دوستان من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد پهنای باندشون پرسیدم. گفتن ما از رسپینا پهنای باند نمیگیریم. از خود زیرساخت مستقیما میگیرن.
در مورد مشکلات اخیر هم گفتن بهمون قول دادن تا قبل از عید پهنای باند بدن.
دوستان من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد پهنای باندشون پرسیدم. گفتن ما از رسپینا پهنای باند نمیگیریم. از خود زیرساخت مستقیما میگیرن.
در مورد مشکلات اخیر هم گفتن بهمون قول دادن تا قبل از عید پهنای باند بدن.
سلام
خاک بر سرشون با این نت افتضاح و پشتیبانی داغون .. حیف پولی که دادم
دو سه روزیه مشکل پهنای باند ندارم و سرعت دانلود و دیدن استریم ها و ویدیو آنلاین اوکیه مثل سابق تقریبا شده ولی دقیقا از همونموقع پینگم بشدت افتضاح شده ...
زیاد اهل بازی آنلاین نیستم ولی هر از گاهی یکم بازی هم میکنم چند روزه نتونستم بازی کنم. پینگ داخلی بالای 150 رفته خارجی هم بالای 250 و 300![]()
یعنی الان از speedtest تست میگیری نمیزنه رسپینا؟
من یادمه اوایل میزد از خود پیشگامان تو تست ها بعد که تماس گرفتم گفتم سرعتم پایین هست و پینگ بهتر میخوام گذاشتن روی رسپینا و پینگ ۱.۱.۱.۱ شد ۶ انگار که داخلیولی احساس کردم تک کانکشن بدتری داره دیگه هم عوض نکردن برام.
سلام
پیشگامان SNR روی ۱۰ ست می کنه؟
جون من ISP قبلیم خطم تا ۹ کشش داشت با SNR 7 روی ۸ بسته بودن ولی الان خطم تا ۷۸۰۰ کشش داره و خططم روی ۶۸۰۰ بسته شده ولی SNR ام زوی ۱۰ فیکس هست
سرویسم ۸ مگ VIP هست
snr 10 تایید میشه
توی اسپید تست که من تا حالا به رسپینا برنخوردم.
من خیلی وقت پیش یه مدت کوتاه داشتم اولی که وصل شد IP ولید نبود درخواست زدم که ولید بشه بعد اینکه ولید شد تو سایتهای تست IP میزد ISP رسپینا
ولید شدنش تاثیری روی سرعت و پینگ هم گذاشت؟
همین الآن زنگ زدم پشتیبانی شرکت، غیرمستقیم گفتن آی پی رو ولید نمی کنیم و برای آی پی ولید، فقط باید استاتیک آی پی بخری. این تخلف نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)