یارو 7 تا بیشتر تو انبارش نداره.
گفت پولت جور شد سری تر بیا دلار بالا می ره و حالا خر بیار باقالی بار کن.
490-80 خوبه با گارانتی؟![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یارو 7 تا بیشتر تو انبارش نداره.
گفت پولت جور شد سری تر بیا دلار بالا می ره و حالا خر بیار باقالی بار کن.
490-80 خوبه با گارانتی؟![]()
الان قیمت نمایندگی ها 494 هست اگه 480 بهت بده میصرفه ...
1 بار دیگه این توصیه رو کردم 2باره هم میگم اگه میخوای این گوشی رو بگیری که نگه داری دست2 نگیر ...
بهتره از روز اولش دست خودت باشه چون هر چه قدر هم تمیز باشه نمیدونی چه بلاهایی سرش اومده... !
Last edited by ali_saeedi; 26-10-2010 at 15:18.
ممنون عزیزم
پس این هفته یا اون هفته می گیرم از نمایندگی
از راهنماییت ممنون![]()
digikala زده 460 تومن.
این چطوره؟
آقایون اگه اینطور هست که جی پی اس این گوشی عملا برای من بی فایده هست!
چون من به Ovi map نوکیا عادت کردم و Trec body به نظرم هیچی نیست!!!!
با این اوصاف نرم افزار خاصی هم برای جی پی اسش فکر نکنم بیاد! اینطور نیست؟
وایرلس N هم که عملا به درد ما ایرانی ها نمیخوره!
فقط من مرده ی صفحه نمایش خازنی هستم با این سی پی یو عالی!
خوب بعدش هم اون مدل جدیدش اگه بیاد به نظرتون چقدر وقت میبره تا قیمتش به 400 تومن برسه؟ اصلا ممکنه؟
به نظرتون صبر کنم واسه مدل دیگش؟ یا ویواز بگیرم؟ یا اینکه صبر کنم تا معجزه ای بشه و قیمت همین پایین بیاد؟؟؟؟ کسی پیشنهادی نداره؟؟؟؟ یکی عاجزانه کمک کنه.....
Last edited by H@MID_2; 26-10-2010 at 20:48.
دوستان تا اطلاع ثانوی جی پی اس این گوشی بی استفادست. زیاد رو برنامه جاوا حساب نکنید.
جواب همه رو داديد به جز من...
لطفا جواب پست1947 و 1949 رو بديد
خيلي ممنون
سلام یه ویدیو کوچک روی وب هست که اندورید رو روی ویو اجرا کردن الان نمیتونم بذارم با گوشیم تو نتم ونمیتونم آپلود کنم
پنج شنبه منتظر ویدیو باشید
Last edited by vtv004; 27-10-2010 at 23:36.
اول سلام.
1)خبری که دوستان گفتن این بود که تولیدش دیگه داره متوقف میشه. وقتی هم متوقف بشه یعنی دیگه وارد نمیشه. هرچی تو بازار هست همینه!
2)برنامه ها رو برای سیستم عامل گوشی که بادا هست میسازن ربطی به مدل گوشی نداره!
3)آمار ویو 2 رو ندارم نمیدونم کی میاد!
4)بحث ارتقای ورژن هم چیزی نیست که تو ساپورت نرم افزار و بازی تاثیر بزاره.
5)نداره.
6)نمیشه.
نرم افزارهاش رو هم میتونید تنظیم کنید که روی مموری نصب بشه.
آقا الکی شایعه درست نکنید!!!
یکی از پرکاربردترین ویژگیهای ویو الان واسه من همین جی پی اسه! من تقریبا دوهفته پیش کربلا بودم.
نقشه های شهرهای عراق رو دانلود کردم و ریختم تو گوشی و با ترک بادی حالشو بردم. تجربه دلچسبی بود.
الان هم نقشه خیلی از شهرهای ایران رو واسه خودم ساختم و تو گوشیم دارم. امکاناتش هم مناسبه. مهمترین کار جی پی اس مسیریابیه که به بهترین نحو داره انجام میگیره.
در ضمن جی پی اس که فقط برای کار با نقشه نیست! نرم افزار استارمپ که یه نرم افزار فوق العاده برای رصد صورتهای فلکیه از جی پی اس استفاده میکنه. تو اتوبوس یا قطار که نشستی و میخوای بدونی سرعت ماشین الان چقدره میتونی نرم افزار vitesse رو نصب کنی و با اون حالت نمایش قشنگش سرعت ماشین رو بفهمی! اینا رو مثال عرض کردم که همینطوری رو هوا نفرمایید که جی پی اس گوشی بی استفادست!![]()
سلام سلام و سلام
چیزه 1 اتفاقی افتاده منم ویو گرفتم دلمو زدم به دریا و خودمو موجی کردم!
الانم تو بحر این قدرت خدا ام
میدونم الان همتون میخواید قیمت رو ازم بپرسید خوب منم اذیت نمیکنم:
امروز یا بهتره بگم امشب بعد از جر دادن بازار مشهد مینیمم قیمت ها دستم آمد:
تو مشهد معمولا مغازه ها بدون گارانتی رو 490-500 میدادن خوب من رفتم حسابی گشتم و 465 پیدا کردم دلم نیامد بخرم بازم حسابی گشتم 460 پیدا شد بازم دلم نیومد( لابد دارید میگید عجب خسیسی تو این پی 30 ورلد گیر ما افتاده) خوب ادامه به گشتن دادم و یک 450 گیر آوردم رفتم بخرم که دیدم بسته هاش پلمپ نیست و پشت ویترین این گوشی رو گزاشته گفتم ریسکه شاید دست 2 باشه که دوستم اومد گفت مغازه اون بری با گارانتی داره 486 میده منم از خدا خواسته اونو خریدمالبته بگم من قبلش به تمام نمایندگی های رسمی در تهران زنگ زدم و میدادن 494 تو مشهد که با گارانتی زیر 520 گیر نمیومد
خوب حالا راجع به گوشی باید بگم کیفیت صفحه بسیار بالایی داره و از همه گوشی ها خیلی بالا تره ولی دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن خیال نکن کیفیت صفحش دیگه خدایه و بعد از دیدنش در جا دق مرگ میشن!
آخه بعضی جاها نوشته بود 5 برابر amoled است که به نظر من 5 برابر نیست!
حالا خیلی از گوشی سر در نیاوردم ولی 1 عیبی که من توش کشف کردم این بود که موقع وصل بودن به usb نمیتونی با گوشی کار کنی البته احتمال زیاد من بلد نبودم...
موزیک پلیر این گوشی هم خیلی خوفه تا خودتون کار نکنین متوجه نمیشین
چیز جدیدی دستم اومد بهتون میگم
هنوز خیلی ور نرفتم!
Last edited by ali_saeedi; 27-10-2010 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)