بهترین روغن برای این موتور در تمام فصول و شرایط بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک هست.سراغ بقیه روغن ها نرید که صدای موتور رو در میاره و هرچند هم گرون باشه و فول سنتتیک بدرد این موتور نمیخوره.
بهترین روغن برای این موتور در تمام فصول و شرایط بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک هست.سراغ بقیه روغن ها نرید که صدای موتور رو در میاره و هرچند هم گرون باشه و فول سنتتیک بدرد این موتور نمیخوره.
یه سوال داشتم یکی از اکسل های چرخ عقب من کمی کج شده به نظرتون آیا می شه ماشین را برونم وبعد یک ماه درستش کنم ؟
در قسمت مربوطه سوالتون رو مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛ در گارانتی دوره ای چه کارهایی انجام می دهند آیا روغن و فیلتر ها رو عوض می کنند بهترین نمایندگی کدوم می باشد .
باتشکر از دوستان عزیز![]()
بسته به نوع موتور ماشین و کارکرد خودرو فیلتر روغن، روغن و ... رو عوض می کنن. تو دفترچه کارانتی ماشینتون بطور کامل توضیح داده. بهترین نمایندگی هم شماره یک هستش. تجربه چندین ساله بنده تو نمایندگی ها نشون داده بقیشون مفت نمی ارزن. نمایندگی های غیر مرکزی که اصلا قابل اعتماد نیستن. مرکزی ها هم فقط یک درصد بالایی از کارهای ماشین رو درست اجام می ده.
سلام دوستان
نمایندگی آپشن ایران خورو در مشهد کسی میدونه کجاست ؟
با تشکر/.
من شنیدم که موتور های ef7 خرابیشون بالا رفته درسته؟
نه دوست عزیز. من امروز نمایندگی مرکزی بودم. اتفاقا بخاطر تغییراتی که تو کیفیت سر سیلندر دادن و همینطور اویل ماژول ef7 خرابیش خیلی کم شده. طرف می گفت الان بیشتر خرابی ها برای پارس هستش.
لیست نمایندگی های آپکو در مشهد
کد نمایندگی : 5188107 /مشهد-خیابان آیت اله عبادی -بین عبادی 45 و 47-نمایندگی 13028 ایران خودرو- منطقه : 0 تلفن : 05112232055
کد نمایندگی : 5188112/مشهد-بلوار وكيل آباد-نبش وكيل آباد62-پلاك 620-نمايندگي 3040 ايران خودرو منطقه : 0 تلفن : 05115016800
کد نمایندگی : 5188118/مشهد -بارسپاد-به طرف شهيد فهميده -نرسيده به خين عرم- نمايندگي 3071 ايران خودرو منطقه : 0 تلفن : 05117651706
کد نمایندگی : 5191187 /مشهد- خیابان فرودگاه- نمایندگی 3013 ایران خودرو منطقه : 0 تلفن : 0511-3444100
اینطور نیست
الان مشکل اویل مازول واسه بعضی پیش میاد
شاید کسی که بتون اطلاع داده ماشین هایی رو توی نمایندگی دیده که به خاطر فراخوان واشر سر سیلندر به نمایندگی مراجعه کرده بودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)