تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 428 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها من تازه میخوام کار با این انجین رو شروع کنم ... یعنی از صفر شروع کنم.
    منو راه بندازین
    از کجا شروع کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

به این پست مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها من تازه میخوام کار با این انجین رو شروع کنم ... یعنی از صفر شروع کنم.
    منو راه بندازین
    از کجا شروع کنم ؟
    سلام دوست عزیز

ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم. ببین، یه راه بهت معرفی می کنم. فقط قبلش این پست رو بخون:

کد:
    با توجه به چیزایی که گفتم تصمیمتو بگیر، اگه لازمه چند روز تحقیق کن و بعدش تصمیمتو بگیر. ولی یادت باشه، فقط یه انجین رو نهایتا انتخاب کن، تفریحی می تونی با چیزای دیگه هم کار کنی ولی به عنوان یه تخصص اصلا فکرش رو هم نکن. قبلا رو این قضیه صحبت شده.

بعد این موارد اگه تصمیمت با UDK شد، بگو اینجا تا یه روش یادگیری بهت بگم. فقط همه ی فکراتو همین اول که شروع نکردی بکن، بعدا ضرره.

تا بعد.

5. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم. ببین، یه راه بهت معرفی می کنم. فقط قبلش این پست رو بخون:

کد:
    با توجه به چیزایی که گفتم تصمیمتو بگیر، اگه لازمه چند روز تحقیق کن و بعدش تصمیمتو بگیر. ولی یادت باشه، فقط یه انجین رو نهایتا انتخاب کن، تفریحی می تونی با چیزای دیگه هم کار کنی ولی به عنوان یه تخصص اصلا فکرش رو هم نکن. قبلا رو این قضیه صحبت شده.

بعد این موارد اگه تصمیمت با UDK شد، بگو اینجا تا یه روش یادگیری بهت بگم. فقط همه ی فکراتو همین اول که شروع نکردی بکن، بعدا ضرره.

تا بعد.

خیلی ممنون از پست مفیدت
    من با Unity کار کردم و خیلی از این انجین خوشم میاد ... مخصوصا برنامه نویسیش ... کلا انعطاف پذیره.
    اینجور که معلومه UDK برای بازی های اول شخص بیشتر به درد میخوره ... درسته ؟
    مثلا یه بازی سوم شخص بخوایم باش بسازیم دردسر نداره ؟
    لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟
    مثلا یه بازی SandBox توی Unity بهتر میشه ساخت یا UDK ؟
    یا کلا یه بازی سوم شخص ... ماشینی
    Last edited by 3Dmajid; 06-11-2010 at 14:57.

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    آقا کسی مشکل Speed Tree که در ویندوز سون هنگ میکرد رو حل کرده؟؟؟؟تو فروم Epic هم در موردش صحبت شده ولی فکر کنم بی فایده بوده البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست!
    اگه کسی این مشکل رو حل کرده بی زحمت راهنمایی کنه
    با تشکر

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام تازه به جمعتون بپیوندم پست 1700 رو هم کامل خوندم وحالا تصمیم دارم که کارمو با UDK اغاز کنم لطفا هر جوری که صلاح میدونید روش کار رو در اختیار بزارید! چون میخوام از صفر شروع کنم و اصلا هم قصد ندارم از این انجین به اون انجین در حال کوچ باشم.
    با تشکر ویژه

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خیلی ممنون از پست مفیدت
    من با Unity کار کردم و خیلی از این انجین خوشم میاد ... مخصوصا برنامه نویسیش ... کلا انعطاف پذیره.
    لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟
    نه خیر همه جور شخصی میتونی بسازی حتی دوربین استراتژیک فقط هر کدوم سیستم خودشو داره برای سوم شخص توی صفحه اول آموزش هست .....

کلاس های مربوط به ماشین داخل خود انجین هست ... فقط کافیه یه کم آموزش ها رو ببینید تا متوجه بشید ...

10. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه کسی هنوز مشکل پست قبلیه منو حل نکرده یا واسش پیش نیومده!
    خوب,کسی لینک دانلود City Engin رو واسه UDK داره؟؟البته سایت procedural نسخه Trial هستش که سی روز بیشتر کار نمیکنه.واسه اینم کرک پیدا بشه خوبه
    با تشکر
    Last edited by aliscan; 06-11-2010 at 19:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام علی اقا
    نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
    اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

سلام علی اقا
    نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
    اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از پست مفیدت
    سلام دوستان من میخوام تازه به جمعتون بپیوندم پست 1700 رو هم کامل خوندم وحالا تصمیم دارم که کارمو با UDK اغاز کنم لطفا هر جوری که صلاح میدونید روش کار رو در اختیار بزارید! چون میخوام از صفر شروع کنم و اصلا هم قصد ندارم از این انجین به اون انجین در حال کوچ باشم.
    با تشکر ویژه
    سلام

برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.

در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.

فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.

آموزش ها کاملا قابل فهم هست. فقط نیاز هست که در حد مقدماتی انگلیسی بدونین.

تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.

میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.

یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.

تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.

تا بعد.

14. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •