،نزن تو سرم،آی داغونم کردی،وای آروم تر
    بابا یکم ملایمت
    اول بگگو ببینم گارانتیت چه شرکتیه ؟
    اگه رسمی نیست که متاسفم،ارم رسمیه اصلا و ابدا نگران نباش چون یک قرون هم نیاز نیست پول پرداخت کنی

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

اگرم غیر رسمی موارد تعهدات رو کارت گارانتی رو مطالعه کن اگه تعویض درماه اول داره پیله کن بهشون،نتیجه میگیری
    اگه گوش ندادن بگو به اتحادیتون شکایت میکنم،تا ببینی چجوری جولوت دلا راست میشن

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بند 3 موارد ابطال گارانتی سازگار میگه : هرگونه ایراد ناشی از بکارگیری نرم افزار های ""کاربردی"" و یا آلودگی به ویروسهای کامپیوتری بنا بر تشخیص متخصصین سازگار قسمت های آسیب دیده دستگاه را از گارانتی خارج می سازد.
    ==================
    حالا به نظر شما مورد بایوس رو هم باید جزو نرم افزار های کاربردی حساب کرد؟
    من که فکر نمی کنم و اونها در برابر این مورد مسوولن ! این نرم افزاریه که روی سایت خود اسوس منتشر شده اولا ، درسته که گفته ریسک داره اما نگفته آپدیت بایوس باید توسط متخصصین صورت بگیره دوما ، پس بنابر این این ایراد این لپ تاپه که در حین آپدیت بایوس با روش استاندارد این مشکل براش پیش اومده و در ضمن همه جای دنیا گارانتی ها و بیمه ها سعی می کنن از زیر بار مسوولیت شونه خالی کنن و باید خود مشتری به حقوقش آگاه باشه و کم نیاره!
    (اگر اشتباه تایپی هست ببخشید جون با تلویزیون درست درمون دیده نمیشه محتویات اسکرین )

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

منظورتون چجور بار گذاریه؟
    اینو ببین

با اورست یه تست گرفتم به مدت 26 دقیقه cpu 100% لود بود
    حداکثر دما شده 80 درجه البته اگه همزمان از کارت گرافیک هم استفاده بشه طبیعتا این دما بیشتر میشه
    من بایوس 212 رو دارم

دما در حالت عادی (کارهای سبک و معمولی) اینه:
    high performance 60-63
    entertainment 52-55
    سلام دوست عزیز شما لپ تاپ را بزار در حالت entertainment و یه تست دیگه بگیر. مال من میره روی 90 در جه. بعد از 15 دقیقه. شما دمات خیلی کمه.

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون چجور بار گذاریه؟
    اینو ببین

با اورست یه تست گرفتم به مدت 26 دقیقه cpu 100% لود بود
    حداکثر دما شده 80 درجه البته اگه همزمان از کارت گرافیک هم استفاده بشه طبیعتا این دما بیشتر میشه
    من بایوس 212 رو دارم

دما در حالت عادی (کارهای سبک و معمولی) اینه:
    high performance 60-63
    entertainment 52-55
    در زمان کارای معمولی 55-60 هست مثلا اینترنتو فیلم دیدنو و کارای سبک دیگه
    درجه حرارت 90 و اینا مال بازی هست
    تازه 2 تا فن کیس هم زیرش روشن میکنم به جای کول پد
    Last edited by f_a_r_i_d; 07-09-2010 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عجب حکایتیست ها!
    کفر این جناب مای هم مثل اینکه دراومد با سوالات من ! ازش پرسیده بودم که این مورد تحت پوشش گارانتی من هست و ایا باید بابتش پول بدم! این جواب رو داده مردک!
    For the cost, please refer to the policies of the local service center.
    Thanks for your understanding!
    خط آخرش منو کفری میکنه! یه جورایی فکر می کنم فحش داده یعنی گفته اقا بفهم که باید بری همون گارانتیت این سوالا رو بپرسی :-))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •