یه سوال متفرقه از بچه های اراک: آموزشگاه خوب رانندگی توی اراک کجاست؟ (خوب آموزش بده و خدماتش خوب باشه) میخوام ب1 بگیرم. تشکر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه سوال متفرقه از بچه های اراک: آموزشگاه خوب رانندگی توی اراک کجاست؟ (خوب آموزش بده و خدماتش خوب باشه) میخوام ب1 بگیرم. تشکر
دوستان اینترنت شما هم امروز و دیروز و پریروز و ... قطعی داشته؟
از من گاهی اوقات به کل میره رو هوا!! کلهومه چراغا مودم خاموش میشه دوباره روشن میشه!!! عین ریست کردن!
دروازه تهران آموزش رانندگی شاهینیه سوال متفرقه از بچه های اراک: آموزشگاه خوب رانندگی توی اراک کجاست؟ (خوب آموزش بده و خدماتش خوب باشه) میخوام ب1 بگیرم. تشکر
همچین مشکلی که ندارمدوستان اینترنت شما هم امروز و دیروز و پریروز و ... قطعی داشته؟
از من گاهی اوقات به کل میره رو هوا!! کلهومه چراغا مودم خاموش میشه دوباره روشن میشه!!! عین ریست کردن!
انگار داره برای بقیه شهرها نامحدود در کنار محدود ارائه میشه، فعلا منتظریم اراک هم به این جرگه بپیونده.
خیر..........
برای من چند روزه حدود ساعت 1:30 شب دیسکانکت و کانکت می شه! برای بقیه دوستان رخ نمی ده؟
برای من 1/58
از قبل 1 کانکت باشی ساعت یک و نیم دیسکانکت میشه.
من متوجه شارژ دزدي مخابرات هم شدم. براي من احتساب 6 گيگ رو تا اينجا زده من هرطور حساب ميكنم نميتونم بالاي 5 گيگ استفاده كرده باشم . 1 گيگ رو زياد زيده . بي پدرا دزدي هم ميكنن . مملكت گل و بلبل ديگه![]()
امرزو به شدت کند و بی کیفیت شده
سلام من هم واسه استان مرکزی و شهرخمین هستم ... اصل جهان نما فکرکنم واسه خمین باشه که موسسش پدر دوست من هست که الان خیلی وقت واگذارش کرده! اینترنت من سرعتش 128 و نمیدونم رمزش از جهان نما و بقیش مخابرات خمین هست ... یک چند روز سرعتش از دایل آپ هم اومده بود پایین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)