پست همزمان...
ویرایش شد
ولي فكر كنم قبلا گلمحمدي جان گفته بود لازمه !!!!!!نميدونم شايد اون واسه فرمت بود هر چيزي كه بود همين كد بود
برای اینترنت گردی.......این خوبه؟یا اگه گوشی ای تا 350 هست که خیلی از این سر باشه....کدومه؟آیا مثل کامپیوتر می شه؟save target as کرد فایل های دانلودی رو؟کلا این گوشی اینترنتش خوبه؟یا برنامه وب خوان خوبی براش گیر میاد؟مثل جت نباشه که پی سی رو بالا نیاره و اصلا بعضی سایتا رو بالا نیاره...
اره اين چيزايي كه شما مي خواي داره تمام چيزاي دانلوديتو هم توي يه پوشه ذخيره ميكنه
ممنون منظورمو متوجه نشدید می گم.......save target as کرد فایل های دانلودی رو؟یعنی می شه فایلای مستقیمو دانلود کنه......و دانلود منجر داره؟
ممنون.....کلا می شه یه گوشیه کامل نامبرد اینو تا 360 تومن؟
![]()
n97 هم خوبه ولي به اين نميرسه
مینی یا اصلی؟می شه روش قفل گذاشت(ویواز)رو اس ها....
سلام
من يه مشكل با اينترنته همراهه اولم دارم
يه بار هفته ي پيش ميخواستم ببينم تنظيمات اينترنتش اوكي هست يا نه گوگل رو باز كردم باهاش كه ديدم درسته، چند روز بعدش هركاري كردم وصل شم به نتش، چه برنامه هاي مرتبط با نت چه وب گردي شروع ميكرد به كانكت شدن ولي چند مين بعدش ارور ميداد، كه فكر كردم تنظيماتش مشكل داره،اما امروز بيرون بودم، همينجوري زدم كانكت شه، ديدم وصل شد!
اما باز اومدم خونه زدم وصل شه، وصل نميشه!
مشكله آنتنم نداره!
كمممممممممممممممممك
-----------------------------------------------------
يه چيزه ديگه، از وقتي گوشي رو گرفتم خودمو كشتم فارسي بريزم روش كه هر روشي رو رفتم نشده!
كسي برنامه ي تست شده داره معرفي كنه
مرسي از همه
فکر کنم ایراد از همراه اول باشه
چون یادمه چند روز پیش هر کاری کردم وصل نشد
در حالی که روز قبلش براحتی وصل میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)